Jak se teda hodnotí analýzy?
vím že o hodnocení rozhoduje jen P.Jeník a jákoliv diskuze je o nich vyloučená,jen sem chtěl říct svůj názor..

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
někde sem tady četl že by bylo dobře aby analýzy byly hezké graficky,použila se barva,fotky týmů,znaky klubů atd..dobře a vlastními slovy odůvodněná,ne jen dvouma řádkama..je škoda že sou hodnoceny stejně anylýzy dobré graficky s fotkama s rozumnou úvahou něčím podlouženou,a stejně sou i hodnoceny analýzy kde je jen pár posledních zápasů a dvě řádky a nazdar,tedy poslední dobou... je škoda že v pravidlech dělí tři a čtyři hvězdy pouze to jestli analýza včas napsaná,je škoda že si stím někdo hraje třeba hodinu a někdo pět minut a je to na stejno..jasně nejde to vždy vzít takhle doslovně,analýza může bejt hezky napsaná ale může to bejt úplnej slint,a i krátká analýza může bejt velice trefná a úspěšná.
vím že o hodnocení rozhoduje jen P.Jeník a jákoliv diskuze je o nich vyloučená,jen sem chtěl říct svůj názor.. ![]() ![]() ![]() Re: Jak se teda hodnotí analýzy?
Radime, naprosto chápu, co tím myslíš, ale...
Když si to tak vezmeš, tak k čemu je u analýzy obrázek týmu? Prakticky k ničem, když koukám na světová forum, tak se vyhledávají co nejrkatší analýzy s mnoha infem. Někdy je méně více. Prostě analýza není román, stačí, pokud jsou třeba v 5 řádcích nejdůležitější infa, proč to hrát, grafická úprava a obrázky pro mě v analýze nejsou vůbec důležité, tipu nepomůžou, ikdyž to vypadá lépe. Ale chápu tě. Re: Jak se teda hodnotí analýzy?
Ač se to nezdá, napsání analýzy včas je velmi důležité a to ze třech důvodů:
1 - přečte si ji více lidí 2 - kdyby se psaly analýzy až v den utákání, stránka Aktuální tipy by byla každé ráno prázdná, což by bylo velmi špatnou vizitkou TipFóra 3 - včas napsanou analýzu zaindexují vyhledávače ještě před začátkem utkání - především google - to na TipFórum přivádí nové uživatele - většina lidí sem totiž přijde tak, že např. hledá slova "Plzeň - Barcelona" - když je analýza na takovýto zápas napsaná včas, stihne ji Google zařadit do výsledků vyhledávání a tím se přivede dost nových lidí. Z těchto důvodů dávám tu jednu hvězdičku navíc za včasné napsání (3 nebo 4) Je jasné, že někdy jsem "nespravedlivý", ale já na to musím koukat především tak, že je nudné zvyšovat kvalitu TipFóra, dostatek obsahu a stálý přísun nových uživatelů. Bez toho by to tu totiž vůbec nefungovalo. Kdybych to tak nedělal, psali byste analýzy sami pro sebe a pár desítek nejvěrnějších. Re: Jak se teda hodnotí analýzy?
Aspon to tu konečne niekto napsal, já s tím mám problem taky, moc hezký že nekdo napiše viz včera či kedy Eristek 4 zápasy velkým písmem podtržene a vedle tip a to je všetko za to 2 hvezdicky som myslel, že vidim špatně, mě to moc jako analýza nepřípada, další analýzy viz airman ale to ještě není tak zlé i ked tam má zkopčeno 6 posledních zápasů a pod tím 1 a pul řádky dačo napsane, další super analýzy robí matlal u kterých je i v te analýze napsaný, že je to zkopčene a za to tiež 2-3 hvezdicky ja napisu sice analyzu 5 hodin před zápasom, ale vetšina analýz mi vychází a myslím si, že kdo si je přečte asi z nich pozná, že si s tím dal človek prácu, prostě mi to hodnocení přijde, že uplně o ničom a že ten čo to vyhodnocuje tomu moc nerozumí viem že to delá Jeník admin fora + ještě min. na 3 forech ve vedení je, jako nechci být teda nevdečný jelikož jeho práce je celkově super, ale na tomhle by se melo zamakat, jako nevem či to štve i ostatní mě ano radima asi take a pak nemám ani chut když vidim aka analýza dostane stejné hodnocení čo má dělat další. Lidé ako Heinz, radim, Erdovec, Eristek nekdy ked napiše analýzu a nie len tipy, mogmil, adiavy, MateJ47, Propi, KovisX, koudy, nio313, grobarSVK, Deellepe, PePe6, cyty, RamonJoker, DOMINGES a asi ještě pár lídi by mali tím padom dostavat prostě za analýzu 5 hvezd, lide jako matlal tzv. Copyright by tak maximálně 0 hvezd a airmanovi analýzy 2-3 hvezdy a takto.
