Tikety Blaine

tohle jsem moc nechápal...
tady se zas trochu zadařilo
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Tikety BlaineTikety Blaine
Obnovuju své staré vlákno a budu sem házet svoje výherní i ty méně povedené sázenky
![]() tohle jsem moc nechápal... tady se zas trochu zadařilo Re: Tikety Blaine
gratulace k tonu druhému...popravdě dneska chytit v NHL pět výsledků se považuje za umění
![]() Re: Tikety Blaine
polka vice-mene nahoda, kedy kto vstreli gol neni až tak o umeni Re: Tikety Blaine
U těch branek vždy vychazim z posledního střetnutí těch týmů jak padaly branky v které minutě ale máš pravdu tam jde o velkou náhodu ale na čumendu to dávam pak když na ten zápas koukam tak mě to víc baví protože tam je ten adrenalin
Tento tiket mě zamrzel nečekal jsem,že je Nymburk tak přejede
![]() ![]() Re: Tikety Blaine
Začalo to slibně ale Rapid to posral opět rakouská liga největší sajrajt na světě dávám si tu jejich loligu do blacklistu a Nevermore!
Re: Tikety Blaine
Aha tak Sparta mi asi potopí ten kombajn definitivně 2:3 v 68. snad Jablonec odpoví...
Re: Tikety BlaineTrochu nechápu ty kurzy Fortuny třeba takový Kennedy sice je 3. lajna ale chodí hrát powerplay s Kunitzem a Staalem a goly davá kurz 5 je docela šílenost..Jason Chimera dokonce hraje v první formaci na powerplay a má formu jako svina nejlepší střelec Caps s 10 goly, Ruslan Fedotenko zase hraje s Richardsem a Callahanem ve formaci a taky mu to tam poslední dobou docela padá..no a Bolland centr 3 lajny a hraje PP ve druhé formaci čili taky žádná lama to nebude ![]() ![]() Re: Tikety BlaineRe: Tikety Blaine
Tak ty střelci mi poslední dobou vyloženě choděj...nevadí budu to tam prát dokavad se to nezlomí..
SCI-FI mám rád, zkusim s tebou
skoda, ze Unibet toto nenabízí, zkusil bych z toho taky neco...GL
á tady někdo chce jet na BORA BORA ?tam nejezdi jsou tam šlapky LUXUS ktery dokazujou starejm dědkum že na VIAGRU jsou eště mlady než teda zjistí stav konta a počet zlatejch karet a potom z korunama bys tam moc velkou díru do světa neudělal!hlavně aby ti to vyšlo!!!!
Re: Tikety Blaine![]() ![]() ![]() ![]() Re: Tikety Blaine
Pekne si to naskladal. Toto skúsim aj ja niekedy.
Good Luck ![]() Re: Tikety Blaine
no střelci nám dali na pí.. ale eště jim ukážem!!!!
No já ti nevim tedka už dobrej měsíc nejsem schopnej uhádnout tiket se střelcema já vždycky sázel jenom v play off tam sem měl pěkné výhry sice menší kurzy ale ty lístky semtam vyšly tedka vůbec..ale víceméně to dávám pro radost hlavně mě to pak baví na ty matche koukat má to větší náboj. dneska zkusim tohle ![]() Re: Tikety Blaine
říkaš náboj ? aby sme nevystříleli pušny prach ale oni se spletou!!
Tak vidím, že střelce netrefils.
Ja mel: A Foligno KO A KOIVU OK B Brodziak OK B Sharp KO Takze jsem taky vysel naprazdno ![]() Jinak za ten pocet branek mas muj obdiv, ja měl na cely zapas na Boston, ale byl jsem měkky to dat za vic jak 400 ![]() Re: Tikety Blaine
Jn tak nějak sem to i čekal,že to zas bude vše červené ![]() ![]() Re: Tikety Blaine
tomuto rikam
![]() Veerstag je i muj dnesni favorit, a jeden z tech Sharp, Toews urcite davat bude... Re: Tikety Blaine
Jj Versteeg by dneska měl Carolina má přece jenom trochu chatrnou obranu u toho Chicaga jde jen o to kdo to tam nasází taky se může stát že dá Toews hatrick a sem v loji ![]() ![]() Re: Tikety Blaine
Je tam kluk ušatá
jinak Versteeg 12 sekund před koncem jeli dva na 1 a Kris Versteeg napálil tyč to je prostě ta moje zkurvená smůla.... Re: Tikety Blaine
A ja mam pocit, ze me takhle vypekl i minule ![]() Re: Tikety Blaine
Neapol vypekla i mě...dal jsem po prvnim polocase Coimbra 0 a Neapol 0 (premyslel jsem na Laziem, ale dal jsem Neapol
Na dnešní noc jsem sesmolil následující fantasmagorii
![]() ![]() mam samozřejmě jiné tikety ale ty ukazovat nebudu ![]() Re: Tikety Blaine
A Fantasmagorie se opravdu vyplatila
![]() ![]() Ale k tomu Hansenovi gratuluju, hral jsem ho taky, ale jen za 50
• Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4