Maccabi Haifa FC : FC Schalke 04

<<

Feedjo96

Příspěvek stř 14. pro 2011 15:45:22

Maccabi Haifa FC : FC Schalke 04

Obrázek | Obrázek Maccabi Haifa FC : FC Schalke 04Obrázek

Competition: UEFA Europa League
Date: 14 December 2011
Game week: 6
Kick-off: 21:05
Venue: Kiryat Eli'ezer Stadium (Ḥefa (Haifa))
Referee: F. Fautrel
Assistants: E. Boisdenghien, F. Harchay
Fourth official: S. Moreira

FC Schalke 04 už má jistý postup ze skupiny z prvního místa, proto jim bude cházet několik klíčových hráčů, které bude trenér šetřit na nějaká jiná utkání, což je logické, když je postup zajištěn. FC Schalke 04 přijede do Israele bez velkých jmen v týmu, konkrétně hlavně týmu bude chybět následující trojice: Unnerstall (gkp/8app/0g), Raúl (att/16app/7g), Huntelaar (att/15app/14g) - pote ještě další dlouhodobá zranění. Brankáře Unnerstalla nahradí další brankář, podle mě také kvalitní, je jím Hildebrand - v této sezoně ovšem neodchytal ještě žádný zápas. V obraně Schalke se pak také naskytnou nějaké změny - bude hrát Höwedes (def/13app/1g), dále pak Matip (def-mid/14app/1g), Metzelder (def/6app/0g) a pak bude hrát Sergio Escudero, který ovšem neodehrál ještě žádný zápas v této sezoně. FC Schalke 04 také přicestuje bez svého trenéra, který prý odjíždí za svou nemocnou matkou, nebo něco podobného. O domácím celku se mi nepodařilo zjistit officiální absence, nicméně sestavu jsem vypátral a pokud to bude tak, jak předpokládám, tak jedinou extra absencí by měl být Amasha (att/14app/12g) - ovšem jestli nastoupí, to stoprocentně nevím, doufám však, že ne. Maccabi Haifa FC je zatím na druhé pozici v tabulce, jistotu postupu však ještě nemá, jelikož má pouze o bod víc, než třetí celek, proto si myslím, že budou chtít vyhrát.

V minulém zápase, na stadionu FC Schalke 04 to skončilo výsledkem 3:1 pro domácí, což byl ovšem úplně jiný zápas - hráli všechny opory domácích a i hostů, včetně Amashi. Kursy na domácí hrozně klesají. Nicméně v kursu 2.00 už to podle mě opravdu nemá cenu hrát, jelikož FC Schalke 04 nepřijede s úplně marnou sestavu, ikdyž s výrazně slabší, než normálně. Vzhledem k tomu, že nehrají hlavní útočníci v obou klubech zde skusím i přes výsledek prvního vzájemného zápasu překvapivě under.

Maccabi Haifa FC | Saranov - Meshumar, Falach, J. Buljat, Tawatha - Boccoli, Dgani, Vered, Katan - Dvalishvili, Azrieli
FC Schalke 04 | Hildebrand - Höwedes, Matip, Metzelder, Escudero - Moritz, Höger - Jurado, Baumjohann, Draxler - Marica

Solo | under 2.75g @ 1.800 Pinnacle
Ticket | under 3g @ 1.588 Pinnacle
<<

Feedjo96

Příspěvek čtv 15. pro 2011 15:50:42

Re: Maccabi Haifa FC : FC Schalke 04

zase se projevila moje smůla http://www.livesport.cz/zapas/xCHePvKq/#prehled-zapasu
jeden KO/VOID A DRUHÝ OK

Zpět na Fotbal