Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Hranol - tiketyRe: Hranol - tikety
Ahoj , Podle čeho sázíš zápasy. Proč neukážeš sázenku hned jak ji vsadíš ?
Re: Hranol - tikety
Prečo neprejdeš do stávkovej kde nieje MP? Dávaš za dosť peňazí a potom platíš nemalé peniaze Tipsportu za MP
to hartmanerich a MaTeJ47.......ja tikety ukazal parkrat......a vzdy jsem vyhral lejno....jsem povercivej.....tak na to kaslu....uz jsem to tady v nejakem topicu psal....jinak sazim jen u Tipsportu a s tim MP mas pravdu,ale bydlim v mestecku,kde nic jineho neni.....Fortuna....jinak zapasy sazim,ze v noci,kdyz baby chrapou,tak se tomu venuji.....to neni o tom,ze davam male kurzy,ale musim mit jistotu,ale taky to zklame.....viz zde moje tikety napr.z Wimbledonu,kde me utekla jasna 1 Stosurova a stalo me to dvacet litru...nastesti jsem to vyhral zpatky.....uvedu priklad,na dnesek jsem daval bojove umeni UFC s kursem 1.25 McDonald vs Sato.....zjistil jsem si,ze Sato je jen nahradnik za zraneneho borce a McDonald je velmi dobry a precetl jsem si dalsi a dalsi recenze na umeni McDonalda.....slozil ho v 56 sekunde.....dalsi zapasy byly zcela jasne.....trosicku bobky jsem mel po prvnim polocase Bangor C. vs.Carmathen a nakonec myslim,ze vyhrali 4:0....nebo udelam skolackou chybu v patek,kdy jsem u okynka uz napsany tiket zmenil na 1.. tj.vyhra Liberce...mel jsem tam 10 za 1.11,takze misto 10000 bych bral neco kolem 6600...tak jsem bral hovinko......nedela se to....jinak Vsem preji hodne stesti a at je trosku oceseme......GL
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Naposledy upravil hranol dne ned 20. lis 2011 17:31:36, celkově upraveno 1
![]() ![]() ![]() Re: Hranol - tikety
aha čiže chodíš priamo do stávkovej. a čo skúsiť podaávať na nete?
net je zradny......muzes sazet neustale....laka to.....a pak zjistis,ze mas dve hov.....znam to od kamaradu....takhle me zavrou sazkovku a mam pokoj....takhle by me vecer nevysel tiket a supl bych dalsi a co kdyz zase nevyjde......je to zradne....
![]() ![]() ![]() Re: Hranol - tikety
hmm no niečo na tom bude
Re: Hranol - tikety![]() Chybicka se vloudila...futsal...jasni faveci Barca..vedli dva ku nule ......a pak to promr......co nadelame...takaja zizn..ten nevyhodnoceny zapas se hral dnes v noci...to uz me nezajima.... ![]() ![]() ![]() Re: Hranol - tikety![]() Tady neni co dodat....Djokovi sem veril,jak jsem psal zde na foru.. sice jen 60/40,ale presto to stacilo......ostatni zapasy se daly cekat....Spartu po zkusenostech jsem pojistil.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Hranol - tikety
Jo ale nezapomínej že sázení na interentu není anonymní a sázkovky vy o tvém úspěchu a ne úspěchu a může seti stát pokud hodně obíráš sázkovky že ti zruší účet .A Hanák bokmaker fortuny sám řekl že oni nejsou žádná charita a dobročiná organizace . Znám spousta lidi co jim sázkovky zrušily účet jen stoho důvodu že byli úspěšní sázkaři a jak sázíš za 5 či 10ti tisíce a budeš úspěšný tak se vsadím o co chceš že ti dříve či později zruší účet navíc už když si úspěšný tak ti dávají limity na sázku a jak ani to nezabere tak ti zruší účet . Proto je nejlepší sázet anonymně kde o tobě bookmakeři nic neví jestli si úspěšný či ne a nehrozí ti prakticky nic ani limity protože o tobě nic neví , jen baba na překážce ale to je už drobnost .Jo internetové sázení je dobré pouze jak si střední třída jak je začneš obírat a jsi pro sázkovky hrozbou tak máš po účtě , leda pokud budeš sázet za drobné tak to nehrozí to se o tebe zajímat nebudou ale pokud to budeš prát za 5 tisíce a budeš týdně vybírat 5až 10tisíc tak mi věř že tě sice nakou dobu nechají a pokud budeš dál vyhrávat tak máš po účtě a to ti u anonymního sázení nehrozí . ![]() Naposledy upravil pacient dne úte 22. lis 2011 13:21:40, celkově upraveno 1
Jojo naprostý souhlas, přidávám odkazy na dvě stránky kde o tom píšou víc:
http://sazeni.idnes.cz/nejsme-dobrocinn ... sazeni_pes http://sazeni.idnes.cz/sazkovky-v-cesku ... sazeni_pes Re: Hranol - tikety
zdravim....mam zanet slach,tak doufam,ze sem neco prihodim...sotva se belham....
![]() ![]() ![]()
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3