Blackburn Rovers : Bolton Wanderers

<<

k0udy

Příspěvek úte 20. pro 2011 1:54:06

Blackburn Rovers : Bolton Wanderers

Obrázek Blackburn Rovers : Bolton WanderersObrázek
20.12.2011 21:00 CET
Anglická Premier League, 17. kolo

Zápas o poslední místo v tabulce. Domácí Blackburn se před derby nachází na předposledním devatenáctém místě s 10 body a skórem 23:36 a jeho dnešní soupeř Bolton je na tom ještě hůř, protože se nachází na posledním dvacátém místě s 9 body a skórem 20:38. Blackburn na domácím hřišti ještě ani jednou neremizoval a z osmi odehraných zápasů má bilanci 2-0-6 a skóre 11:17. Bolton venku rozhodně nejhorší není a má dokonce úplně stejnou bilanci jako Blackburn, tedy 2-0-6 a skóre 10:17.
Domácí Blackburn v posledních dvoukolech utrpěl dve porážky o gól, v předminulém zápase nestačil na Sunderland a podlehnul mu díky gólu Larssonu z 91 minuty 2:1 a o víkendu netačil doma ani na West Bromwich Albion, kterému podlehl taktéž 1:2, ale tentokrát díky gólu ne z nastavení, ale z 89 minuty od Odemwingieho. Podle posledních zápasů jde vidět, že Blackburn nehraje určitě špatně, ale doposud má spíše smůlů. Za to Bolton je zatím letos tragický. Naposledy porazil Stoke 6.11. 5:0 a od té doby má v řadě 5 porážek. V předminulém zápase Bolton nestačil doma na Aston Villu, které podlehl 1:2 a o víkendu prohrál taktéž ve Fulhamu 2:0 a trenér Coyle už v tomhle zápase bude mít nůž na krku, protože jestli prohraje, tak do vánoc nejspíše v Boltonu nevydrží.
Domácímu Blackburnu budou v tomhle zápase chybět obránci Salgado (hrudník), Nelsen (fyzička), Givet (srdce), Dann (třísla) a Olsson (kolenní šlacha). Do sestavy Blackburnu by se ale v tomhle zápase měla vrátít hned čtveřice hráčů - Lowe, Samba, Hamley a Gamst Pedersen.
Sám trenér Boltonu před tímhle zápase prohlásil, že je to největší zápas sezóny a bude hrát o všechno. Bolton v minulé sezóně předváděl fantastický fotbal a umístil se na slušném 14 místě. V létě ale Bolton opustil jeho největší hvězda Daniel Sturridge, který byl v Boltonu na hostování a s Boltonem to letos nevypadá vůbec dobře. Boltonu bude v tomhle zápase chybět vykartovaný obránce David Wheater, ale z rezervy se vrací obránce Sam Ricketts.

* Blackburn z posledních 9 zápasů s Boltonem vyhrál hned 6 zápasů a pouze jeden prohrál.
* Blackburn v téhle sezóně dostal nejvyšší počet branek ze střel z dálky (33%).
* Bolton v této sezóně dostal nejvíce červených karet (5).
* Blackburn vyhrl jen jeden zápas z posledních 11 zápasů v Premier League (1-3-7).
* Blackburn už v 19 zápasech po sobě neměl čisté konto.

Nominace:
Obrázek Robinson, Bunn, Olsson, Samba, Lowe, Hanley, Nzonzi, Rochina, Pedersen, Petrovic, Dunn, Hoilett, Yakubu, Goodwillie, Formica, Roberts, Vukcevic, Slew, Blackman, Henley

Obrázek Jaaskelainen, Steinsson, Boyata, Cahill, Knight, Eagles, Robinson, Muamba, Petrov, K Davies, Klasnic, Tuncay, Bogdan, M Davies, Pratley, Ngog, Blake, Kakuta, Reo-Coker

Pravděpodobné sestavy:
Obrázek Robinson, Lowe, Samba, Hanley, Pedersen, Hoilett, N'Zonzi, Rochina, Dunn, Formica, Yakubu
Obrázek Jaaskelainen, Steinsson, Cahill, Knight, Alonso, M Davies, Reo-Coker, Muamba, Eagles, K Davies, Ngog

Tak o tomhle zápase jsem si snažil najít co nejvíce informací a tak rozstáhlou analýzu jako u tohohle zápasů jsem už hodně dlouho nedělal. Snad Vám některé informace ve vybraní tipů u tohohle zápasů pomůžou a teď k mému tipu. Já osobně si v tomhle zápase zahrají over 2.5 branek. Domácí Blackburn má zraněných strašně hodně obránců včetně opory Danna a Bolton má dost kvalitních útočníků na to, aby minimálně jeden gól vstřelil. Za domácí se dle mého názorů také na 80% prosadí domácí kanonýr Yakubu, který má opravdu čich na góly o čemž se určitě ujistilo také Swansea, kterému Yakubu před dvěmi týdny nasázel 4 branky.

over 2.5 @ 1.80
Yakubu dá gól @ 2.10
<<

Feedjo96

Příspěvek úte 20. pro 2011 6:45:41

Re: Blackburn Rovers : Bolton Wanderers

S overem taky souhlasim a se střelcem taky, toho už jsem dával včera do tipovačky.
<<

Neuminho

Příspěvek úte 20. pro 2011 22:25:27

Hrál som over 2.5, jelikož som našel tuto skvelou analýzu a ještě asi 4 další na netu, což ma totálně utvrdilo + som si dal svoj nazor :-) viz moje tikety :-) Jinak gratuluju koudy je "KING OF POP ohoooo nech mu nejebe JAUJAU" by Rytmus :D
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Hackman

Příspěvek úte 20. pro 2011 22:31:36

gratz, vyšlo ti to, i ten střelec :ymparty:
já sem to dal nakonec jako doplňkovej tip - jen over 1.5
<<

Feedjo96

Příspěvek úte 20. pro 2011 22:33:20

Over ti vyšel - kterej jsem ale nehrál
Nicméně, hrál jsem střelce, kterého už jsem měl od včera
Gratz
<<

k0udy

Příspěvek úte 20. pro 2011 22:37:20

Oba tipy OK, snad se pár lidi svezlo
Díky chlapi ;)
<<

flakac

Příspěvek úte 20. pro 2011 22:42:09

Hral jsem strelce...diky tobe... :-bd uz mi zitra chybi jenom jeden Match...skoda, ze Wolves srovnalo, mel jsem DNB Norwich.

Zpět na Fotbal