LeagueSpy je už fakt světový :D 截至日期预览

<<

Petr Jeník

Příspěvek stř 04. led 2012 13:22:39

LeagueSpy je už fakt světový :D 截至日期预览

Musím se pochlubit s novinkou na LeagueSpy

Právě jsem přidal nový překlad celého webu - na tom není nic neobvyklého, protože web je už ve 13 jazycích, ale tentokráte z toho mám radost větší, než kdykoli předtím.
Kolik taky jiných českých webů se může pochlubit čínskou mutací, že? :D

Kdo chce vidět, jak vypadají fotbalové statistiky v čínštině, tak není nic jednoduššího, než kliknout na čínskou vlaječku vpravo nahoře na LeagueSpy.

Třeba takhle se napíše "aktuální preview"

截至日期预览

No není to boží? :))
<<

orim72

Příspěvek sob 14. led 2012 21:24:58

Re: LeagueSpy je už fakt světový :D 截至日期预览

A v čem je světový, prosím Vás. Rovněž tak nechápu, za co tam mám platit :-ss Procházel jsem si preview, a vidím tam většinou křížky. Můžete mi projekt LeagueSpy vysvětlit...?
orim72
<<

Ad88amko

Příspěvek sob 14. led 2012 21:51:19

Zaco mas platit? :O si robis srandu?
Mas tam vsetko perfektne zhrnute .
<<

orim72

Příspěvek ned 15. led 2012 15:10:47

Pro mne je to tuctový web. Takových je na netu mraky a zdarma. Zatím mám mozek...
orim72
<<

Neuminho

Příspěvek ned 15. led 2012 15:26:23

orim ty to máš zaplacené nebo měls, o jakých křížcích píšeš ? Vůbec nevím co máš na mysli...
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Petr Jeník

Příspěvek ned 15. led 2012 16:22:33

Zajímaly by mě 2 věci:

1 - ukaž mi nějaký web, který nabízí totéž jako LeagueSpy, ale zdarma
2 - o jakých křížcích mluvíš
<<

orim72

Příspěvek ned 15. led 2012 21:07:24

O světovostí může mluvit portál http://www.transfermarkt.de. Zde najdu co potřebují!!! A jaké je kde počasí mi je vuřt... :) Ale, na druhou stranu, pokud Vám za to chce někdo platit, tak je to jeho věc.
orim72
<<

pacient

Příspěvek pon 16. led 2012 0:27:03

Ad88amko píše:Zaco mas platit? :O si robis srandu?

Tak pevně doufám že už si členem a poctivě sis zaplatil aspoň na rok když tak ohrnuješ :)
<<

pacient

Příspěvek pon 16. led 2012 1:20:16

orim72 píše:A v čem je světový, prosím Vás. Rovněž tak nechápu, za co tam mám platit :-ss Procházel jsem si preview, a vidím tam většinou křížky. Můžete mi projekt LeagueSpy vysvětlit...?

tady máš vše napsané o čem to je -8)

LeagueSpy.com

LeagueSpy.com poskytuje unikátní a detailní informační servis. Předzápasové previews, pozápasové reviews, týmové a hráčské statistiky z fotbalových lig celého světa.

LeagueSpy servis je užitečná pomůcka pro sázkaře a to v multijazyčné verzi. Tým expertů se stará o co nejpřesnější a nejčerstvější informace.

PŘEDZÁPASOVÉ PREVIEW
- Předpověd počasí, stav a typ hřiště, míra rivality a derby
- seznam zranění a trestů, nejisté starty hráčů a hráči vracející se po absenci
- Pravděpodbné sestavy včetně střídačky, doplnující týmové informace
- Týmové a hráčské statistiky včetně porovnání jak důležitý hráč pro tým je

POZÁPASOVÉ REVIEW
- Souhrn utkání
- Formace s náhradníky
- Video se sestřihem utkání

TÝMOVÉ STATISTIKY
- Zápasy, góly, disciplinární tresty
- Soupiska týmu
- Tabulka formy, rozlosování a podrobnější statistiky
- Tabulka nejlepších střelců

HRÁČSKÉ STATISTIKY
- Důležitost v týmu, pozice
- Minut odehráno, počet zápasů, starty v základní sestavě, střídání, počet odsezených zápasů na lavičce
- Góly, žluté a červené karty

Příklad zápasových preview můžete vidět zdarma u každé preview označeného symbolem "FREE"

Pro PRÉMIOVÝ přístup ke všem preview je nutné se zaregistrovat.

CENÍK:
7 dní: 5€
14 dní: 10€
30 dní: 20€
90 dní: 50€
<<

Pelda

Příspěvek pon 16. led 2012 1:43:53

Ad88amko píše:Zaco mas platit? :O si robis srandu?

