Skandál? Úřady podezřívají z podvádění 41 tenistů

<<

hranol

Příspěvek sob 22. říj 2011 20:11:14

Skandál? Úřady podezřívají z podvádění 41 tenistů

Stoji to za to si to precist...kdo davate hodne tenisu,tak urcite jste se s tim uz setkali,jelikoz Vam to nebralo,ze favorit-ka jasne prohral-a.....v soucasne dobe..tedy behem cca 12-14 dnu byly zajimave vysledky a tenis na urovni zakovske ligy..nechapal jsem nektere....naposledy Ivanovic v Luxemburku..... jasne to vypustila atd.....je to verbez a hlavne baby....podezreni jsem mel i na Fogniniho s Troickim v jednom zapase...uz se me nechce o tom psat...ale je fakt,ze jsem zahucel v nekolika zapasech mozna diky temto curvam....pratele ze Slovenska uz kdysi informovali,ze Cibulkova podvadi,ale prej dobre su.a

Kód:
http://aktualne.centrum.cz/sportplus/ostatni-sporty/tenis/clanek.phtml?id=718395
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

pacient

Příspěvek sob 22. říj 2011 20:40:17

Re: Skandál? Úřady podezřívají z podvádění 41 tenistů

Já věřím tomu že i Vera Zvonareva nebude svatá , kdo je 100procentně čistý u bab tak jsou to sestry Wilimasovy Bartoli a Maria Sharapova ta nemá zapotřebí něco prodávat ta si vydělá miliony v modelingem a reklamou taky patří mez tři nejlépe placené sportovce no a ještě bych věřil a ji Kim Clijester jinak všechno je to banda co neumí hrát tenis tak musí podvádět bych jim dal takové tresty že už by nikdy nesáhli na raketu . A u chlapů je jasný Federer Nadal Djokovič a Murray ti to hráči by si spíš nechali uříznout koule než aby prodali zápas . :-?
<<

andyrespekt

Příspěvek sob 22. říj 2011 21:09:13

Já to tu už tvrdím nějakou dobu a všichni mě mají za kreténa :D Ten seznam kurev naprosto souhlasí, možná tam chybí pár jmen (Hanescu, Stakhovsky, Montanes), za to takovej Karlovič je podle mě čistej...
<<

hranol

Příspěvek sob 22. říj 2011 21:17:13

Ja jsem kluci jeste ze stare skoly,jelikoz by jste mohli byt nekteri moji synove a docela me to sere,ze se snazime a nekteri z techto sportovcu maji z nas damske prirozeni.Dneska jsem se setkal s kamaradem a bavili jsme se o tom,jak se podvadi....on me rikal,ze jeho kamarada syn hraje 1.CNL v hokeji a normalne sazi na sebe, tedy svuj klub,jestli prohraji nebo vyhraji.....a nic se nedeje...klub nebudu uvadet,at to nezpusobi poprask.....jinak se divam na spoustu tenisu a myslel jsem si,ze neco znam,po dnesku me presel pomalu vsechen optimismus,protoze jsem si dal do souvislosti nektere zapasy,kde jsem mel jednu chybku...napr.Schwank vedl 3:0 a dal potom skrec a prisel jsem o par litru ...viz co provedl v Houstonu:

Kód:
http://www.sport.cz/clanek/167140-tenista-schwank-dostal-pokutu-tisic-dolaru-za-neobvykly-zpusob-hry.html

Dale jsem nespolkl prohru Jankovicove 13 v zeb. s Ivanovou...185 v zebricku (6-4, 1-6, 6-4) a Ivanovic 23 s Keothavong 93 (6-3, 6-2)...to byl doslova ostudny tenis....kdo to videl..tak jasne musel uznat,ze to Ivanovic vypustila....odbornici o ni pisi,ze je psychicky labilni,jakmile ji to nejde sere na to...to jsem cetl na netu.

Tyhle prohry me staly docela slusny love....dost uz...jsem rad,ze laptop to vydrzel ....ale mys sla do kose...byla na milion kousku a laptop me zachranila de facto moje pani.....

Takze kluci vsem GL...a at ty curvy oflastrujou a procisti to,protoze je to svinstvo vuci nam Vsem ....
:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymhug: :ymhug: :ymparty: :ymparty: :ymparty:
%%- %%- %%-

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil hranol dne ned 23. říj 2011 1:11:25, celkově upraveno 2
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

pacient

Příspěvek sob 22. říj 2011 22:03:41

Tady jde o to že v tenise hraješ sám za sebe a velmi těžko se dokáže jestli to někdo prodal či ne ale a když si vezmeš že to je jednoduchý budeš hrát vyrovnaný zápas a ke konci hry zrobíš schválně pár nevynucených chyb tak kdo mu to dokáže že to vypustil nikdo , řekne že měl špatnou ruku a neměl svůj den . Davyděnka tu kurvu plešatou už měli dávno vykastrovat a dát mu doživotní distanc , si pamatuji že i Kafelinkov byl zapletený do sázení taky k vůli tomu pověsil raketu na hřebík .Za to bych normálně Radwanské Azarenkové a tomu náckovy Kohlschreiberovy zastavil činost a je fuk jestli je hvězda a věřím tomu že by už nikdo nic nevsadil ale jestli mu dá směšnou pokutu nebo mu zastaví činost na rok či na dva to je výsměch .Ale to není jen o tenisu ale ji v NBA tam se to taky pere :)]
<<

hranol

Příspěvek sob 22. říj 2011 22:15:26

Plne s tebou souhlasim,prece nekdo z nasich hokejistu,hrajicih v NHL uvedl,ze by jsme se divili,jak se prodavaji zapasy NHL...jeste k tomu tenisu,pokud to dotahnou do finale a dostanou dozivotni flastry,nebo na nekolik let...tak se to zlepsi.pokud to vysumi,tak si zase budu rvat zbytek vlasu a vyhazovat laptop z okna...dobrou noc.....

:ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

pacient

Příspěvek sob 22. říj 2011 22:52:02

Tak NHL a NBA to je to samé tam je výhoda že je dlouhá sezona a pár zápasu se vždy ztratí , z 82 to nikoho nemůže ohrozit tak proč by si klub nevydělal par melounu za to že někomu prodá zápas .Kradlo se vždycky a krást se bude pořád a je jedno jestli máš korunu v kapse či miliony tak proto vždycky se držím hesla když je příležitost tak ji využí :ymparty:
<<

Neuminho

Příspěvek úte 25. říj 2011 13:26:03

pacient píše:Já věřím tomu že i Vera Zvonareva nebude svatá , kdo je 100procentně čistý u bab tak jsou to sestry Wilimasovy Bartoli a Maria Sharapova ta nemá zapotřebí něco prodávat ta si vydělá miliony v modelingem a reklamou taky patří mez tři nejlépe placené sportovce no a ještě bych věřil a ji Kim Clijester jinak všechno je to banda co neumí hrát tenis tak musí podvádět bych jim dal takové tresty že už by nikdy nesáhli na raketu . A u chlapů je jasný Federer Nadal Djokovič a Murray ti to hráči by si spíš nechali uříznout koule než aby prodali zápas . :-?

sestry Výmazovy xD
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Rafa

Příspěvek úte 25. říj 2011 15:20:59

Hl. že Roger Vasselin je Argentinec jak hovado....ale že by Azarenková nebo Radwanská něco bylo placnutý u nich se mi teda nezdá.

Zpět na Volný pokec