Vianočný strelci NHL 24.12

Zahrám si každého sólo za kilečko.

GL

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Dnes len tak bez nejalého vedšieho rozmyslu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zahrám si každého sólo za kilečko. ![]() GL ![]() Re: Vianočný strelci NHL 24.12
Spezza nehraju, ale proc ne, uz by mel konecne dat...
Pavelski OK, Grabner OK, Higgins a Berglund nehraju, Dupuis OK Re: Vianočný strelci NHL 24.12
Dnes som to splácal za 10 min ráno bude prekvapko ![]() Re: Vianočný strelci NHL 24.12![]() ![]() cim vic clovek premysli, tim vic chyb udela... ![]() Re: Vianočný strelci NHL 24.12
Klído stačí 50% nech pokrijem náklady a niečo doplusu. Za 4-5 si dám ![]() ![]() Re: Vianočný strelci NHL 24.12
JJ, to je pravda, ja to myslel tak, ze to opravdu vyjde...
Re: Vianočný strelci NHL 24.12
Taky doufám ve vánoční dáreček
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jako solo mi stačí 2+, tak hodně štěstí ![]() ![]() Naposledy upravil GazHell dne sob 24. pro 2011 13:37:33, celkově upraveno 1
Strelci se na nas pekne vybodli...v kazdem zapasu, kde jsem mel strelce, tak padlo strasne malo branek...
![]() Re: Vianočný strelci NHL 24.12
Moc pěkně trefení střelci.. kolik si v plusu za tuhle noc? Gratulace ![]() Mě se taky celkem zadařilo https://www.tipsport.cz/ViewUsersTicket ... USU4qXE%3D Re: Vianočný strelci NHL 24.12
NÁDHERA! smekám klobouček ![]() Tipy - viewtopic.php?f=36&t=9902
Tobě taky gratulace, moc pěkné ![]() Mě už druhý den po sobě nadělil ježíšek ![]() Hezké svátky všem ![]() Re: Vianočný strelci NHL 24.12
![]()
• Stránka 1 z 1