Lotyšsko-Dánsko

MS 20 (o udržanie) / 4.1 / 19:00
Oba celky už momentálne vedia že najvyššiu kategoriu MS 20 opustia, no teraz ich čaká vzájomný zápas v ktorom sa rozhodne kto bude posledný. V základných skupinách sa nepodarilo Lotyšom ani Dánom získať ani bod a tak skončili jasne posledný. Oba tímy dostali aj poriadne dvojciferné debakle a opäť sa ukázalo že krajiny ako Kanada,Rusko či Švédsko sú úplne niekde inde.
V skupine o záchranu si Dánsko však pripísalo prvý bodík za prehru 4-3pp so Švajčiarmi a tak je na tom aktuálne o kúsok lepšie. Dáni si okrem toho preniesli prehru s USA 3-11. Mladí Lotyši ešte teda nezískali ani bod, ked si preniesli prehru 5-3 so Švajčiarskom a včera (3.1) podľahli USA 12-2.
Ja osobne v tomto zápase budem viac veriť severskému celku. Dáni včera (3.1) mali voľno, zatiaľ čo Lotyši hrali s USA. Videl som oba celky a Dáni sa mi zdajú byť o čosi pohyblivejší a kreatívnejší než lotyšskí hráči. Dá sa očakávať že padne veľa golov predsa je to len posledný zápas kde ide len o česť a obrana nieje silnou stránkou ani jedného tímu.
Hlavný tip: Neprehra Dánska @ 1,64

Vedľajší tip: Over 5,5 @ 1,55

Veľa šťastia !!