Ked to sem budou všici kopirovat a analýza bude zhodnocená 1-2 větami o každem týmu + k tomu třeba zkopčene poslední zápasy, tak sem taky nikdo lezt nebude o takovehle tipy se asi nikdo neprosí. Nic moc analýzy by mali dostavat max 3 hvezdy kde jsou třeba 2 řádky max napsaný textu a k tomu třeba len textove zkopčeno posledních 6 zápasů klubu a to mi ještě přijde hodně možná i max 2 a z toho ta druhá hvezda za to, že je to včas dobre analýzy s grafickou upravou a nějakým tím dobrým infem, kde jsou podstatne veci a toto by mali dostavat 3-5 hvezd, za to že je včas a dobře udelana kde je fakt vidno, že jsi s tím dal dotyčný práci bych daval 5 hvezd, za to že je včas, je tam dost infa, ale nic moc grafická uprava 4 hvezdy a když nebude včas tak 3 hvezdy, takhle by to mohl třeba admin hodnotit přičemž to s tím časem stále bude zachováno, aby se ostatní snažili to dávat včas a rostla tak navstevnost TF. A také by asi vzrostla kvalita analýz obsahově a graficky. Re: Jak se teda hodnotí analýzy?
Vedel som že nepriamo sa to týka aj mňa, ja s tým súhlasím, keď porovnám moje priznávam graficky odfláknuté analýzy tak žiadna sláva, ostatné ktoré sú fakt krajšie spracované, či už formou alebo obsahom tak musím povedať že je tu množstvo ktoré by si zaslúžili viac. Ja osobne tu dávam zápasy ktoré aj podávam, výberu zápasu venujem celkom dosť času, je pravda že na to písať tu slohy, vyfarbovať ich, vkladať logá, fotečky a neviem čo ešte nemám veľmi nervy. Ja tu píšem hlavne preto aby niekto možno našiel inšpiráciu, aj keď nesúhlasí s mojím tipom tak si možno pozrie danú ligu, možno je odsleduje aj nabudúce, spraví si trocha prehľad a rozšíri obzory. Kým som sa tu zaregistroval, niekoľko mesiacov som toto fórum navštevoval len pasívne, aj keď teraz niečo napíšem tak určite nie pre nejaké hviezdičky, myslím že nikto rozumný a niekto kto nie je úplne detinský by tu nevkladal každý zápas čo mu padne pod ruky kvlôli pár eurám ktoré mu pokryjú tak 2-3 tikety. To je môj názor, možno by sa mohlo viac diskutovať o zápasoch a podobne ako sa tu stále naťahovať o nejaké hviezdičky. Aj keď niektorí sa môžu právom cítiť ukrivdený.
Re: Jak se teda hodnotí analýzy?
