Coventry City vs. Brighton & Hove Albion

<<

ADOFO

Příspěvek stř 28. pro 2011 10:47:10

Coventry City vs. Brighton & Hove Albion

Obrázek

Brighton & Hove Albion má veľké problémy pred koncoročným zápasom,ktorý odohrajú proti poslednému Coventry,ktoré potrebuje body ako soľ...h2h celkom fajn pre Coventry...
tip nepridám je to ako info

http://www.theargus.co.uk/sport/albion/ ... get_worse/

Obrázek
Naposledy upravil ADOFO dne stř 28. pro 2011 14:17:06, celkově upraveno 1
<<

Ad88amko

Příspěvek stř 28. pro 2011 11:02:11

Re: Coventry City vs. Brighton & Hove Albion

a naco mi je taketo info???
<<

Feedjo96

Příspěvek stř 28. pro 2011 11:12:09

Ad88amko píše:a naco mi je taketo info???

Ad88mko.... vzpamatuj se a buď rád, že to tu přidal... třeba aby sis o tom našel ěnco víc a vsadil? Sám tu neděláš nic podstatného, tak se uč a nedělej ze sebe osla.
<<

Feedjo96

Příspěvek stř 28. pro 2011 11:31:08

Vypadá to fakt hodně dobře, asi zkusím čistou jedna, dnb a neprohru... GL
<<

ADOFO

Příspěvek stř 28. pro 2011 14:16:18

<<

Falco

Příspěvek stř 28. pro 2011 14:57:35

Zkusim 1 DNB.. :)
Haters don't really hate you. They hate themselves because you're a reflection of what they wish to be.
<<

marianek

Příspěvek stř 28. pro 2011 18:52:09

díky za super info, jen drobný dotaz, kolik hráčů ze základní sestavy bude Brightonu chybět a kolik hostům, sry za trapný dotaz, ale anglicky neumím a blbne mi google překladač:-(
<<

Šlejška

Příspěvek stř 28. pro 2011 20:28:58

jenom malá poznámka. H2H z roku 2006 a níž nemůžu brát ani trochu vážně...
<<

ADOFO

Příspěvek stř 28. pro 2011 22:07:07

marianek píše:díky za super info, jen drobný dotaz, kolik hráčů ze základní sestavy bude Brightonu chybět a kolik hostům, sry za trapný dotaz, ale anglicky neumím a blbne mi google překladač:-(

Poyet wrestles with injuries and suspension ahead of Coventry game

By Covsupport News Service/RD
Updated Wednesday, 28th December 2011

Coventry City RSS Feed

Nine players unavailable for Seagulls

Coventry City's next opponents, Brighton, visit The Ricoh without at least nine players because of injury or suspension.

Seagulls boss Gus Poyet takes his diminished squad and out of form side to take on a Coventry side that is now in confident mood after picking up a much needed win over Bristol City on Monday.

Brighton lost their Boxing Day game at Reading and to compound Poyet's problems Liam Bridcott was booked which rules him out for one game. Poyet will also be without the services of Ashley Barnes and Romain Vincelot who are both serving three game bans for being sent off against Burnley before Christmas.

The three suspensions added to at least six injured players leave Poyet with a massive problem, but he remains upbeat and confident, despite seeing his side slip down the Championship league table in recent weeks.

Poyet, speaking to the local newspaper The Argus, said, "It's a funny situation but that is where we are. We cannot control that. We need to make sure the ones there on Saturday are organised and good enough to win the game."

In the corresponding fixture last November, Coventry took the lead through loan striker Gary Gardner, making his Sky Blues debut, but went on to lose 2-1.

Coventry will go into the game on a high and in confident mood after winning on Boxing Day, while Brighton and Hove Albion, suffering from enforced absences and in a run of poor form will not be so confident.
<<

Neuminho

Příspěvek čtv 29. pro 2011 1:43:35

Aspon , že tam k tej "analýze" bol ten odkaz, ale příště by rozhodne neuškodilo ty chybějící hráče vypsat a třeba i k nim napsat aký mají význam ti daní hráči pro tým :-) Já do toho možná nemam co remcat, jelikož analýzy už nedelam, kvůli nedostatku času, ale když jsem je dříve delal zabralo mi to mezi hodinou až dvěma a tipy byli celkem i spolehlivé zvlaste z tenisoveho prostředí, ale boli tu týpci čo akorát mali dost debilních keců, že čo to je, že toto cele čist nebudou a podobně, že to prý nejsou analýzy ale nějaké review apod... a to já je možem jebat davat dobre tipy a za co?... za to že tady nějakej vesničan a křovák bude ještě mit debilní snušku keců tak to zapomenout... no nic vubec nevim proč to píšu :D ale příště by se hodilo trošku konkretnejší info, aby to bolo přehledne na jednom miste a ne to ještě lovit v nejakom článku a zjistovat čo to je za hráče čo chybí.

