MFK Ružomberok - AS Trenčín

<<

Sojec

Příspěvek sob 22. říj 2011 9:18:21

MFK Ružomberok - AS Trenčín

Zápas sa uskutoční 22.10.2011 o 14,30.

MFK Ružomberok Obrázek
Tým sa nachádza na 5.mieste s 19bodmi za 5 víťazstiev, 4 remízy a 3 prehry.

(Kedže mi zobrazuje zle obrázky, tak tabuľky a zápasy oboch týmov si môžete pozrieť trebars tu http://www.liga.cz/fotbal/slovensko/1-s ... id=6775121 )

Čo sa týka Ružomberku, tak ten mal pomalší štart, keď z prvých šiestich zápasov zvíťazil iba raz a to iba v zlej Dunajskej Strede. To však bolo na začiatku. Momentálny Ružomberok už pracuje ako hodinky, pravda keď si odmyslíme potupnú prehru v pohári proti treťoligovej Dolnej Ždani.
Tým od začiatku sezóny posilnil. Ružomberok však neposilňuje nezmyselne(ako iné tými našej ligy), ale svoje nové posily ako Skalár, Huber, Vavrík postupne uplatnil v základnej zostave. Ružomberok hrá pekný útočný futbal, v útoku s kapitánom a momentálne najlepším strelcom ligy 9 gólovým Masarykom. Ružomberok zažal vytŕčať rožky hlavne po výhre nad majstrom zo Slovanu. Síce potom nasledovali dve prehry, ale so silnými súpermi, keď Ruža predviedla celkom sympatický výkon. Následná výhra u vedúcej Trnavy a potom dve jasné víťazstvá nad Banskou Bystricou a Zlatými Moravcami ma osobne presvedčili, že s Ružomberkom sa bude musieť tento rok počítať.
Do zápasu nezasiahnu Kostelný a Kotora(zranenie).

AS Trenčín

Nováčik z Trenčínu okupuje 9.miesto s 13bodmi za 3 víťazstvá, 4 remízy a 5 prehier.

Trenčín dokáže držať krok so súperom iba v domácom prostredí. Vonka je to polovičný tím ktorý zaznamenal 5 prehier a iba jednu remízu a strelil až neuveriteľný 1 gól. Remíza v Žiline však bola iba veľké šťastie, keď Žilinčania nedokázali premeniť ani jednu z 21 striel na bránu.
Trenčín stojí na svojich legionárov ako Baéz, Peletier, Salinas, Depetris. V obrane drží taktovku kapitán Ševela, ktorý však momentálne je zranený a jeho štart v tomto zápase je nereálny.
Trenčín hrá síce celkom pekný útočný futbal, ktorý zabezpečujú jeho legionári, ale to iba doma. Vonka je to zlý tým a svoju kožu predáva veľmi lacno. Čo sa týka defenzívy, tak tá už nepracuje tak dobre ako ofenzíva týmu. Súperi si dokážu niekedy až príliš ľahko vypracovať dobré gólové šance a to nie len vonku, ale aj v domácom prostredí.
Do zápasu nezasiahnú kapitán Ševela(zranenie) a Malec s Mazáňom(reprezentácia).

Záver

V tomto zápase volím typ 1 za kurz 1,65 Obrázek KO
Ruža hrá pekný, kombinačný a útočný futbal a dokáže hrať vyrovnanú partiu aj s najlepšími tímami ligy. Zato Trenčín dokáže držať krok so súperom iba v domácom prostredí a vonku sa odovzdávajú až príliš ľahko.

Mimo analýzu: v tomto zápase si stavím aj na hendikep 0:1 za kurz 2,85 Obrázek . Ako bolo spomenuté, Ruža dokáže poraziť najlepšie tými ligy a tie priemerne až podpriemerné kam Trenčín patrí poráža aj vyšším rozdielom. A čo je hlavné Ružomberok aj po vstrelení gólu neprestáva hrať svoju hru a snaží sa útočiť celý zápas. Trenčianska obrana by nemala klásť veľký odpor, v tejto sezóne na ihrisku súpera dali iba 1 gól a 13 dostali.
Naposledy upravil Sojec dne ned 23. říj 2011 13:39:36, celkově upraveno 5
<<

MaTeJ47

Příspěvek sob 22. říj 2011 9:20:29

Re: MFK Ružomberok - AS Trenčín

Súhlas,hrám handicap
<<

Sojec

Příspěvek sob 22. říj 2011 9:32:59

Ja si v tomto kole stavím ešte aj na víťatztvo Banskej Bystrice v kuzre 1,70.OK Ale k tomu sa mi už veľmi nechce písať analýza.
Naposledy upravil Sojec dne ned 23. říj 2011 13:40:38, celkově upraveno 1
<<

MaTeJ47

Příspěvek sob 22. říj 2011 9:38:18

DAC išiel hore,myslím že tam by mohla byť X
Sojec píše:Ja si v tomto kole stavím ešte aj na víťatztvo Banskej Bystrice v kuzre 1,70. Ale k tomu sa mi už veľmi nechce písať analýza.
<<

Sojec

Příspěvek sob 22. říj 2011 9:54:29

MaTeJ47 píše:DAC išiel hore,myslím že tam by mohla byť X
Sojec píše:Ja si v tomto kole stavím ešte aj na víťatztvo Banskej Bystrice v kuzre 1,70. Ale k tomu sa mi už veľmi nechce písať analýza.

Je pravda že DAC mali pár dobrých výsledkov, ale nemyslím si že by Dukla doma zaváhala. Tiež jej forma išla hore (cez týžden porazili v pohári Trnavu) navyše im nebude nik chýbať. Dukla proste nezvykne zaváhať doma s takýmito súpermi ako je DAC.
Ale tak lopta je guľatá a stať sa múže hocičo.
<<

MaTeJ47

Příspěvek sob 22. říj 2011 9:59:57

JJ ved stať sa môže hocičo v každom zápase a na Slovensku už dupľom. Ja budem hrať len Ružomberok radšej
Sojec píše:
MaTeJ47 píše:DAC išiel hore,myslím že tam by mohla byť X

Je pravda že DAC mali pár dobrých výsledkov, ale nemyslím si že by Dukla doma zaváhala. Tiež jej forma išla hore (cez týžden porazili v pohári Trnavu) navyše im nebude nik chýbať. Dukla proste nezvykne zaváhať doma s takýmito súpermi ako je DAC.
Ale tak lopta je guľatá a stať sa múže hocičo.

Zpět na Fotbal