Spíš by mě zajímalo, co ten web přináší tak úžasného a převratného, abych platil 500 měsíčně. Nápad je to fajn, ale obsahuje informace za pár korun. Pravda je, že to nemam zaplacený a třeba pro členy existuje nějaký supr preview, ale když vidim free sekci, tak mě to moc nepřesvědčuje. Takhle je to jen snůška tabulek, co se dají najít prakticky všude. Stejně tak sestavy, zranění, hodnocení hráčů... Otázka jednoho až dvou free webů. Je sice hezké, že obsahuje 13 jazykových mutací, ale to je tak všechno, čím je web originální.
Samozřejmě se vyjadřuju se vší úctou k autorovi, ale cena prostě neodpovídá informacím.
A nebo třeba odpovídá, ale jak to má obyčejný uživatel poznat, pokud nemá účet?

Když jsem to viděl poprvé, tak jsem si řikal, jak je to bezva nápad. Ale tohle neni to pravý. Autor by měl přehodnotit svůj přístup. Je to hodně nedotažený.

A malé upozornění:
"Veškerý obsah stránek StatsFromSport.com je chráněný autorským zákonem a jeho šíření bez výslovného souhlasu provozovatele je přísně zakázáno." - sekce registrace

To jsem trošku nepochopil.
<<

Petr Jeník

Příspěvek pon 16. led 2012 8:18:20

1 - Zatím nikdo neukázal web, který se LeagueSpy obsahově alespoň trochu podobá.
2 - Co web nabízí může vidět každý úplně zdarma u zápasů označených symbolem FREE
3 - Jediné co jsem zaregistroval jsou poznámky o vysoké ceně. Ano, pro ČR je vysoká. My se ale neorientujeme na ČR, protože tady prostě lidi za podobné věci platit nechtějí. Celkem se ale divím tomu, že stejně neprotestují proti ceně Poláci, Srbové, Chorvati, Makedonci, Řekové.... ti nejenže bez problémů platí, ale na svých fórech si LeagueSpy nemohou vynachválilt. Totéž Němci, Američani, Angličani, Holanďani, Francouzi, Italové, Švédi, Španělé.... u nich je to ale celkem pochopitelné, protože cena 20€ je pro ně zanedbatelná, což je vidět i na tom, že tito z velké části využívají možnosti předplatného na 3 měsíce za 50€. Jen Češi prostě remcají a sází raději podle strohých statistik. Tedy abych nám nekřivdil úplně, máme tuším 3 zákazníky z ČR a pár z SR, ale oproti jiným zemím je to opravdu minimum.

Možná je to dané tím, že tady hraje nějakou roli i závist, kdy Češi většinou vědí, komu by ty peníze šly a tak místo placení raději píší podobné komentáře těm které jsou tady. Ostatní si platí službu a nezajímá je nějaký Jeník a to, že by náhodou mohl mít víc než oni.

Ale abych nezačal až příliš filozofovat, tak bych byl rád, kdyby sem konečně někdo dal odkaz na stránku, která zdarma nabízí:
1 - pravděpodobné sestavy
2 - přehled chybějících hráčů
3 - přehled navracejících se hráčů
4 - u všech hráčů jejich důležitost pro tým
5 - u všech hráčů kompletní statistiky (góly, odehrané minuty, karty, střídání)
6 - u všech týmů jejich kompletní statistiky a tabulky
7 - to vše na jedné stránce
8 - to vše bez reklam
9 - to vše pro 14 ligových soutěží (stále přibývají nové)
10 - to vše v 15 jazycích (stále přibývají nové)

A než sem nějakou stránku dáte, bylo by fajn se ujistit, zda náhodou to co nabízí ta stránka, nenabízí také LeagueSpy zdarma. Tabulky, komplet týmové a hráčské statistiky máme zdarma také.

Každopádně opravdu nikoho nenutím LeagueSpy si předplácet. Jen se mi prostě nelíbí ty hloupé řeči pramenící z neznalosti a závisti.

"Veškerý obsah stránek StatsFromSport.com je chráněný autorským zákonem a jeho šíření bez výslovného souhlasu provozovatele je přísně zakázáno."

Opravím - díky za upozornění - je to pozůstatek z doby, kdy se web ještě jmenoval StatsFromSport.com a já jsem při přechodu na novou doménu tohle přehlédl a neopravil.
<<

Pelda

Příspěvek pon 16. led 2012 11:57:01

stránka, kterou jsem našel nedávno

whoscored.com
<<

Petr Jeník

Příspěvek pon 16. led 2012 13:05:56

1 - Tato stránka se specializuje a anglii - ostatní ligy dělají velmi sporadicky a především velmi nepřesně
2 - najdi mi tam chybějící hráče a jejich důležitost je hezké vědět, že někdo chybí, ale pokud netušíš, co je to za hráče, je ti tahle informace k hovnu.
3 - najdi mi multijazyčnost stránky

Jak jsem ale psal, je mi úplně jedno zda LeagueSpy Češi využívají nebo ne. Máme spoustu zákazníků odjinud, kteří kvalitu našich služeb dokáží ocenit.
<<

Neuminho

Příspěvek pon 16. led 2012 13:15:14

Transfermarkt přirovnavat či do konce o něm říkat , že je lepší než leaguespy ty se zase prober a až tomu trošku budeš rozumět tak se vrat a neco tu piš :-) Tak široký vyber lig, který má leaguespy nemá žádná jiná podobná stránka vetšinou naleznete pouze základní ligy jako je Premier League, Primera Division, Serie A, Ligue 1, Něm. Bundesliga, zbytek lig se hledá težko a ještě k tomu pak vyznamy pro tým a navracejici se hráči :-bd To samé transfermarkt ten tiež nenabizi infa k ligam typu Řecko, Saudská Arábie a spol nýbrž len ten základ a ceny hráčů mě fakt nevytrhnou navíc ty ceny nejsou rozhodně vždy pravda když jsem se tam tak koukal. Nenabizi například což vím 100% ani to kdo je zraněn např. v gambrinus lize a pod.. League spy je super a ty ceny co tam jsou mi přijdou celkem adekvátní, ale sám bych si přál ještě aby jse přidali nejaké ty ligy jako nižší ligy u tech základních 5 jak už jsem psal možná u Anglie alespon 2 další, pak mi tam chybí Slovensko, Skotsko, Brazílie, Dánsko, Norsko, Švédsko, Irsko, Ukrajina, Bulharsko, Bělorusko, Rusko, Švýcarsko, Finsko, Rumunsko, USA a třeba Chorvatsko a samozřejmě by se našli ještě další. Bohužel v naší rozkradené Republice peníze nejsou a tak se to pro nás jeví ako drahé. Já sám třeba na to momentálně nemám, ale keby sa zadařilo více v sazeni, jakože za poslední 4 dny len vyhry tak pokial to bude pokračovat, tak si tiež pak zakoupím premium na zkušební dobu alespon 1 mesice :-)

Sabine Lisicki ♥
<<

Petr Jeník

Příspěvek pon 16. led 2012 13:17:59

Díky
Nové ligy přidáváme postupně
Už teď o víkendu budu Francie
Následovat budou další a další. Každý týden jedna.
<<

pacient

Příspěvek pon 16. led 2012 13:19:38

No většina co chce naké info o klubu tak si vždy může zajít na orig web klubu co ten dotyčný hledá . Ano možná nenajdeš až tak kde všechno je pohromadě to musíš spojit jak tu bylo řečeno 2 nebo 3 weby dohromady ale upřímně to si každý spíš zapne ty 3 weby než aby platil za něco z co mu stejně nemusí až tak pomoct . A co se týká té závisti tak to je největší blbost cos mohl napsat , proč by ti měl někdo závidět ten dotyčný tě nezná nemá přehled kolik si vyděláš za ten web kolik do něj investuješ vůbec nemá důvod proč by měl závidět ( tu může třebas chodit sázkař na tvůj web tipforum co má miliony na účtě a může mít stejný názor co ostatní a nemusí ti vůbec závidět ) jo když napíšeš že ti to vynáší miliony tak to by byl důvod třebas ale jinak pochybuji. Jinak nic v pohodě nic nemám proti tvému webu každý chce dělat to co ho baví a když svůj koníček dokáže proměnit na živnost tak si opravdu spilmacher :!!
<<

Pelda

Příspěvek pon 16. led 2012 13:27:58

tak dneska zápas Neapol - Bologna, stačí si hráče ze základní sestavy rozkliknout a hned vidím celkové hodnocení, hodnocení z posledních zápasů, na jaké pozici hrál, jak se mu tam dařilo, a výpis hráčovo slabých a silných stránek a celkový herní projev.

Je to pěkně rozepsaný a udělám si obrázek o hráči sám.

Na leaguespy nevidím mezinárodní zápasy a poháry, je to tam někde?
<<

Neuminho

Příspěvek pon 16. led 2012 13:28:58

Pokial budeš hledat infa okrem zraněných a toto na orginálních stránkách klubu tak ti to za prve potrvá strašně dlouho a za druhe to tam taky vždycky není a je zapotřebí hledat třeba 2 hodiny, na leaguespy to máš hned a ještě keby jsi říkal že najdeš všechno. Tak mi bež najit zraněné z lig jako Saudská Arábie či Řecko, myslím že vetšina klubu techto lig nemá stránky přeložene do angličtiny a Arabské písmo a Řeckou azbuku přes nějaký slovník např. translate google si dej. ALe tie překlady haprujou i u lig typu Dánsko a takhle takže tam ani evyluštíš kdo to vlastně chybí a tie navraty co jsou na leaguespy to je tiež asi nadlidský ukol hledat u takoveho vyberu lig. :-) Suspendovane hráče diky čk to se snad ještě dá ale okrem zraněných je to uplně iná. A když budeš mit třeba jen pulku informací jsou ti k ničemu.

Sabine Lisicki ♥
<<

pacient

Příspěvek pon 16. led 2012 13:51:37

Neuminho píše:Pokial budeš hledat infa okrem zraněných a toto na orginálních stránkách klubu tak ti to za prve potrvá strašně dlouho a za druhe to tam taky vždycky není a je zapotřebí hledat třeba 2 hodiny, na leaguespy to máš hned a ještě keby jsi říkal že najdeš všechno. Tak mi bež najit zraněné z lig jako Saudská Arábie či Řecko, myslím že vetšina klubu techto lig nemá stránky přeložene do angličtiny a Arabské písmo a Řeckou azbuku přes nějaký slovník např. translate google si dej. ALe tie překlady haprujou i u lig typu Dánsko a takhle takže tam ani evyluštíš kdo to vlastně chybí a tie navraty co jsou na leaguespy to je tiež asi nadlidský ukol hledat u takoveho vyberu lig. :-) Suspendovane hráče diky čk to se snad ještě dá ale okrem zraněných je to uplně iná. A když budeš mit třeba jen pulku informací jsou ti k ničemu.

ale co stoho máš zapaltíš 500kč na měsíc webu ale furt nemáš jistotu výhry . ;)
<<

Petr Jeník

Příspěvek pon 16. led 2012 13:59:24

Jistotu výhry?
Nějaký jiný web ti jistotu výhry dává?
Bavíme se tu o něčem jiném. Bavíme se o tom, zda jsou ti informace přínosem nebo ne a zda informace nabízené na LeagueSpy se dají najít někde zdarma.
Zatím mě nikdo nepřesvědčil o tom, že tomu tak je. Nikdo mi neukázal web, který nabízí zdarma totéž co LeagueSpy.

Vím pouze o jedné jediné službě, která má podobné informace.
Je to anglická služba, jejíž předplatné stojí 1200 GBP NA ROK PRO JEDNU LIGU a to pouze v angličtině.
My poskytujeme momentálně informace ze 14 lig v 15 jazycích za 20€ za měsíc.
<<

Neuminho

Příspěvek pon 16. led 2012 14:00:08

To sice bohužel nemáš tu jistotu, ale tu nebudeš mít nikde.. tady máš alespon ty nejduležitejší podklady k tomu vsadit ten a ten tip...

Sabine Lisicki ♥
<<

Dianacek

Příspěvek pon 16. led 2012 14:34:51

Děláš si srandu s Whoscored.com ? Ti sice mají pekné statistiky (jen na top 4)

Ale jejich "preview" jsou hodne špatné a chybné...

Mužeš pak porovnat LS s Whoscored... mají v každé preview aspon 3 chyby, mají tam hráče co nejsou zranění, nebo tam mají v sestave hráče, kteří jsou zranení a hrát nebudou....ti co to delaj jsou amateři.

Ale tak sázej dál podle špatných informací, hlavne že jsou zdarma ne ? :))
<<

Dianacek

Příspěvek pon 16. led 2012 14:47:13

Klidne Vám pak napíšu tento víkend kolik chyb má Whoscored ve svých previews :)) Uvidime. Minimálně 10 jich najdu jen ve španělské lize.
<<

k0udy

Příspěvek pon 16. led 2012 16:06:36

Hadáte se tu o blbostech a vy co jste tak chytří a říkate že to není světový web, tak mi najděte zraněne hrače, pravděpodobnou sestavu napřiklad ze Saudske Arabie :)
<<

pacient

Příspěvek pon 16. led 2012 16:27:07

k0udy píše:Hadáte se tu o blbostech a vy co jste tak chytří a říkate že to není světový web, tak mi najděte zraněne hrače, pravděpodobnou sestavu napřiklad ze Saudske Arabie :)

O fotbal my nejde ale mám weby co hraji já například NBA tam mám vše potřebné zranění kdo bude hrát , statistka hráčů kdo kolik má průměr střel na zápas kolik minut v průměru odehrají zápasu proti jakému týmu se jim daří a nedaří jak celkově celému týmu či jednomu hráči , sice nemáš to tam tak pohromadě na kupě ale je tam vše podstatné co potřebuji a nemusím nikomu nic platit a žádné reklamy tam nejsou od sázkovek ^:)^
<<

Petr Jeník

Příspěvek pon 16. led 2012 16:48:31

A proč proboha píšeš, že najdeš hromadu webů, které nabízejí totéž co LeagueSpy, když ta tvá hromada webů nenabízí tyto údaje vůbec a jedná se o úplně jiné weby o jiném sportu?
<<

Dianacek

Příspěvek pon 16. led 2012 17:04:18

Pacient : ale tak mluvíme tu o fotbale ne NBA
NBA, NHL, NBL, NFL - na americké sporty leze najít info lehce

Fotbal je už jiná věc....
Takže tvuj argument je hodně špatný.
Ale vysvětlím ti to následovně, najít info o fotbale taky mužeš na officialní stránkách klubů (vetšinou tam jsou někdy si musíš zaplatit lokální noviny aby si našel co to hledáš, někdy musíš projít plno stránek než se dostaneš k relevatním informacím)

* Pro Belgickou ligu je třeba zaplatit belgické lokální noviny (10€ mesíc) aby ses dostal k uceleným a správným informacím s pravděpodobnýma sestavama), ostatní belgické weby mají velké chyby dokonce na Jupiler partner stránkách ligy.

Ale umíš tolik jazyků jako je potřeba k pokrytí lig na LS ? Umí google překladač tak dobře překládat aby jsi rozuměl tomu co se tam doopravdy píše ? I kdbyby ano, dokážeš pokryt tak velké kvantum klubů aby sis vůbec stihl vsadit ? Dokážeš určit mezitím jak hráč je důležitý pro tým ? Máš snad stroj času, který dokáže zastavit čas než tohle vše uděláš ?

Pokud to vše dokážeš myslím, že LeagueSpy nepotřebuješ ^:)^
<<

pacient

Příspěvek pon 16. led 2012 17:29:36

Petr Jeník píše:A proč proboha píšeš, že najdeš hromadu webů, které nabízejí totéž co LeagueSpy, když ta tvá hromada webů nenabízí tyto údaje vůbec a jedná se o úplně jiné weby o jiném sportu?

Mám web na Basket a NHL a tam mám vše podstatné co potřebují a tím to hasne a jak říkám nic proti tvému webu nemám akorát vidím poprvé že někdo chce takovou hromadu prachů za to co ani podstatě nepotřebuješ k realizací sázky , pokud si kvalitní tiper tak si vždy něco najdeš a pokud si bambus na tipy tak ti nepomůže ani 100 placených webu LeagueSpy toť můj názor . -8)
<<

Dianacek

Příspěvek pon 16. led 2012 18:01:03

Ty máš opravdu správný nick. Protože jsi ve vší uctě opravdický pacient :))

Logické myšlení ti moc asi nejde. Někdo totiž sází za víc penez než 20kč za tiket a jelikož chce mít správné informace tak si takový servis koupí ani ne tak proto že by je sám nenašel, ale proto aby mu ušetřil čas...

Když by si měl najít informace řekneme k jedné lize, tak ti to zabere cca 2-3 hodiny času. Na LS je 14 lig...takže 14*2 je 28 ne ?

Takže potřebuješ 28 hodin +- aby sis našel vešekrý infomace ke všem zápasů na jedno hrací kolo ! Řekněme že jich jsou za mesíc jen 4 (někdy i víc)
4* 28= 112hodin

Servis stojí 500Kč na mesíc ... 500/112 je 4,4kč na hodinu !!! Takže co se ti vyplatí víc pracovat na hledání informací desítky hodin nebo si zaplatit radši servis ?

Se vší uctou, pokud sázíš za drobné, tak je jasné že tobe se to nevyplatí. Tak nespamuj vlákno tvýma "chytrýma řečma".
<<

Neuminho

Příspěvek pon 16. led 2012 19:30:52

Dianacek pěkně dává :-bd :-bd :-bd Som ho tu doteraz snad nevidel, ale nakladat dokáže dobře :-bd Sám by som to nenapsal lepe. Pacient hold dostal KO \:D/ a Leaguespy je super web. Důfám, že se moc nezvýší ceny po přidání dalších lig, jelikož pak už na to mít tuplem nebudu, když na to zatial nemám ani teraz. :-ss
Myslím si, ale že nějaké ostré zdražování snad nepřijde s příchodem dalších lig totiž přijdou určite i další předplatitelé :-) Tedy pokud budou informace na webu vždy alespon z 90% pravdivé.

