Djokovic - Roddick
Djokovic si v prvním zápase celkem snadno poradil s Berdychem, ve druhém zápase chvíli trápil světovou jedničku Rafaela Nadala, ale zřejmě přes problémy s kontaktní čočkou byl druhý set velice rychlý a tak tento zápas prohrál.
Andy Roddick na tomto turnaji ještě nevyhrál, ale stále má teoretickou šanci na postup. V tom prvním zápase slušně potrápil Nadala, zvláště skvělým servisem a i když toto utkání prohrál, začalo se s ním počítat s jako velkým favoritem, který postoupí do semifinále. Jenomže hned v druhém utkání s českým tenistou Tomášem Berdychem selhal a to doslova a dopísmene. Berdych svého soupeře z USA hladce přejel a rázem bylo vše jinak.
V tomto utkání bude záležet na tom, s jakým rozpoložením do tohoto utkání nastoupí po komplikaci s kontaktní čočkou Novak Djokovic, také bude záležet na tom, jak moc Roddick psychicky spadnul dolů a jestli bude dnes schopen předvádět tu svou hru, kterou jsme u něj viděli v prvním zápase základních skupin. Pokavaď všechno sedne tak jak má, tak to bude jistě velmi vyrovnané utkání, kde by se favorit hledal jen těžce a dnes bych si vsadil na toto:
1.set přes 9,5- 1,65
zřejmě bych šel i do over 23,5- 1,8
více es pro Roddicka- 1,17
vyhraje alespoň set pro Djokovice- 1,12
pro toho kdo by si chtěl užít trochu adrenalinu tak bych zkusil TB v 1. setu (ano)- 2,52
Pro mě osobně je zde mírným favoritem Djokovic a pro ty co se mnou souhlasí mám dále toto:
výhra Djokovic- 1,41
přesný výsledek 2:1 pro Djokovice- 3,5
1.set/zápas pro Djokovice- 1,51
a jelikož si myslím, že Djokovic vyhraje v poměru 2:1, tak se zde nabízí ještě: vyhraje alespoň set pro Roddicka- 1,6
Myslím, že jsem vám tady toho dal dost a dost na výběr a teď každý dle svého úsudku vybírejte

Ty kurzy jsou od Fortuny.