Newcastle United : West Bromwich Albion

<<

k0udy

Příspěvek stř 21. pro 2011 0:14:17

Newcastle United : West Bromwich Albion

Obrázek Newcastle United : West Bromwich AlbionObrázek
21.12.2011 20:45 CET
Anglická Premier League, 17. kolo

Domácímu Newcastlu vyšel skvělé start do sezóny, ale v poslední době už začíná herně i bodově upadat. Newcastle se momentálně nachází na sedmem místě a ze 16 odehraných zápasů má 27 bodů, což je určitě na Newcastle hodně slušný. Newcastle určitě začal pomalu jednim okem také pokukovat po Evropských pohárech, ale momentálně si myslím že na ně rozhodně nemá. Newcastle dokázal vyhrát naposledy 5 listopadu doma nad Evertonem a od té doby prohrál s Manchesterem City, Chelsea a Norwichem a uhrál bod s Manchesterem United a o víkendu také doma se Swansea. Newcastle už má konečně fit kapitána Colocciniho, ale ted musí řešit jinej post. Kvůli kartám v tomhle zápase totiž nebude moci nastoupit Yohan Cabaye ani Dan Gosling a další středí záložník Danny Guthrie má stále problémy s třísly. Domácí kouč Alan Pardew v tomhle zápase nemůže počítat ani s Marveauxem a nejspíš ani s Ryanem Taylorem.
Hostující West Bromwich bude nejspíš tuhle sezónu zase bojovat o záchranu, ale zatím hraje docela slušně a nachází klidném třináctém místě s 18 body a pětibodovým náskokem nad sestupujícím Wiganem. O víkendu WBA nastoupilo na půdě předposledního Blackburnu a dokázalo získat 3 body po výsledku 1:2, když v 89 minutě rozhodl gólem Petr Odemwingie. V tomhle zápase bude mít taktéž WBA problém se středem pole. Zranění jsou James Morrison, Yousse Mulumbu a úplně fit není ani Paul Scharner.

Obrázek Předpokladaná sestava
(4-4-2): Krul | Simpson, Perch, Coloccini, Santon | Obertan, Tiote, Vuckic, Jonas | Best, Ba
Obrázek Lavička
Harper, Ferguson, Smith, Abeid, Ben Arfa, Sammy, Shola

Obrázek Předpokladaná sestava
(4-2-2-2): Foster | Shorey, Olsson, McAuley, Reid | Dorrans, Scharner | Tchoyi, Brunt | Odemwingie, Long
Obrázek Lavička
Fulop, Jones, Tamas, Thomas, Mulumbu, Dawson, Cox

Tenhle zápas bude dle mého názorů velice vyrovnaný. Já osobně bych zde spíše volil tip, na menší počet branek, ale zaráží mě zde poslední vzájemné duely, kde jich 8 posledních skončilo všechno overem 2.5 branek. Proto zde budu volit vítěze zápasů. Newcastlu jsem nevěřil proti Swansea, ale očekával jsem že oba týmy dají gól a výsledek nakonec skončil 0:0. V tomhle zápase Newcastle už bude mít slušnou defensívu a věřím, že střed pole nějak vyřeší a nakonec tenhle zápas vyhraje. Na Newcastle se kurz momentálně pohybuje okolo 2.00 což je dle mě slušný a dá se to zkusit.

Newcastle United @ 2.00
<<

k0udy

Příspěvek stř 21. pro 2011 18:23:07

Re: Newcastle United : West Bromwich Albion

Nikdo nehraje? :ymbringiton:
<<

Feedjo96

Příspěvek stř 21. pro 2011 18:24:01

Re: Newcastle United : West Bromwich Albion

Těžké ^#(^
<<