Rubin Kazaň - Tottenham Hotspur

<<

Neuminho

Příspěvek čtv 03. lis 2011 13:42:41

Rubin Kazaň - Tottenham Hotspur

Obrázek RUBIN KAZAŇ - TOTTENHAM HOTSPUR Obrázek

Soutěž: UEFA Evropská liga 2011/2012, Skupina A, 4. zápasy
Datum a čas konání: 03/11/2011, 18:00
Stadion: Centralni, Kazan (RUS)
Hlavní rozhodčí: Florian Meyer (GER)

Tabulka:
Obrázek

** RUBIN KAZAŇ **

Předpokládaná nominace RUBIN KAZAŇ
# Ryzhikov
# Arlauskis

# Kuzmin
# Sharonov
# C. Navas
# Bocchetti

# Eremenko
# Natcho
# Karadeniz
# Noboa
# Ryazantsev
# Kasaev
# Bystrov

# N. Valdez
# Dyadyun
# Martins

Obrázek
Gökdeniz Karadeniz

Chybějící hráči RUBIN KAZAŇ:
- Grekhov ( 0 odehraných zápasů ve skupinové fázi LM 2011/2012 )

Dosavadní výkony RUBIN KAZAŇ ve skupině:
- V prvním utkání ve skupině A narazila Kazaň na velké irské překvapení, ktere se kvalifikovalo do EL Shamrock Rovers a od Kazaně se zde čekala vyhra i přes to, že mala jit hrát do Irska, na domácí stadion Shamrocku nebo nevem či domácí, Shamrock hrá domácí zápasy v EL na Tallaght Stadium, Dublin (IRL).. Kazan toto utkání vyhrala 0:3 i když průběh tomu rozhodně neodpovídal. Střely na branku 5:6, mimo branku 2:7, rohy 4:2, velké šance 1:0, držení míče 50 na 50%, žluté karty 1:4 a fauly 16:13. Tedy spíše bych videl výsledek tak 0:1 a možná i plichtu 1:1.

- Ve druhem utkání Kazan už narazila na těžšího soupeře alespoň papírově a to na PAOK Soluň. Utkání asi nedopadlo podle představ Kazaňe, výsledek 2:2 z domácího hřiště je nič moc, jelikož Kazaň by mohla dle mě i všechny sve soupeře ve skupině doma porazit ovšem hned první domácí klání napovědělo, že je asi neco špatně. Střely na branku 8:6, mimo branku 6:3, rohy 9:1, žluté karty 3:2, fauly 10:11 a držení míče 49% ku 51%, lehce lepší byla v tomto zápase Kazaň.

- A nakonec tedy poslední utkání Kazaně zatím ve skupině a to proti soupeři s nimž se utká i dnes, proti Tottenhamu, v tomto prvním utkání White Hart Lane, vyhráli domácí Spurs 1:0. Ovšem průběh zápasu tomu moc neodpovídal. Střely na branku 6:7, mimo branku 2:5, rohy 7:7, velké šance 1:3, žluté karty 0:3 a držení míče 48% ku 52%, zde byla lehce lepší Kazaň, škoda len že toho nedokazala využít.

- Nejlepšími offenzivními hráče Kazaně jsou dle mě Gökdeniz Karadeniz a Nelson Valdez.

** Obrázek TOTTENHAM HOTSPUR Obrázek **

Předpokládaná nominace TOTTENHAM HOTSPUR
# Cudicini
# Gomes

# Barthram
# K. Stewart
# Bassong
# K. Walker
# Gallas
# Assou-Ekotto
# Waller-Lassen

# T. Carroll
# Townsend
# Sandro
# Parrett
# A. Lennon
# Livermore
# Pienaar
# Fredericks
# Nicholson

# H. Kane
# Lancaster
# Pritchard
# Pavlyuchenko
# Defoe
# Falqué

Obrázek
Roman Pavlyuchenko

Chybějící hráči TOTTENHAM HOTSPUR
- Giovani dos Santos ( 245 odehraných minut, 2 plné zápasy ve skupinové fázi LM 2011/2012, 1 z nejduležitejších hráčů )
- Čorluka ( 180 minut, 2 celé zápasy v posledním už nehrál )
- Kranjčar ( 0 minut )
- Rose ( 170 minut, 1 celý zápas a u jednoho střídal v 80. minutě ven )
- Huddlestone ( 0 minut )
- Dawson ( 0 minut )
- Bentley ( 0 minut )

- Jen taková zajímavost, kterou ne asi všici tu ví, Spurs hrají Evrospkou ligu s B týmem, jelikož pro ně není tak důležitá a soustředí se na radši na Premier League. Tudíž nehrají hvězdy jako Modrič, Bale, Adebayor, S. Parker, Van der Vaart, Kaboul, King a dnes nebude k dispozici ani hlavní trenér Redknapp, který byl včera na operaci se srdcem, takže místo něho zápas povedou jeho asistenti Kevin Bond a Joe Jordan.

Dosavadní výkony TOTTENHAM HOTSPUR ve skupině:
- V prvom utkání Tottenhamu hrál tedy Tottenham venku proti PAOKU a zápas se skončil výsledkem 0:0. Střely na branku 6:1, mimo branku 9:6, rohove kopy 4:0, 3:4 velké šance, držení míče 50% ku 50%, 3:5 ŽK, 17:13 fauly. V tomto zápase byl lehce lepší PAOK a asi by jsi i zasloužil vyhrát.

