Petkovic A - Li N

Petkovic Andrea (33) / Nemecko
datum narození: 09.09.87, 23 r.
výška: 180 cm
váha: 69 kg
prof. od: 2006
hraje: pravou rukou
počet zápasů: 23
počet výher: 14
Li Na (11) / Čína
datum narození: 26.02.82, 28 r.
výška: 172 cm
váha: 62 kg
prof. od: 1999
hraje: pravou rukou
počet zápasů: 22
počet výher: 15
V tomto zápase se utká jedenáctá nasazená hráčka Číny Li Na,proti třicáté nasazené Němce Petkovič.
Předem musím říct že zápas Petkovič jsem neviděl,z její strany vycházím pouze ze statistik,ovšem sledoval jsem zápas Li s Azarenkou a musím říct že její herní projev se mi velmi líbil.Hraje agresivní tenis,tvrdé přesné údery,Azarenka si chvílemi musela připadat jako špinavé prádlo v pračce jak lítala ze strany na stranu

Li Na bez stráty setu zcela hladce proplouvá turnajem,Rodina a ani naše hráčka Záhlavová Strýcova a naposled ani Azarenka jí moc vrásek na čele neudělali
Podívejme se na Petkovič,ta neměla přiliš kvalitních soupeřek aby jí prověřili..na začátku slaboučká Craybas,v dalším kole třísetový boj s Keothavong,Williams jí na úvod skrečovala a pak přišla čtrnáctá nasazená Sharapova.Která jak se tak dívám místo tenisu nejspíš myslela na něco uplně jiného... 5 dvojchyb ,56% úspěšnost 1 servisu,38 % úspěšnost druhého k tomu 30 nevynucených chyb a neštěstí je na světě...s tímhle by opravdu nemohla vyhrát...
Dnes v noci ji ale čeká jiná soupeřka která se zdá být od začátku sezony ve skvělé formě a pro mě proti Petkovič jasnou favoritkou.
Dávám teda Li na v kurzu 1.45 (Synottip) důvěra 90%
Li Na sety 2:0 kurs 1.85 (Synottip) důvěra 70%
Hodně štěstí všem