Jinak sa omlouvám za to, že som zminoval istá mena, zvlast airmanovi sa omlouvám, ale já to takto prostě vidim, aspon ty čo to "odflakavaju" bude nutit trošku na tom viac pracovat, přecejenom se souteží v tej mesiční souteži i o nejake ceny a tak by bylo dobré keby boli jasně daná pravidla, která by bola pre všetky stejná! ( zatím je to spravedlivé to hodnocení analýz, ako je spravedlivé u nás ve státě, že bílý makaj a černý ne, což naší vládě přijde naprosto OK a my černý pak ještě živíme za to ak tu dělaj bordel ) Rozhodně nechci nikoho nějako uražet bo ho schazovat a už vubec nechci, aby na TF nechodil, ba naopak aby jsem chodilo co nejvíce lidí bylo tu co nejvíc analýz a co nejvíce komentářů k nim a tím, že nekoho analýzy tedy schazuji to znamená, aby s tím přestal, ale aby to zkusil dělat lepe a tím by šla zas uroven tipfora výše. Myslím si, že to zas takový problem není to grafické zpracování a najít si k danemu zápasu trošku více infa, to grafické provedení zvládne snad každý, možná bude chvilku v tom plavat, ale ostatní členi si myslím, že mu to tu vysvetli ako to robit bud třeba chatu nebo si muže dotyčný založit vlastne tema např. ve volnem pokecu, pokud na to dotyčný nemá čas to je vec druhá no a asi neřešitelná, ale dotyčný si muže analýzu udelat třeba na dva dny dopředu až a jeden den udela pulku a druhý den druhou pulku. Já sa za to vobec nestydim niektorý asi jo, že to hrají třeba kvuli tem cenám a priznavam to, že to kvoli nim hrám, inač by som na to kašlal tu robit cez hodinu jednu analýzu čo by som z toho mal ztracený čas? To si to možem radšej vyhodnotit sám pre seba což zabere mene času a pak si to vsadit. Ta motivace je v této soutěži skvělá a i když to hraji pro ty peníze a nie proto, že by som mal potřebu se s tím chlubit, tak si s tím vážně davam práci a zjistuji vše možné co se jen dá zjistit, proto delam nekdy analyzu hodinu a nekdy i 2 a nakonec vždy vymyslím tip a dam k nemu i duveru, podle toho ako to skutočne citim a každý z těch tipů co tu dávám i hraju, když ovšem dam třeba 5 tipů v ojedinělých případech, tak hraju třeba jen 2-3 podle kurzů a má bilance minimálně zde vidite, že na analýzách je kladná a že ty tipy nejsou výstřely do tmy
![]() Re: Jak se teda hodnotí analýzy?
Neuminho, hele nic proti tobě ale řeknu ti to takhle. Ano, ty sice napíšeš analýzu přes 100 řádku jako slohovou práci do školy ale k čemu to vlastně je? Já jsem si tvoji analýzu ještě nikdy nepřečetl a myslím si, že nejsem sám. Podle mě je prostě zbytečné psát takhle dlouhou analýza v niž jsou na 10 řádku rozepsané kdo jak střílel v minulém zápase, kdo dostal žluté karty, jaké bylo držení míče atp. Vůbec nechápu, že se ti to chce dělat. Být tebou tak začnu psát analýzy něco jako já (10-15 řádku) v niž napíšu nejduležitější informace a dostanu za to většinou 4 hvězdy.
Ted k té grafické úpravě. Já kdysi taky dával do analýzy obrázky, ale zjistil jsem že je to úplně k ničemu. Všimněte si, že ten kdo hledá cizí analýzy někde na cizokrajných fórech atp. nikdo nikde nedává žádne obrázky, nepíše žádne slohovky, jen napíše nejdulěžitější informace a jsou mu lidé daleko vděčnější než když nekdo napíšu analýzu za 2 hodiny a je to na 100 řádku.. Re: Jak se teda hodnotí analýzy?
No já tam podle mě píšu tiež nejduležitejší info + taky neco navíc jako je vyhodnocení posledních 3 zápasů a píšu tam i ty statistiky, jelikož je podle mě třeba taky rozdíl mezi tím ked nekdo dá lucker gol ve fotbale a celý zápas brání a nakonec vyhraje 1:0 než tím, že je dakto celý zápas u míče a pálí na golmana druheho týmu třeba 30x za zápas a nakonec vyhrá taky len 1:0. Na grafickem zpracování je videt ještě vetší usilí s tou analýzou a přijde mi prostě lepší ked to i nejako vypadá. Já ten styl nezměním dokial ma to tu třeba nepřestane bavit prostě všetko čo píšu ve svých analýzách beru ako důležité info a určite se toho dá najit ještě viac než tam toho davam, ale to by som taky mohl delat analýzu celý den a na to zas tolik času nemám a podle informací z kterých vycházím mi zatím ty analýzy a zápasy, ktere hraji jako sola vetšinou vychází. Ked mi ty analýzy lide nečtou, to je jejich vec, ale pokud třeba chtěji hrat muj tip, tak by jsi to měli přečíst, aby viděli, že to nehrám ty tipy ako korunku či ruletu.