- Ve druhém zápase hrál Tottenham proti nejslabšímu článku skupiny A proti Shamrocku a zde si Tottenham poradil prakticky bez problemu výsledek 3:1 a v zápase jasně lepší domácí tým z Londýna. Střely na branku 11:3, mimo branku 7:3, rohové kopy 9:0, velké šance 3:0, žluté karty 0:2, fauly 9:11 a držení míče 56% ku 44%.

- Třetí zápas bol ten domácí proti Kazani a ten už byl zhodnocen v horní části Rubinu.

- Nejoffenzivnějším hráčem Spurs je zatial dle mě ve skupinove fazi LM Roman Pavlyuchenko pak dlouho dlouho nic a nasleduji Giovanni dos Santos, který ovšem dnes nebude k dispozici a Jermaine Defoe.

Můj tip na zítřek :
Under 2.5 kurz 1.87 u Obrázek --> Střední vklad ;) 7,5/10
R. Kazaň DNB kurz 1.42 u Obrázek --> Střední vklad ;) 6/10
Naposledy upravil Neuminho dne čtv 03. lis 2011 14:38:55, celkově upraveno 1
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

RamonJoker

Příspěvek čtv 03. lis 2011 13:50:36

Re: Rubin Kazaň - Tottenham Hotspur

Ja si myslím, že dnes to bude úplne iný zápas. Ja by som dnes veril Tottenhamu Hotspur, poprípade to s "x-kou" poistil.
Ale analýza ako vždy od Teba pekná.
<<

Neuminho

Příspěvek čtv 03. lis 2011 14:14:51

Podle mě nema Tottenham šanci navíc bez Giovaniho dos Santose, sice se vrací Pienaar, ale Rubin Kazan ma sehranejší klub už tím, že se sestavou s kterou bude hrát, s tou hraje stabilně kdežto Tottenham hraje s B týmem, navíc v Rusku budou jine klimaticke podmínky ako v Anglii, Kazan doma dokáže dat gol o čem už se přesvedčil třeba PAOK a už v zápase na White Hart Lane byli hoste lehce lepší a domácí prostředí je nečo uplně ine, takže podle me Kazan přinejhorším zaplichtí, ale dal jsem to len se středním vkladem lebo třeba včera čo som mal Ajax tomu jsem veril o vela viac.

Ještě dodam, že Kazaň pokial chce myslet na postup musí bodovat pokial nezaboduje, tak už bude jejich šance mizivá, venku v PAOKU oni nemají prakticky šanci vyhrát a Shamrock porazí každý z teto skupiny nejspíš.
Naposledy upravil Neuminho dne čtv 03. lis 2011 15:29:53, celkově upraveno 1

Sabine Lisicki ♥
<<

k0udy

Příspěvek čtv 03. lis 2011 14:48:42

Kazañ rozhodně lepší není a to i přesto že tottenha.m hraje s bečkėm.Vidím to na 02 a under
<<

k0udy

Příspěvek čtv 03. lis 2011 15:29:23

Redknapp not in Russia with the team:

"
Tottenham manager Harry Redknapp will undergo minor heart surgery today.
The 64-year-old went to hospital on Tuesday night to undergo tests and will now have an operation on a minor blockage in one of his arteries, it is reported.
Tottenham confirmed on Tuesday night that the former West Ham manager was set to undergo a "medical procedure" that would rule him out of the club's trip to Rubin Kazan this week.
Assistant manager Kevin Bond and first-team coach Joe Jordan will take charge of the team for tomorrow night's Europa League match in Russia."
<<

Neuminho

Příspěvek čtv 03. lis 2011 15:31:02

Já to v té analýze už mám napsaný ale s Redknappem :-)

Sabine Lisicki ♥
<<

k0udy

Příspěvek čtv 03. lis 2011 15:31:31

Neuminho píše:Já to v té analýze už mám napsaný ale s Redknappem :-)

sorry,přečetl sem si to až potom ;)
<<

Neuminho

Příspěvek čtv 03. lis 2011 15:32:34

k0udy píše:
Neuminho píše:Já to v té analýze už mám napsaný ale s Redknappem :-)

sorry,přečetl sem si to až potom ;)

V pohodě aspon si ma zviditelnil, že som si s tým dal fakt prácu :D

Sabine Lisicki ♥
<<

k0udy

Příspěvek čtv 03. lis 2011 15:36:01

Našel jsem pravděpobodnou sestavu Spurs:

Cudicini
???, Gallas, Bassong, Townsend
Falque, Carroll, Livermore, Pienaar
Defoe, Pavlyuchenko
<<

Neuminho

Příspěvek čtv 03. lis 2011 15:40:46

Já som hledal sestavy asi na 4 stránkách včetne uefa.com, stranky obou týmů a pak som si k tomu četl ještě dalšie články, tak uvidime s čim přijdou dal jsem tam více hráčů a podle mě nikdo víc žádne nove jmeno tam nebude možná William, ale tím si nejsem jistý u Spurs, hodku před zápasem budou sestavy na uefa.com tak to jsem pak skopčim

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal