Re: Tikety Blaine
flakac píše:A Fantasmagorie se opravdu vyplatila![]()
![]()
Ale k tomu Hansenovi gratuluju, hral jsem ho taky, ale jen za 50

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Tikety BlaineRe: Tikety Blaine
![]() ![]() Re: Tikety Blaine
BORA BORA
![]() Re: Tikety Blaine
nepokulhava ti trosku MoneyManagement? Kdyz si prijdes na vklad az v momente, kdy ti vyjdou 2-3 skupiny, tak to nevypada na velkou pravdepodobnost vyhry
![]() Jinak samo GL ![]() Re: Tikety Blaine
No dvacka je fakt balík vklad ![]() Re: Tikety Blaine
sleduju, ze live ti docela jde...to zase az tak neumim ja, respektive na to asi nemam cuch...ja davam vzdycky nekolik sranda tiketu a vecer strelce. Rad bych si obcas dal neco live, ale asi neumim spravne vyhodnotit situaci, protoze kdyz vidim, co das, ja bych se k tomu neodhodlal...
![]() Re: Tikety Blaineškoda z dvojice Backstrom vs. Semin jsem opět vybral špatně... po tom co předváděl Sýkora s Eliášem jsem věřil dalšímu z čechů a vyplatilo se jen škoda,že jsem neměl dost odvahy to osolit.. ![]() Re: Tikety Blaine
Science fiction hajzl papír
![]() Já vim,větší šance je,že mě trefí meteorit do hlavy než tohle ale je to na sledovačku ![]() Re: Tikety Blaine
Podľa mňa sú tieto plagáty v pohode. Keď trafíš dve skupiny si v peknom pluse oproti vkladu. Ja si sem-tam dám tiež, ale do skupiny dávam po dvoch strelcoch. Ale inak GL
![]() Re: Tikety Blaine
Myslim, ze 3 skupiny klapnou urcite...
Tak koukam, ze chybelo trochu stesti a byly by opravdu 3 skupiny...
Hm tak včera byli pro mě střelci uplná katastrofa sice jsem si trochu napravil chut u LIve Caps-Bolts ale to je takové troškaření čili dneska to tam opět naperu at je na co koukat..
2 skupinky by uplně stačily ![]() pak mam toto těmhle dvěma hodně věřim...! ![]() Re: Tikety Blaine
Tak to byla smula...
Re: Tikety BlaineRe: Tikety Blaine
• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4