Naposledy upravil Neuminho dne pát 04. lis 2011 15:23:23, celkově upraveno 1
Problém přeci vůbec není u těch, jejichž analýzy ti připadají "horší" než ty tvoje... oni to prostě dělají tak, jak jim to vyhovuje a není důvod je do čehokoliv nutit.
Jelikož se jedná o hodnocení subjektivní, tak ho samozřejmě není možné uzavřít do žádných pravidel. Jediné pravidlo je, že rozhodnutí admina je konečné.
O několik příspěvků nahoře bylo zmíněno, že u výše hodnocení je velmi důležité, jak dlouho před zápasem byla analýza odeslána. 2 z tvých posledních analýz byly odeslány 16 resp. 12 minut před začátkem zápasu, což z nich dělá prakticky bezcenný odpad. Takže se místo psaní rasistických metafór zkus zamyslet nad tím, zda je problém skutečně na straně Tipfóra. Re: Jak se teda hodnotí analýzy?
cože jsem udělal, myslíš že mě nějak zajímají hvězdičky? myslím že ne a že to jde vidět, minulý měsíc jsem zase aktivně psal analýzy a dostával jsem za to hvězdy, psal jsem jen o víkendu a ne celý týden každý den analýzu nebo víc abych měl co nejvíc hvězd a vyhrál nějáké peníze, většina analýz vyšla, ty si tady furt stěžuješ že někdo dostává neprávem hvězdičky, jde vidět že ti jde jen o ty peníze za to a že píšeš analýzy každý den třeba no to nevsadíš, já psal analýzu vždy jen na to co jsem vsázel tak se zamysli nad tím než něco začneš psát o mě ... ![]() ![]() ![]() Re: Jak se teda hodnotí analýzy?
Za tím čo som napsal si stojím zkrátka a tyto komentáře a tvoje snuška keců ve formě encyklopedie mě opravdu vůbec nezajímá, nemusíš lezt adminovi do prdele a ještě se zastavej cikánů opravdu radši nepiš hejhula! Re: Jak se teda hodnotí analýzy?
- Myslel som to dobře, ale to jsi asi nepochopil ako myslíš, už ma absolutno nezaujmas a tedy nebudu používat tve jmeno nebudu komentovat tve analýzy, nebudu odepisovat na tve příspěvky a totež čakam od těba ![]() Re: Jak se teda hodnotí analýzy?![]() Re: Jak se teda hodnotí analýzy?
Neuminho nemusíš sa ospravedlňovať, minimálne v mojom prípade si ma tam zaradil asi oprávnene, nemám problém priznať si že zatiaľ to čo tu dávam nevyzerá až tak ako by som chcel keby som mal dostatok času. Ale je sympatické, že si si priznal že ti ide práve o tie finančné ceny, ak to berieš z tohto pohľadu tak je jasné že za svoj investovaný čas chceš aj nejakú tú odmenu. Práve tu ide o prístup. Ja to beriem ako koníček, keď mám na to čas tak sa rád pošprtám v tabuľkách, porovnávam, pozerám po rôznych stránkach, zisťujem ako by to videli ostatní. Ale na druhej strane ako tu aj admin napísal, ja mám tiež skúsenosť s prevádzkovaním jedého fóra konkrétne o pokri. Bohužiaľ po pol roku zaniklo. Dôvod? Pokúsili sme sa sprísniť podmienky, klesla návštevnosť a ostala len hŕstka verných pre ktorých sa neoplatilo udržovať fórum umelo pri živote. Aj v tomto prípade by bola škoda keby sa z TF stala len istá elitná záležitosť pre pár vyvolených. Najlepšie je sa zmieriť s pravidlami hry a byť vďačný za to že vôbec niečo takéto tu je. A aj ten systém odmien by vôbec nemusel byť, je totiž nesmierne ťažké zohnať, obzvlášť v tejto dobe na čosi podobné sponzora.
Neuminho, píšeš tu opravdu nesmysly. Koho zajímá nějaký sloh? Mě teda ne, přiznám se, že tvou analýzu jsem ještě nikdy nečetl, protože mě zkrátka nebaví číst, v jaké min. si který hráč ušpinil trenky, podle mě tam píšeš z 85% nepodstatný věci, viz. posílám ti tu, jak mi to stačí v pár řádkách.
Before last game in LE I thought that Brugge must win. But Birmingham showed perfect game and won. Now Birmingham is in a perfect form and they won 4 from last 6 games. And they didn't lose at home this season in Championship. They had good squad now - Wade Elliott and Pablo Ibanez are recovered and will play tomorrow. Brugge has many problems now. They lost 2 last games in Belgium - 4:5 at home with not strong Genk last. After this game coach Adrie Koster left the team. And we will see team without coach tomorrow. I think that Birmingham must surelly win at home tomorrow - I waining for score near 3:1. And we have PERFECT value, because real odd on Birmingham must be near 2.0. Re: Jak se teda hodnotí analýzy?
Tiež som niekedy písal analýzy, zisťoval o týmoch a hráčoch, preto si cením ľudí čo sem stále analýzami prispievajú. Teraz už na to moc času nemám, aj keď písanie analýz ma veľmi bavilo. Vždy ma potešilo, keď som dostal 5 hviezd, keď mi príspevok niekto ohodnotil a hlavne keď sa v mojej téme debatovalo k veci! Preto Ta trošku chápem Neuminho, ale zase na druhej strane by si fakt nemusel písať až také dlhé analýzy...ide predsa o kvalitu a nie kvantitu. Obrázky v analýze samozrejme potešia a spríjemnia, proti tomu nemám nič. A vložiť neaký obrázok, ako všetci vieme je otázka pár klikov a sekúnd.
Mna by viac potešila analýza, v ktorej sú dôležité fakty a zaujímavý tip s pekným kurzom. Malo by sa tu zase viac debatovať k veci a prispievať plnohodnotnými príspevkami k zápasom a nie stále riešiť niečo nepodstatné. P.S. podľa mna si ![]() Re: Jak se teda hodnotí analýzy?
nekazí - nikdo je nečte i já měl problém to přelouskat do konce - bez diakritiky a odstavců je to pro mě nečitelné Re: Jak se teda hodnotí analýzy?
No pravda je taky ta že poslední dobou analýz ubylo což taky o něčem svědčí
![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Jak se teda hodnotí analýzy?
Analýz ubylo proto, že od července jsem v dost velkým skluzu ve vyplácení za Hvězdičky - dlužím spoustě lidem peníze a jak je vidět i z této diskuse, většina lidí píše POUZE pro peníze.
Nemám z toho radost, ale už to konečně pomalu napravuju - léto bylo pekelný co se inzerce týkalo, takže teď se musím opravdu ohánět, abych to zpětně vyplatil a ti co jim dlužím, mi to dávají pěkně vyžrat. Denně 10 zpráv kdy to konečně bude ![]() Re: Jak se teda hodnotí analýzy?
Pokud můžu mluvit za sebe nikdy mě nešlo nějaké hodnocení či peníze i když samozřejmě potěší když tě někdo kladně ohodnotí a peníze jsou už třešnička na dortu .Pokud jsem měl možnost sledovat analýzy v poslední době je pisatel analýz vystaven urážkám a hloupým narážkám na danou analýzu a navíc od lidí kteří tu krom kritických poznámek a urážek nenapsaly vůbec nic.
![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Jak se teda hodnotí analýzy?
nepíšu ty analýzy jen čistě pro peníze,ale jako samo že potěší...už jen kvůli sobě něco klidně napíšu,už několikrát sem psal něco třeba na jedničku a když sem si dal všechno dohromady opravil sem to na dvojku,jak říkám všechno co sem píšu mám vsazeno takže mi jde i o moje peníze.
1.pravda,včas napsaná analýza je důležitá!!! o tom žádná,s tím nemám sebemenší problém,to je sakra důležitý!!i já sem hledal předtím anylýzy že sem hodil zápas do googlu a čekal sem co mi to vyhodí,myslím že takto sem se sem i dostal... 2.jen kdyby to třeba trošku vypadalo...aspoň barvu třeba nějakou.. 3.no je pravda že neuminho má sakra dlouhý analýzy a kolikrát sem četl radši jen závěr..v porovnáním třeba s koudym je to úplně jiné,přečtu to celý protože to není tak dlouhý a snaží se být konkrétní...asi bych se měl i nad sebou zamyslet jestli to nepodávat jinak.. 4.nemám problém kdo kolik dostane,jen mi některé analýzy přijdou "odfláknuté"..ale aspoň je nás tu víc a budem plodit zas víc analýz,tuhle logiku Petře chápu a sohlasím s ní ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1