HC ČSOB Pojišťovna Pardubice - HC Oceláři Třinec

<<

pslaufik

Příspěvek čtv 24. lis 2011 10:12:43

HC ČSOB Pojišťovna Pardubice - HC Oceláři Třinec

Zápas se odehraje 25.11.2011 od 18:10 v Pardubické ČEZ Aréně.
Tipsport Extraliga

Obrázek HC ČSOB Pojišťovna Pardubice - HC Oceláři Třinec Obrázek

Pardubice v poslední době nepředvádí zrovna sympatický hokej. Z posledních 5ti zápasů si odnesly pouhých 6bodů z 15možných. Důvodů může být spousta například zranění elitního útočníka Pardubic Jana Starého, který je už díkybohu pro Pardubice fit a proti Ocelářům nastoupí opět vedle Koláře a Koukala. Bohužel pro Pardubice odešel po měsíčním hostování Pavel Brendl, který měl skvělou střelu a nebál se vystřelit z jakékoliv pozice, nyní obléká dres Švýcarského Rapperswilu.
Východočeši nemohou počítat ani s Radovanem Somíkem a Coreym Elkinsem, kteří jsou zranění. Přibyl k nim po zápase se Slávií i Daniel Rákos a musí na operaci, předpokládá se, že hrát nebude 3měsíce. Avšak vedení Pardubic nemusí věšet hlavu, protože mají pro letošní sezónu velmi mnoho talentovaných mladíků viz. Buchtele, Kousal, Nosek, kteří předvádějí pěkný hokej a chtějí si tak podržet místo v A týmu.
Momentálně jsou Pardbice na 6.místě se 37body.
Předpokládaná sestava:
M. Růžička - Píša, Kolář II, Sičák, Kočí, Benák, Borer, M. Drtina - Bartek, Starý, Kolář I, Semorád, Koukal, Buchtele, Radil, Nahodil, Zohorna, Kousal, Nosek.

Ani Třinec nepředvádí v posledních zápasech excelentní výkony, sice si z posledních 5ti utkání odnesly 7 bodů, což je o bod víc než domácí celek, ale ani to z 15 možných není žádná dobrá bilance. Třinečtí hokejisté mají výbornou hru na stadionech soupeře, odkud už jsi dohromady odvezli 20bodů a to je řadí na 3.místo tabulky z venkovních utkání, takže můžeme říct, že hrajou lépe venku než doma. Třinec se může určitě spolehnout na svého nejlepšího střelce dosavadní sezóny Lukáše Květoně, který je s 8góly a 10asistencemi na 13.místě v produktivitě hned za domácím Petrem Koukalem se 7góly a 12asistencemi.
Před dvěma dny odešel z Třineckého kádru kanadský zadák Rob Davison, který odešel do Rakouské EBEL kde bude nastupovat v dresu Salzburgu. Včera nahlásil tým Ocelářů novou posilu pro tento ročník a to Milana Hořavu, který přišel ze Švýcarského Servette, hrát tedy bude se svým mladším bratrem, který také pusobí v Třinci. Třineckým bude chybět zraněný Adamský, Varaďa a Semana.l.
Momentálně je Třinec na 7.místě se 36body hned za domácím celkem.
Předpokládaná sestava:
Hamerlík - Richter, Zíb, Lojek, Davison, Cartelli, Hořava, Hrabal - Květoň, Bonk, Hampl - Orsava, Peterek, Hrňa - Chovan, Kohn, Polanský - Rufer, Klimenta, Ostřížek - McGregor.

V tomto zápase je lehkým favoritem domácí celek. Statistika posledních 10utkání ukazuje (7-0-3) což jasně vypovídá ve prospěch domácích. Avšak první zápas, který sehrály tyto dva celky vyhrály Třinečtí 3:2 na domácím ledě.
Zápas bude mít určitě i veliký divácký náboj, protože Třinec přijede do města, které hokejem přímo žije a na každý zápas chodí průměrně 8363lidí, což je nejvíc v celé Extralize.
Pro Pardubice vypovídá i celková historická statistika vzájemncýh zápasů, která je z 80ti zápasů (40-3-37).
Zkráceně a jednodušše. Pardubicím se na Třinec doma prostě daří a nebude tomu jinak ani v tomto zápase.

