Washington Capitals - Anaheim Ducks

Datum: 02/11/2011
Cas: 00:35 CET
Stadion: Verizon Center, Washington, D.C.
Soutez: NHL
Kurzova hranice: 1,85 - 4,25 - 3,25

Domaci tym odehral 9 zapasu, 7 z nich vyhral a 2 prohral v zakl. hr. dobe. Ma tedy 14 bodu. Skore ma 35:23.
S naskokem jednoho zapasu a dvou bodu vede pred Floridou Jihovychodni divizi.
Poslednich 5 zapasu Caps
Canucks 7 - 4 Capitals (Ovechkin 2x, Knuble, Johansson)
Oilers 2 - 1 Capitals (Alzner)
Capitals 7 - 1 Red Wings (Green 2x, Johansson, Perreault 2x, Ward, Backstrom)
Flyers 2 - 5 Capitals (Perreault, Ovechkin 2x, Hamrlik, Ward)
Capitals 3 - 0 Panthers (Johansson, Semin, Chimera)
Bilance Washingtonu doma je 5-0-0.
Na injury listu tymu jsou Beagle, Erskine, Poti a Green.
Predpokladana soupiska
Vokoun (Neuvirth) - Alzner, Carlson, Collins, Hamrlik, Schultz, Wideman - Backstrom, Brouwer, Chimera, Halpern, Hendricks, Johansson, Knuble, Laich, Ovechkin, Perreault, Semin, Ward.

Hostujici tym odehral 11 zapasu, 5 z nich vyhral, 1 prohral po prodlouzeni a 5 prohral v zakl. hr. dobe. Ma tedy 11 bodu. Skore ma 22:28.
Ve vyrovnane Pacificke divizi je posledni se ztratou jednoho bodu na dalsi dva tymy.
Poslednich 5 zapasu Ducks
Blue Jackets 3 - 1 Ducks (Ryan)
Predators 3 - 0 Ducks
Wild 2 - 3 Ducks (Perry, Ryan, Getzlaf)
Blackhawks 3sn - 2 Ducks (Getzlaf, Selanne)
Ducks 4 - 5 Coyotes (Visnovsky, Getzlaf 2x, Foster)
Bilance Anaheimu venku je 2-3-1.
Na injury listu tymu jsou Cumiskey, Smaby a Blake.
Predpokladana soupiska
Hiller - Beauchemin, Brookbank, Fowler, Lydman, Sbisa, Visnovsky - Beleskey, Cogliano, Getzlaf, Gordon, Koivu, Macenauer, McMillan, Parros, Perry, Ryan, Selanne, Smith-Pelly.
Vzajemne zapasy
2011 - Ducks 6 - 7 Caps
2010 - Caps 1 - 2 Ducks
2010 - Caps 5 - 1 Ducks
2008 - Ducks 4 - 6 Caps
2006 - Caps 1 - 6 Ducks
Jak bych to ja videl...
Rozjety Washington byl trochu zbrzden, kdyz dvakrat za sebou prohral. Anaheim po slibnem zacatku sve sedmizapasove venkovni mise posledni dva zapasy prohral a co vic, nedari se mu strilet branky.
Posledni zapas odehrali Capitals ve Vancouveru s mistnimi Canucks. Jak Vokoun, tak Neuvirth svuj tym rozhodne nepodrzeli, goly Ovechkina, Knublea a Johanssona k bodum nevedly a na sedm golu Canucks urcite budou brankari Neuvirth (z 26 strel pustil 4 za sva zada) a Vokoun (z 17 strel pustil 3) vzpominat ne zrovna v nejruzovejsim.
Kaceri hrali v Columbusu a nezacali zrovna idealne. Hned ve 2. minute zapasu se totiz nechali vyloucit Koivu a Selanne a Nash dvojnasobnou presilovku vyuzil. Anaheim stacil srovnat, kdyz se pri uniku 2 na 1 trefil jiz poctvrte v sezone Bobby Ryan. Zapas to byl velmi vyhroceny, jen v prvni tretine se strhly tri bitky a tech se ucastnili i hraci, kteri se moc nervou jako Getzlaf nebo Cogliano.
Myslim si, ze Caps budou chtit zapomenout na posledni dva zapasy a proti trapicimu se vysilenemu souperi z Kalifornie by se jim to mohlo povest. Ac nerad, tak bych rekl, ze Washington tento zapas vyhraje.
Trefit by se mohl Marcus Johansson, kteremu tu v poslednich zapasech docela strili (za poslednich 5 zapasu 3+0).
Optimalni vysledek 4:2.

Hlavni tip ->> Zapas bez remizy - Vyhra domacich @ 1,45
Vedlejsi tip ->> Vyhra domacich @ 1,9
Strelecky tip ->> Johansson da gol @ 3,5 (

Tip na vysledek ->> 4:2 @ 13 (

Hodne stesti.