Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
co poviete?:D
• Stránka 1 z 1
Re: co poviete?:D
Pro jistotu bych vyhodil Inter, podle mě tolik jistej není, aby zapad do akovky.
ja uz po vcerajsku neverim nikomu FUCK !!! je to zrada a aj bookmakeri vedia ako na to aby odbrkali ludi......s tolkeho poctu zapasov co si tu dal by bol zazrak ak by ti to vyslo vsetko moc zapasov rovna sa menisa sanca na vyhru ale jak myslis je to zabava a za 1 E vklad by som sa smial ak by to nevyslo..........horsie je to ze ja som vcsera prisiel o 50 E pre pojebanu CHELSEA !!
![]() ![]() Re: co poviete?:D
Nojono, musíš uznat, že sis včera vybral dost těžké zápasy na tipování ![]() Re: co poviete?:D
tak ja som mal vcera 9 zapasov za euro a usiel mi jeden zapas a to chelsea...
VYKURVENA CHELSEA UZ NIKDY NA NU NESTAVIM !!! a uz ani nemam chut na nic stavit !
![]() ![]() ![]() Re: co poviete?:D
Nevím co se tu rozčilujete na CHELSEA a bookmakery , vždycky máte možnost volby i kdyby ten zápas byl prodaný tak pořád máte možnost volby .Bookmakeři dělají jen to co musí , přeci nedají na Chelseu kurz 3 i když vy že tým je třebas v rozkladu , bookmakerum je jedno kdo vyhraje jestli Chelsea nebo kdo jim jde o to aby prodali ten dotyčný zápas a jelikož vidím že to hodně lidi hrálo tak se jim ten zápas prodával sám a ještě za směšný kurz tak že odvedli výbornou práci .
![]() Re: co poviete?:D
Ty jsi asi v sázení novej ne? Proč si na ni sázel když snad každej ví jak totálně v prdeli ten mančaft je...porazili Man city no a? Nic moc jiného nedokázali tak nechápu proč na ně hraješ za 2 venku.Sorry ale to je blbost,že si jí tam cpal.
• Stránka 1 z 1