Sabine Lisicki ♥
<<

pacient

Příspěvek pon 16. led 2012 20:02:49

Jaké KO jsem dostal proboha ??????? :-o tak si to kup i na rok je mi to fuk a o jakém 20ckaři mluvíš tak zaprvé tipy jsem tu dával měl jsme tu na NHL a AHL měl jsem je v toplistu pod nicky PACIENT a Lofas měl jsem hodně velkou úspěšnost a docela velké kurzy ty trubko a nato my postačili moje free servy a pak se změnily pravidla soutěže tak už tam nic nedávám . -8)
<<

radim

Příspěvek pon 16. led 2012 20:15:07

hlavně že ses tady prvně hádal o fotbale a teď otáčíš na hokeje..
ObrázekObrázekObrázek
<<

pacient

Příspěvek pon 16. led 2012 20:46:58

radim píše:hlavně že ses tady prvně hádal o fotbale a teď otáčíš na hokeje..

O fotbale ? bral jsme to celkově a minule jsme tu psal že fotbal mě nezajímá ale že mám stránky na NBA AHL a NHL a že jsou free kde je všechno co potřebuji bez reklam ;)
<<

Pelda

Příspěvek pon 16. led 2012 20:54:28

já s tim naprosto souhlasím, pomocí free webů se toho dá zjistit dost, prakticky stejně jako na league spy
<<

orim72

Příspěvek pon 16. led 2012 21:06:26

Dianacek, vysvětlí mi prosím Tě, jak je možný, že Swansea porazila Arsenal; že AC puklo doma s Interem; že ManU podlehlo doma Blackburnu a tak dále... Víš kolik časů jsem strávil nad statistikama, sestavama, počasím, rivalitou...? Ale já vím kde jsem udělal chybu; Nezaplatil jsem si předplatný u LeagueSpy! Jestli jsi alespoň s minimálním IQ, tak pochopíš pointu.
orim72
<<

Dianacek

Příspěvek pon 16. led 2012 21:10:03

Chlapci, copak nikdo Vám nebere že si to mužete sehnat na free webech (officialní stránky např. arabských,řeckých,portugalských atd. klubů)

Sežente si je. Někdo má rád vlastní čas a někdo je rád efektivní v sázení - někdo má rád sáhodlouhé hledání informací a trávení několik hodin u toho než něco najde.

Jak říkám jsou 2 možnosti :

1/ Najdete si je sami
2/ Kupte si LeagueSpy

Nevím o čem se tu pořád bavíme, to co je rychlejší, přehlednější a jednodušší už musí posoudit každý sám.
<<

radim

Příspěvek pon 16. led 2012 21:12:20

orim72 píše:Dianacek, vysvětlí mi prosím Tě, jak je možný, že Swansea porazila Arsenal; že AC puklo doma s Interem; že ManU podlehlo doma Blackburnu a tak dále... Víš kolik časů jsem strávil nad statistikama, sestavama, počasím, rivalitou...? Ale já vím kde jsem udělal chybu; Nezaplatil jsem si předplatný u LeagueSpy! Jestli jsi alespoň s minimálním IQ, tak pochopíš pointu.

a free weby ti řekly že swansea vyhraje?ac s interem bereš jako překvapení v takovém zápase???
ObrázekObrázekObrázek
<<

radim

Příspěvek pon 16. led 2012 21:14:33

já dávám hlavně hokeje a kdyby leaguespy i hokejový šel bych do toho!víš co je za problém sehnat info o zraněních z druhé finské nebo švédské lize??i když dávám první švédskou musím na to použít tři až čtyři stránky a zabere to dost času....
ObrázekObrázekObrázek
<<

Dianacek

Příspěvek pon 16. led 2012 21:17:09

Orim:

Divím se, že dokážeš mluvit o nečím IQ, když si sám dosud nepochopil pointu LeagueSpy.

