to mám za to že nechodím do kostela

Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
to mám za to že nechodím do kostela
• Stránka 1 z 1
to mám za to že nechodím do kostela![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: to mám za to že nechodím do kostela
No panáčku, takže zítra nahoď oblek a v deset ať jsi v kostele
![]() Fakt škoda - a zrovna ten nejpravděpodobnější střelec s nejnižším kurzem ![]() Re: to mám za to že nechodím do kostela
tak to hodně naštve a zrovna Bartek, kterému jsem včera taky věřil.. škoda, že jsi to nedal jako kombíka..
Re: to mám za to že nechodím do kostela
Ty vole dva kurzy 5,5 a o*ebe ťa Bartek. Asi by si mal fakt pouvažovať nad tým kostolom..
![]() Re: to mám za to že nechodím do kostela
Clovece sklanam hlboku poklonu aj ked je tiket nevyherny.... Vysvetli mi prosim ako ta napadnu taky hraci ako mas na listku pri kurzoch 5,5? Podla coho sa riadis? Ci je to len namatkovy vyber?
že to proseru jsem tušil od konce druhé třetiny kdy byl stav 0:0 a Bartka parkrát vychytal Málek.Co se týče výběru střelců tak to není náhodný výběr i když se můžou zdát kurzy vysoké .Tiketu jsem věřil na 80% že vyjde bohužel to nevyšlo,ale takových nás je spousty.
![]() ![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: to mám za to že nechodím do kostela
Tiež skládám poklonu, ten tiket je skvělej a keby to bol moj tiket tak šílim
opravdu k nasrání škoda škoda
Tak nezlob se na mě ale v tom ti nevěřím že si tiketu věřil na 80 procent , to je největší blbost co si mohl napsat . Přeci když něčemu věřím na 80porcent což je hodně velká pravděpodobnost úspěchu tak to nedám jen za 10kč tak že ty pohádky tipu věřil jsem tomu na 80procent je ptákovina , jo kdyby si to dal aspon za kilo tak to bych dejme tomu ještě sežral ale za 10kč to vsadíš a tvrdit že si tomu věřil na 80 procent , jo jasně to viš že jo kámo ![]() Re: to mám za to že nechodím do kostela
Hm tak to je rozhodne skoda, kolikrat ti takovy tiket vysel?
Dávám za kolik dávám to neznamená že že tiketu nevěřím .Nejsem žádný magnát abych to dával za tisíce ![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: to mám za to že nechodím do kostela
No dobře ale přeci každý má tu cíl o krást sázkovky ne , ty chceš říct kdyby si měl známého tenistu který by ti řekl že ted vypustí zápas kde byl kurz 3 že bys to vsadil za 100kč ? jen proto že dáváš za kolik dáváš nebo že nechceš panu Hanákovy z Fortuny ublížit tím že bys ho okradl ?! no nevím nevím každý chce být bohatý a mit na účtě pár melounu ale to nejde někdo musí okrádat ty chudší nebo bohaté ? . ![]() Re: to mám za to že nechodím do kostela
Takové známosti bohužel nemám.Samozřejmě kdybych takovou informaci měl asi bych vypucoval konto v bance.Jinak si myslím že toto téma můžeme uzavřít podle toho co jsem od tebe čet tady na fóru tak mi přijdeš jako rozumný chlap a ni třeba se tu dohadovat .Takže GL v sázení
![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: to mám za to že nechodím do kostela
Podle toho co jsem četl já tak akorát pindá okolo všeho možného, ale sám ničím nepřispěje. Takže z toho vyplývají věci - na takové lidi s*** a za druhé - sázím podle sebe, nenechám si zbytečně kecat od druhých kolik vsázet. Jeto sice vlemi neobratně napsané, ale chápu jaks to myslel... EDIT: Nevim jestli to bylo spravne pochopeno, ale ta kritika smerovala na pacienta na jeho nemistnou kritiku. Naposledy upravil Oggy dne sob 22. říj 2011 22:02:03, celkově upraveno 1
Tak tomu ale že jsi tomu věřil a 80% taky nevěřím
![]() ![]() Jinak luxusní tiket ![]() Re: to mám za to že nechodím do kostela
Vidím že nakonec jsem za blbce opravdu je nejlepší nic jsem nedávat a ani nepsat.
![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: to mám za to že nechodím do kostela
kašli na ně - to je závist
vůbec tohle rejpání neřeš Re: to mám za to že nechodím do kostela
A čo,že to dal za málo? Pokiaľ viem jardo dáva vždy za málo,ale tipy má viac než dobré a často mu chýba len trochu šťastia. To má dávať strelcov za liter či ako?? Kebyže mu to vyjde všetci držíte huby a len ticho závidíte
skoda, jde se dal
![]() Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
Tady nejde o to za kolik to podal ale o to že napsal zásadní slovo a to že tomu věří na 80procent což je velká pravděpodobnost výhry , a kdyby tohle napsal profesionál tak to vsadí za statisíce když tomu věří na 80procent .O nic tu nejde jen mě zarazilo že tomu věří na 80porcent a vsadí to za 10kč což je divný ale jinak o nic se nejedná , je mi fuk za kolik to dal a výhru mu přeji ale to slovo co řekl bylo zasadní nic vic . ![]() Re: to mám za to že nechodím do kostela
pekny tiket ty jo .. toto je nejvic o nervy vzdycky
![]() ![]() ![]() ![]() Re: to mám za to že nechodím do kostela
Zneužiju tvůj topic
![]() Navíc sem se já blbec překlik a dal to místo za 10,- za 50,- Teď musím dohnat ztrátu na kontě ![]() ![]() ![]() Re: to mám za to že nechodím do kostela
grats, tiket libově poskládanej to je velký plus když člověk umí nebo "vidí" takový tipy, ale za co bych tě nepochválil je to co řikal Joey tohle se prostě musí dávat do kombíku to si o to úplne řiká, už jen kdyby měli vyjít dva. Ale to už ted dávno asi víš. jen tak dál, strece jsem nikdy moc nesledoval, ale asi zacnu
dobře ty, bhlahopřeju i když jeden je KO. máš dobrý odhahd na střelce což se mi líbí. A k ostatním nemám fakt slov jelikož demence řádí všude.
![]() ![]() Vanish - skvrn a špíny se zbavíš Re: to mám za to že nechodím do kostela
Jak k ostatním? Vždyť ho tu kritizoval akorát pacient... ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1