Ajax Amsterdam - Dinamo Zahreb

Datum: 02/11/2011
Cas: 20:45
Stadion: Amsterdam Arena, Amsterdam
Soutez: Skupinova cast Ligy Mistru, Skupina D
Rozhodci: Atkinson - Mullarkey, Kirkup
Kurzova hranice: 1,48 - 4,11 - 7,04

Tym z hlavniho mesta Nizozemska se nachazi na 2. miste ve Skupine D, na konte ma 4 body za 1 vyhru, 1 remizu a 1 prohru. Skore ma 2:3.
Poslednich 5 zapasu Ajaxu
Eredivisie - Roda 0 - 4 Ajax (Eriksen, Janssen, Lukoki, Ebicilio)
KNVB Beker - Roda 2 - 4 Ajax (Vertonghen 2x, Boerrigter 2x)
Eredivisie - Ajax 1 - 1 Feyenoord (Vertonghen)
Liga Mistru - Zahreb 0 - 2 Ajax (Boerrigter, Eriksen)
Eredivisie - Ajax 2 - 2 Alkmaar (Sulejmani, Janssen)
Zapasy Ajaxu ve skupine LM
Zahreb 0 - 2 Ajax (Boerrigter, Eriksen)
Real Madrid 3 - 0 Ajax
Ajax 0 - 0 Lyon
Treneru de Boerovi se vraci brankar Vermeer a zaloznik Sulejmani. Ajaxu bude chybet jen Boilesen.
Predpokladana sestava
Vermeer - van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Anita - Eriksen, de Jong, Janssen, Sulejmani - Sigthórsson, Boerrigter.

Zahrebsky celek je na poslednim miste ve Skupine D, vsechny tri zapasy prohral a skore ma 0:5.
Poslednich 5 zapasu Dinama
Prvna HNL - Istra 0 - 2 Zahreb (Bećiraj, Krstanović)
Hrvatski Kup - HAŠK 0 - 4 Zahreb (Ademi, Krstanović, Morales, Sylvestr)
Prva HNL - Zahreb 2 - 0 Rijeka (Rukavina, Krstanović)
Liga Mistru - Zahreb 0 - 2 Ajax
Prva HNL - Zadar 2 - 1 Zahreb (Bećiraj)
Zapasy ve skupine LM
Zahreb 0 - 2 Ajax
Lyon 2 - 0 Zahreb
Zahreb 0 - 1 Real Madrid
Predpokladana sestava
Kelava - Cufré, Šimunić, Vida, Ibáñez - Leko, Sammir, Badelj, Kovačić - Bećiraj, Krstanović.
Vzajemne zapasy
2011 - Zahreb 0 - 2 Ajax
2009 - Zahreb 0 - 2 Ajax
2009 - Ajax 2 - 1 Zahreb
2007 - Ajax 2 - 3pp Zahreb
2007 - Zahreb 0 - 1 Ajax
Jak bych to ja videl...
Pro me jasny zapas. Ajax si nemuze dovolit ztratit jakokyliv bod se souperem jako je Dinamo Zahreb.
Ajaxu se v nizozemske Eredivisie prilis nedari. Je az na 5. miste s 20 body po 11 utkanich. 4x z poslednich peti utkani totiz amsterdamsti pouze remizovali a takto ztracet body v boji o titul by rozhodne nemeli. V Lize Mistru bude Ajax nejspis bojovat s Lyonem o druhe postupove misto.
To Dinamu se v chorvatske nejvyssi soutezi dari. Za 13 zapasu nasbirali 34 bodu a vedou soutez s naskokem sedmi bodu pres druhym Hajdukem Split a tretim RNK Split. V Lize Mistru se jim ale (podle ocekavani) nedari a jeste neziskali ani bod a pokud chteji bojovat alespon o treti misto zajistujici Evropskou Ligu, musi v tomto zapase bodovat, budou to mit ale zatracene tezke.
V tomto zapase jednoznacne favorizuji domaci Ajax. Jejich muzstvo je na jine urovni nez muzstvo Dinama.
V poslednich zapasech se Ajaxu zpet pomalu vraci forma a to se take podle me potvrdi.
Ajax by mel v tomhle zapase bezpochyby dominovat a vyuzit domaciho prostredi a udelat tak velmi dulezity krok k postupu.
Optimalni vysledek 3:0.

Hlavni tip ->> Vyhra domacich @ 1,43
Vedlejsi tip ->> Vyhra domacich v hcp 0:1 @ 2,05
Strelecky tip ->> Boerrigter da gol @ 2,2 (

Tip pro odvazlivce ->> Vyhra domacich v hcp 0:2 @ 3,5
Tip na vysledek ->> 3:0 @ 7,5
Hodne stesti.