Copak někdo říká, že LeagueSpy ti zaručuje výhry ? LeagueSpy zaručuje informace, to co vsadíš je jen na tobě

* Jinak to že prohrál Arsenal nebylo až tak překvapení, všude se sázelo na Swansea +0.5, jelikož Arsenal má kupu zranených a jsou ve špatné formě... Inter-AC copak tam bylo něco jistého? Vždyt je to nejvetší derby v Italii. To že prohrá MU s BlackBurnem ? Vždyt neměli obranu, všichni byli zranění a Rooney byl suspendován Fergiem. I velkej klub při absencích klíčových hráču muže zaváhat.Anglická liga je tak vyrovnaná, že nemužeš počítat že 2. tým v tabulce s posledním musí zákonite vyhrát, když má klíčové hráče pryč. Sám Fergie říkal, že to bude težký zápas, že má plno hráču pryč. nehledě na to, jak tam byl příšerný kurs, to snad nebylo ani do kombiku.
Naposledy upravil Dianacek dne pon 16. led 2012 21:20:24, celkově upraveno 1
<<

Dianacek

Příspěvek pon 16. led 2012 21:18:57

radim píše:já dávám hlavně hokeje a kdyby leaguespy i hokejový šel bych do toho!víš co je za problém sehnat info o zraněních z druhé finské nebo švédské lize??i když dávám první švédskou musím na to použít tři až čtyři stránky a zabere to dost času....

No vidíš, ted si povrdil tu kladnou stránku LeagueSpy...takle to funguje totiž i ve fotbale :))
Sem rád, že si pochopil pointu LeagueSpy z tvého hokejového hlediska :-bd
<<

k0udy

Příspěvek pon 16. led 2012 22:26:08

Dianacek píše:Orim:

Divím se, že dokážeš mluvit o nečím IQ, když si sám dosud nepochopil pointu LeagueSpy.

Copak někdo říká, že LeagueSpy ti zaručuje výhry ? LeagueSpy zaručuje informace, to co vsadíš je jen na tobě

* Jinak to že prohrál Arsenal nebylo až tak překvapení, všude se sázelo na Swansea +0.5, jelikož Arsenal má kupu zranených a jsou ve špatné formě... Inter-AC copak tam bylo něco jistého? Vždyt je to nejvetší derby v Italii. To že prohrá MU s BlackBurnem ? Vždyt neměli obranu, všichni byli zranění a Rooney byl suspendován Fergiem. I velkej klub při absencích klíčových hráču muže zaváhat.Anglická liga je tak vyrovnaná, že nemužeš počítat že 2. tým v tabulce s posledním musí zákonite vyhrát, když má klíčové hráče pryč. Sám Fergie říkal, že to bude težký zápas, že má plno hráču pryč. nehledě na to, jak tam byl příšerný kurs, to snad nebylo ani do kombiku.

Ty sis určitě vsadil na Inter, Blackburn a Swansea co? Že tady ted píšeš takové chytré reči..

Až doposud se mi tvé názory líbily, ale tady jsi začal psat uplně blbosti..
<<

pacient

Příspěvek pon 16. led 2012 22:45:42

radim píše:
orim72 píše:Dianacek, vysvětlí mi prosím Tě, jak je možný, že Swansea porazila Arsenal; že AC puklo doma s Interem; že ManU podlehlo doma Blackburnu a tak dále... Víš kolik časů jsem strávil nad statistikama, sestavama, počasím, rivalitou...? Ale já vím kde jsem udělal chybu; Nezaplatil jsem si předplatný u LeagueSpy! Jestli jsi alespoň s minimálním IQ, tak pochopíš pointu.

a free weby ti řekly že swansea vyhraje?ac s interem bereš jako překvapení v takovém zápase???

neměl předplatné LeagueSpy kdyby ho měl tak vsadí na Swansea a Blackburn a rovnou za barák :D
<<

Dianacek

Příspěvek pon 16. led 2012 22:47:29

k0udy píše:
Dianacek píše:Orim:

Ty sis určitě vsadil na Inter, Blackburn a Swansea co? Že tady ted píšeš takové chytré reči..

Až doposud se mi tvé názory líbily, ale tady jsi začal psat uplně blbosti..

Pokud si mýlím v něčem co jsem napsal, tak mě oprav a nepiš že píšu blbosti ;;)

*Nejde o to co jsem vsadil/nevsadil, ale prumernej kurs na ManU byl 1,13 za situace, kdy měli plno hráču zraněnej plus Rooney out.Proč někdo sázel na takový kurs?
* Inter - Ac je snad derby ne ? Proč teda psal, jakoby to bylo obrovské překvapení ?
* Swansea bylo naké velké překvapení ? Projdi si zahraniční fora, celej svet sázel na Swensea, kursy dropovali

Tak jsem zvedavej, kde jsou ty blbosti Koudy. Když někoho osočuješ, měl by si přidat argument prvně.
<<

Pelda

Příspěvek pon 16. led 2012 22:59:46

* Swansea bylo naké velké překvapení ? Projdi si zahraniční fora, celej svet sázel na Swensea, kursy dropovali

A to je jedna z věcí, o které tady mluvíme. Proč bych se musel dívat na zahraniční fora, tohle by snad měl umět placený web, jako je leaguespy, ne?

