NOVÁ SOUTĚŽ!- Sólovky

Právě jsem dokončil novou soutěž.
Dal jsem jí název SÓLOVKY
Tento název proto, že zde budete tipovat sólo zápasy.
Princip soutěže je jednoduchý.
Každý z vás dostane do začátku 1000 bodů.
S těmito body pak bude zacházet podobně jako s penězi u sázkové kanceláře.
Vyberete si z nabízených sázkových příležitostí, a libovolnou částku ze svého bodového konta si vsadíte.
(vsadit je možné maximálně polovina vašeho bodového konta)
Po skončení zápasu (jeho vyhodnocení) se vám buď vaše sázka vynásobená kurzem přičte nebo ne. (pochopitelně v závislosti na tom, zda jste se trefili nebo ne

Účelem soutěže je pochopitelně nastřádat co nejvíce bodů. Jak na to kdo půjde je na něm. Můžete sázet riskantní tipy s vysokými kurzy za málo, nebo jít na jistotu za hodně. To je na každém z vás.
Jediné omezení je, že můžete tipovat maximálně jedenkrát za den.
Toplist tipujících s aktuálním stavem bodového konta je vidět přímo pod soutěžní nabídkou.
Po kliknutí na jméno soutěžícího se můžete podívat na rozpis jeho tipů. Abyste nemohli "opisovat" od nejlepších, dosud nevyhodnocené tipy vidět nejsou.
A teď to nejlepší:
Nemusíte vybírat pouze z nabídnutých příležitostí. Můžete si samy vybrat zápas, na který si vsadíte.
V brzké době na to připravím přímo formulář a já budu zápasy pouze schvalovat.
Nyní to uděláte tak, že mi napíšete soukromou zprávu a já zápas zařadím. Pište mi ale jen zápasy hrané až následující den - nemusím tu být pořád a tak by se mohlo stát, že bych vám nestihl vyhovět.
První kolo soutěže - tedy do konce ledna - berte jako zkušební a žádné ceny nečekejte.
Až vychytáme případné chybičky a soutěž upravíme tak, aby nám všem vyhovovala, zajistím i nějaké parádní ceny.
Hodně štěstí při tipování
Petr