Wolfsburg - Dortmund

<<

mahrrr

Příspěvek sob 29. led 2011 11:00:49

Wolfsburg - Dortmund

Obrázek Wolfsburg - Dortmund Obrázek

Dnes v 15:30 se odehraje ve Volkswagen Arena vcelku zajímavý zápas a to mezi Wolfsburgem a Dortmundem.

Z domácího celku nedávno odešel Džeko a Barzagli,na místo Džeka ale přišel prozatím na hostování s opcí Dieumerci Mbokani z Monaka.Přesto však není postavení v tabulce nijak růžové.Tým je jedenáctý a od sestupu to také nemá daleko.

Dortmund první zápas jara vyhrál na Leverkusenu a nyní si dovolil zaváhat se Stuttgartem když remizoval na domácí půdě 1:1.Přesto je tento celek ve fantastické formě a v dnešním boji minimálně pro mě jansým favoritem.
"Analýza nám ukázala, že bychom byli zaslouženými vítězi. Ovšem postrádali jsme důraz ve vápně a také koncentraci. Ve Wolfsburgu očekáváme velmi těžký zápas, musíme předvést velkou kvalitu," je přesvědčený Jürgen Klopp.

Jürgen Klopp také před zápasem potvrdil, že se do základní sestavy vrátí Lucas Barrios. "Je to tak, Lucas začne v základu. Ale nemusí to nutně znamenat návrat Roberta Lewandowského na lavičku. Vzhledem ke zranění Kuby je možné, že převezme jeho roli v záloze. Ale ještě nejsme stoprocentně rozhodnutí, uvidíme těsně před zápasem," dodává.

Obrázek VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Benaglio - Pekarik, Madlung, A. Friedrich, M. Schäfer - Josué, Kahlenberg - Dejagah, Diego, Cicero - Mbokani

Obrázek Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:

Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - S. Bender, Sahin - Blaszczykowski, M. Götze, Großkreutz - Barrios

Obrázek Wolfsburg doma :
- 9 zápasů,3-4-2,skóre 16:13

Obrázek Dortmund venku :
- 10 zápasů,9-0-1,skóre 24:7

Jak jsem již řekl,pro mě je dnes favorit jasný a to s celkem zajímavým kurzem...

Obrázek Fortuna :
- 2 / 1,85
Nejoblíbenější týmy : Obrázek , Obrázek , Obrázek
Nejoblíbenější sázkovky : Obrázek , Obrázek , Obrázek
<<

KYSELA

Příspěvek sob 29. led 2011 12:28:10

Re: Wolfsburg - Dortmund

Ahoj nejsem skeptik ale do ciste 2 bych nesel na pulku 0 i kdyz vse mluvi pro DO bude i malo branek bude to asi dalsi ztrata bude to asi hodne tvrdy solo ze bude cervena je to zvrhlost nebo na zvraceni? Zkazdy ligy na zacatku vylosuju jedno dve muzstva a snima jezdim WO DO jsou vylosovani docela to vychazi hraju to par let taky lecos pamatuju pro predstavu kolik mi je ve skole nam na zdi visel soudruh ZLIN
<<

mahrrr

Příspěvek sob 29. led 2011 12:38:02

Tak samozřejmě to může dopadnout jakkoliv a určitě nejsi jediný kdo se mnou nesouhlasí...,ani já si nejsem jistý na 100%... :-\ Ale od toho tu tipfórum je a já sem rád že se zde kolem zápasů diskutuje... ;)
Jak říkam,utkání může dopadnout jakkoliv,stejně jako dalších X utkání... ;)
Přesto všem hráčům GL. :)
<<

KYSELA

Příspěvek sob 29. led 2011 12:51:17

Nezanevrel si na rejpala?skodolibyho
<<

mahrrr

Příspěvek sob 29. led 2011 13:09:51

Hele jestli tu chceš buzerovat tak se obrať na svojí mámu,já nejsem na blbý keci zvědavej... B-)
<<

KYSELA

Příspěvek sob 29. led 2011 13:33:50

Ja napsal svuj nazor zeptal se na blby rejpani ktery uznavam bylo uff uznavam a nebude se opakovat!!! porad tedy nas...
<<