Hlavní tip: Výhra domácích @ 2,05 Obrázek
Tip na střelce: Petr Koukal @ 3,7

Kdo bude hrát rozhodně Good Luck %%- %%-
Zápas můžete sledovat i žive na stanici ČT4 SPORT :-bd
Naposledy upravil pslaufik dne čtv 24. lis 2011 23:41:54, celkově upraveno 4
<<

Petr Jeník

Příspěvek čtv 24. lis 2011 10:22:21

Re: HC ČSOB Pojišťovna Pardubice - HC Oceláři Třinec

Hezká analýza
Být tam uvedený čas zápasu, bylo by to za 5 hvězd
<<

Kvetak

Příspěvek čtv 24. lis 2011 10:22:50

Moc pěkná analýza Pavlíku:D

Střelci

- Koukal za 3,6 Obrázek
- Květoň za 3,1 Obrázek

a jako můj "neskromnej tip" Jan Buchtele za kurs 4,8 Obrázek

EDIT: píšu Kousal, myslím Koukal :) takže oprava:)
Naposledy upravil Kvetak dne pát 25. lis 2011 16:21:17, celkově upraveno 1
<<

pslaufik

Příspěvek čtv 24. lis 2011 10:23:10

Petr Jeník píše:Hezká analýza
Být tam uvedený čas zápasu, bylo by to za 5 hvězd

Ajooo, tak to mi úplně vypadlo :) jdu to hned doplnit
<<

pslaufik

Příspěvek čtv 24. lis 2011 10:25:46

Kvetak píše:Moc pěkná analýza Pavlíku:D

Střelci

- Kousal
- Květoň

a jako můj "neskromnej tip" Jan Buchtele za kurs, který bude přes 3,5 :)

Vždyť jsme se o tom bavily a konzultovali celou analýzu :D ale nikdy nevíš kdo dá gól :) můj tip je Koukal nebo někdo z 1.formace Pardubic
<<

Kvetak

Příspěvek čtv 24. lis 2011 10:28:05

pslaufik píše:

Střelci

- Kousal
- Květoň

Vždyť jsme se o tom bavily a konzultovali celou analýzu :D ale nikdy nevíš kdo dá gól :) můj tip je Koukal nebo někdo z 1.formace Pardubic

Koukala jsem ti psal i já:D ale u Pardubic nikdy nevíš, jak se jim zrovna bude chtít hrát:) každopádně si dneska asi jedu pro lístek:D kámoška napsala:D
<<

pslaufik

Příspěvek čtv 24. lis 2011 10:30:14

Kvetak píše:
pslaufik píše:

Střelci

- Kousal
- Květoň

Koukala jsem ti psal i já:D ale u Pardubic nikdy nevíš, jak se jim zrovna bude chtít hrát:) každopádně si dneska asi jedu pro lístek:D kámoška napsala:D

Pokud si podrží začátek a neuteče jim jako v mnoha zápasech například se Slávií či Spartou, tak si myslím, že by mohli vyhrát klidně o 2 branky :) taky bych jel, ale do Pardubic cesta daleká a Péťu hokej nebaví :D
<<

pslaufik

Příspěvek čtv 24. lis 2011 23:42:29

Zranění hráči Třince + kurs na Petra Koukala doplňen %%-
<<

Frick

Příspěvek pát 25. lis 2011 6:51:06

Tutovka. Šak Třinec z dosavadních 11 zápasů venku prohrál celý dva. A Pardubice ztratili v pouhých 6 domácích zápasech z 11 nějaký bodík...
Obrázek Obrázek
<<

pslaufik

Příspěvek pát 25. lis 2011 10:53:06

Frick píše:Tutovka. Šak Třinec z dosavadních 11 zápasů venku prohrál celý dva. A Pardubice ztratili v pouhých 6 domácích zápasech z 11 nějaký bodík...

Bude to hodně vyrovnaný duel a vyhrát může kdokoliv :) ale Pardubice na Třinec umí už je porazily doma 4x nebo 5x teď přesně nevím :) a oba teď nepředváděj žádný skvělý výkony :) hraje se o 6místo tak to asi bude mít nějaký náboj))
<<

pslaufik

Příspěvek pát 25. lis 2011 18:09:13

Utkání právě začalo, kdo hraje tak Hodně štěstí :-bd
<<

pslaufik

Příspěvek pát 25. lis 2011 18:17:52

Co k tomu říct no :/ 3.minuta prohrávají 0:2.
Podcenily je už od začátku a dělají chyby. Zase serou 1.třetinu jako v každém domácím zápase a dohání.
_______________________________________________________________________________________
Dělají hrozný chyby, ale dali gól a jsou aktivnější, myslim si, že ve 2.třetině to bude ještě zajímavé a Pardubice dají minimálně jeden gól.
___________________________________________________________________________________________________
Tragédie jednim slovem, líp to říct asi nejde. Je to asi tak, že Pardubice hrají hokej a Třinec dává góly, upřímně už zvratu utkání moc nevěřím, Pardubice mají střeleckou smůlu.
<<

pslaufik

Příspěvek pát 25. lis 2011 20:41:17

Tak bohužel omlouvám se, ale oba tipy jsou KO Pardubice udělali na začátku dvě hrubý chyby a pak se podle toho odehrával celý zápas :/ bohužel se Pardubic držela i střelecká smůla.
FS: 2:4

Zpět na Hokej