Takže pokud chci opravdu zajímavé info, stejně musim project zahraniční weby...
<<

pacient

Příspěvek pon 16. led 2012 23:00:16

Joooooooo dropovali tak si v balíku vsadil si všechny svoje úspory na tutovku Swanseu když nejsi ten dvackář :D
<<

radim

Příspěvek pon 16. led 2012 23:02:15

Dianacek píše:
radim píše:já dávám hlavně hokeje a kdyby leaguespy i hokejový šel bych do toho!víš co je za problém sehnat info o zraněních z druhé finské nebo švédské lize??i když dávám první švédskou musím na to použít tři až čtyři stránky a zabere to dost času....

No vidíš, ted si povrdil tu kladnou stránku LeagueSpy...takle to funguje totiž i ve fotbale :))
Sem rád, že si pochopil pointu LeagueSpy z tvého hokejového hlediska :-bd

přesně tak,dávám sem třeba často under na švédskou hokejovou ligu,a na to aby to složil použiju jednu stránku na celkový statistiky týmu(doma/venku/goly/undery/ovary),další stránka je na celkový statistiky jednotlivců,další dvě sou stránka domácích a hostů,a nakonec info z ofiko stránek švédský ligy..to už je pět stránek a ještě musíš ověřit jak to je se zraněnýma,takže to máme pět-šest stránek na jeden zápas pro kurz 1,5,zabere to dost času,jestli mi tohle někdo dá komplet dohromady na jedno místo hned po tom skočím,to je princip leaguespy,mít kompletní informace a rozhodnout se podle nich sám!
ObrázekObrázekObrázek
<<

radim

Příspěvek pon 16. led 2012 23:04:04

Pelda píše:

A to je jedna z věcí, o které tady mluvíme. Proč bych se musel dívat na zahraniční fora, tohle by snad měl umět placený web, jako je leaguespy, ne?

ale vždyť to tam přeci bylo,bylo tam napsaný že maj zraněný hráče,jak sou ty hráči důležitý a forma je tam přeci taky,takže??rozhodnutí je na tobě,ten web neposkytuje tipy,ale informace
ObrázekObrázekObrázek
<<

Dianacek

Příspěvek pon 16. led 2012 23:05:38

Pelda píše:

LeagueSpy ti dodal informace, to co vsadíš je na tobě. O zahr. forech jsem mluvil jen protože dělá překvapenýho že jsem jedinej na svete co to vsadil. LeagueSpy neumí za tebe sázet.

http://leaguespy.com/preview.php?id=2013&mylang=cs

Koukni - Vsadil by si na Arsenal podle tohodle infa a podle jejich poslední formy a toho že Swensea je v plné síle ?

Napadlo mě jedno zajimavé přirovnání:
Představ si, že jsi ředitel (což defakto jsi svého sázení) a jako ředitel musíš rozhodovat o důležitých vecech (jako sázkař co vsadíš) ale aby si mohl rozhodovat o techto věcech musíš mít k tomu podklady, napříkladaby si podepsal fakturu musíš si ji vyhotovit (tak jako aby si zvolil co vsadíš)
Ale jelikož si ředitel a máš na rozhodování pno vecí tak nemáš čas na to aby sis veškere podklady chystal sám (tak jako jsi sázkař a nemáš čas na to aby sis vešekere info hledal sám) tak si najmeš sekretářku, která tuhle práci za tebe udělá sama a ty jen podepíšeš fakutury nebo je nepodepíšeš.

Pokud jsi ředitel maličký firmy tak sekretářku nepotřebuješ (Jestli sázíš pro radost) ale jestli podnikání a řízení firmy bereš vážně (sázení) ta si sekretářku zaplatíš.

no a LeagueSpy je taková tvoje sekretářka (akorát že ji nemužeš šu***)
Naposledy upravil Dianacek dne pon 16. led 2012 23:28:35, celkově upraveno 2
<<

Feedjo96

Příspěvek pon 16. led 2012 23:26:42

:-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ To už by stačilo, ne?
<<

k0udy

Příspěvek pon 16. led 2012 23:53:00

Dianacek: Mě se jedná spíše o to, že ted tady strašně tvrdíš jak nic z toho nebylo jistý uplně jsi pán jak jsi všechno rozepsal, ale tohle po zápase můžu napsat o jakémkoliv zápase, nebo mi chceš říct že ty jsi čekal že doma Manchester prohraje s Blackburnem? Tak proč sis to nevsadil? Vážně miluju takové dementy co si hrajou na hrdiny po zápasech..
Další

Zpět na Volný pokec