Jinak posledný zápas Coventry som sledoval alespon jako live stats a Coventry doma dostalo herně celkem peknou sodu od Bristolu, avšak na konci štastní bohužel byli oni, kteří dali jedinou branku utkání v 72 minutě, inač celkovo ten zápas střely mimo branku 12:26 a na branku 4:19 pro Bristol a držení míče tiež lepe Bristol. Brighton zase naopak hrál vyrovnanou hru s Readingem, ale výsledek tomu tedy moc neodpovídal 3:0. Kdy domácí hodně podržel golman.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

radim

Příspěvek čtv 29. pro 2011 12:44:42

on ti píše že anglicky neumí a nechodí mu překladač a ty mu to tam dáš anglicky,no to je dobrý =))
ObrázekObrázekObrázek
<<

Feedjo96

Příspěvek čtv 29. pro 2011 13:10:49

Neuminho píše:Aspon , že tam k tej "analýze" bol ten odkaz, ale příště by rozhodne neuškodilo ty chybějící hráče vypsat a třeba i k nim napsat aký mají význam ti daní hráči pro tým :-) Já do toho možná nemam co remcat, jelikož analýzy už nedelam, kvůli nedostatku času, ale když jsem je dříve delal zabralo mi to mezi hodinou až dvěma a tipy byli celkem i spolehlivé zvlaste z tenisoveho prostředí, ale boli tu týpci čo akorát mali dost debilních keců, že čo to je, že toto cele čist nebudou a podobně, že to prý nejsou analýzy ale nějaké review apod... a to já je možem jebat davat dobre tipy a za co?... za to že tady nějakej vesničan a křovák bude ještě mit debilní snušku keců tak to zapomenout... no nic vubec nevim proč to píšu :D ale příště by se hodilo trošku konkretnejší info, aby to bolo přehledne na jednom miste a ne to ještě lovit v nejakom článku a zjistovat čo to je za hráče čo chybí.

Jinak posledný zápas Coventry som sledoval alespon jako live stats a Coventry doma dostalo herně celkem peknou sodu od Bristolu, avšak na konci štastní bohužel byli oni, kteří dali jedinou branku utkání v 72 minutě, inač celkovo ten zápas střely mimo branku 12:26 a na branku 4:19 pro Bristol a držení míče tiež lepe Bristol. Brighton zase naopak hrál vyrovnanou hru s Readingem, ale výsledek tomu tedy moc neodpovídal 3:0. Kdy domácí hodně podržel golman.

Znám ADOFA i z jiných sázkařských zahraničních fór. A tam se to prostě dělá takhle, najde se web a dá se info a nic víc se k tomu nepíše... Máš zdroj, tak si to prostě dohledej. Je to velkej sázkař oproti většině sázkařů tady (nejmenuju konkrétně).
<<

Feedjo96

Příspěvek čtv 29. pro 2011 13:11:35

Neuminho píše:Aspon , že tam k tej "analýze" bol ten odkaz, ale příště by rozhodne neuškodilo ty chybějící hráče vypsat a třeba i k nim napsat aký mají význam ti daní hráči pro tým :-) Já do toho možná nemam co remcat, jelikož analýzy už nedelam, kvůli nedostatku času, ale když jsem je dříve delal zabralo mi to mezi hodinou až dvěma a tipy byli celkem i spolehlivé zvlaste z tenisoveho prostředí, ale boli tu týpci čo akorát mali dost debilních keců, že čo to je, že toto cele čist nebudou a podobně, že to prý nejsou analýzy ale nějaké review apod... a to já je možem jebat davat dobre tipy a za co?... za to že tady nějakej vesničan a křovák bude ještě mit debilní snušku keců tak to zapomenout... no nic vubec nevim proč to píšu :D ale příště by se hodilo trošku konkretnejší info, aby to bolo přehledne na jednom miste a ne to ještě lovit v nejakom článku a zjistovat čo to je za hráče čo chybí.

Znám ADOFA i z jiných sázkařských zahraničních fór. A tam se to prostě dělá takhle, najde se web a dá se info a nic víc se k tomu nepíše... Máš zdroj, tak si to prostě dohledej. Je to velkej sázkař oproti většině sázkařů tady (nejmenuju konkrétně). Tady se s tím vypusuju já jako blbec (s analýzou) a když to nevyjde, tak mě akorát vypičujou.
<<

ADOFO

Příspěvek čtv 29. pro 2011 17:59:16

len kľud,veď sú sviatky :ymparty:
<<

Feedjo96

Příspěvek čtv 29. pro 2011 18:57:59

Kursy se pomalu, ale jistě obrací: http://www.oddsportal.com/soccer/englan ... on-802220/
<<

marianek

Příspěvek pát 30. pro 2011 15:41:26

je schopen někdo říci, kolik chybí hostům hráčů? chci naložit za litr domácí!!!
<<

Neuminho

Příspěvek pát 30. pro 2011 16:40:53

Radši dej litr na Southampton tohle je risk jak cip :-)

Sabine Lisicki ♥
<<

Feedjo96

Příspěvek pát 30. pro 2011 16:49:43

Neuminho píše:Radši dej litr na Southampton tohle je risk jak cip :-)

Tak to bych netvrdil... v porovnání se Southamptonem tohlé má mnohem větší hodnotu...
<<

Neuminho

Příspěvek pát 30. pro 2011 16:51:43

Hodnotu možná, ale Southampton vyhraje na 95%, kdežto tady si myslím že je to tak maximálně 55:45% ani to ne a i handicap na Saints či ako se vraví Southamptonu mi přijde o dost pravdepodobnejší než 1 tady.

Sabine Lisicki ♥
<<

Feedjo96

Příspěvek pát 30. pro 2011 16:53:59

Neuminho píše:Hodnotu možná, ale Southampton vyhraje na 95%, kdežto tady si myslím že je to tak maximálně 55:45% ani to ne a i handicap na Saints či ako se vraví Southamptonu mi přijde o dost pravdepodobnejší než 1 tady.

1DNB na Coventry za kurs 2.00 je lepší bet, jak Southampton v hcp. Na 95% - tak velký to není nikdy ani při fixed :D.
<<

ADOFO

Příspěvek sob 31. pro 2011 0:48:43

Obrázek
<<

Neuminho

Příspěvek sob 31. pro 2011 1:15:05

ADOFO píše:Obrázek

Njn podplacená fraška

Sabine Lisicki ♥
<<

Feedjo96

Příspěvek sob 31. pro 2011 18:04:58

Coventry 2:0 :ymapplause:

Zpět na Fotbal