Šlejška

Příspěvek sob 29. led 2011 17:22:15

KYSELA píše:Ahoj nejsem skeptik ale do ciste 2 bych nesel na pulku 0 i kdyz vse mluvi pro DO bude i malo branek bude to asi dalsi ztrata bude to asi hodne tvrdy solo ze bude cervena je to zvrhlost nebo na zvraceni? Zkazdy ligy na zacatku vylosuju jedno dve muzstva a snima jezdim WO DO jsou vylosovani docela to vychazi hraju to par let taky lecos pamatuju pro predstavu kolik mi je ve skole nam na zdi visel soudruh ZLIN

já tu představu kolik ti je pořád nemám, ale ta čeština... Jsem si myslel, že to bude sotva základní škola...
<<

mahrrr

Příspěvek sob 29. led 2011 17:29:27

Děkuji za hodnocení,tip ok,výsledek 0:3.
<<

KYSELA

Příspěvek sob 29. led 2011 17:35:04

gratuluju ja tri krat nic to nevadi ze si delas prcu z dedka nejsem srazlivej
<<

KYSELA

Příspěvek sob 29. led 2011 19:06:32

Ještě bych doplnil že jsem z tebe ani dalších nedělal kretény ani jinou sortu špatných lidi.Jen jsem se smál jak vám vychází tip.Zvlaštní školou jste vy začali a je smutné že neznáte naše prezidenty když se řekne ZLíN .
<<

mahrrr

Příspěvek sob 29. led 2011 19:17:33

Tady je tipfórum,né vlastifórum...,pokud sis nevšiml,už tvé zprávy nikdo nebere vážně a mlčí.Pokud dále budeš komentovat naše tipy ,,sračkama,, a ne tipama,zařídim aby si měl BAN,pokud teda víš co to je ty chytrolíne... X(
<<

Petr Jeník

Příspěvek sob 29. led 2011 19:27:27

Hoši hoši.
To to tady fakt mám začít moderovat a mazat to vaše dohadování?
Vykašlete se na to.

Nevadí mi, když se někdo sekne v analýze. To je naprosto běžný. Co mi ale vadí je to, že někdo napíše pod každou druhou analýzu opačný tip a to stylem: "já to vidím obráceně" a v případě, že jeho obrácený tip je správný, tak je velkým generálem po bitvě.

Bít generálem po bitvě ale umí být každý a to bez ohledu na to, jaký prezident visel na zdi jeho třídy v základní škole.
Každý by mohl dělat to, že pod každou analýzu napíše jednou větou či jedním slovem opačný názor a jsem si jistý, že u cca každé třetí analýzy, ve které si její tvůrce "dovolil" tipovat proti bookmakerům na vysoký kurz, tak bude mít pravdu ten "generál".
Tohle frajeřina ale není. Frajeřina je jít s kůží na trh. Napsat analýzu a podložit jí svými argumenty.
Být generál po bitvě a psát "já to říkal" na základě jedné věty či jednoho slova bez jakýchkoli jiných argumentů je spíše známka hlouposti.
<<

mahrrr

Příspěvek sob 29. led 2011 19:41:52

Petr Jeník píše:Hoši hoši.
To to tady fakt mám začít moderovat a mazat to vaše dohadování?
Vykašlete se na to.

Nevadí mi, když se někdo sekne v analýze. To je naprosto běžný. Co mi ale vadí je to, že někdo napíše pod každou druhou analýzu opačný tip a to stylem: "já to vidím obráceně" a v případě, že jeho obrácený tip je správný, tak je velkým generálem po bitvě.

Bít generálem po bitvě ale umí být každý a to bez ohledu na to, jaký prezident visel na zdi jeho třídy v základní škole.
Každý by mohl dělat to, že pod každou analýzu napíše jednou větou či jedním slovem opačný názor a jsem si jistý, že u cca každé třetí analýzy, ve které si její tvůrce "dovolil" tipovat proti bookmakerům na vysoký kurz, tak bude mít pravdu ten "generál".
Tohle frajeřina ale není. Frajeřina je jít s kůží na trh. Napsat analýzu a podložit jí svými argumenty.
Být generál po bitvě a psát "já to říkal" na základě jedné věty či jednoho slova bez jakýchkoli jiných argumentů je spíše známka hlouposti.

Naprosto s tebou souhlasím a já sám sem toto psal již několikrát,ať si dotyčný napíše svou analýzu,popřípadě okomentuje tu danou,ale tak aby po ,,náhodné,, výhře jeho tipu dále neštval lidi jako např. ,,co si to říkal?,,
A jak jsem již řekl,toto je tipfórum a ne vlastifórum,nikdo neni stoprocentní a nikdo neni zvědavej na někoho kdo neumí napsat analýzu a ostatní chce ,,převychovat,,.

Sázkám zdar... :-bd
<<

Tomas 78

Příspěvek sob 29. led 2011 21:53:43

Dobrý tip. Byl to celkem na sázení dost těžký zápas. Jsem tu chvíli, ale dost tipů tady vychází. Jak ve fotbale tak i v hokeji :ymapplause:

Zpět na Fotbal