Champions League 19.10. 2011

19.10. 2011
20:45

AC Milán - BATE Borisov
Zápas mezi AC Milán a BATE má jasného favorita, kterým je jednoznačně AC Milán. Bate Borisov zatím jen zemizoval s Plzní a na jeho vlastním stadionu ho porazila jasně Barcelona 5:0. AC Milán naopak na Nou Campu dokázal uhrát remízu 2:2 a na domácím stadionu porazil Plzeň 2:0. Můj tip je tedy jasný.

Důvěra: 8/10

Důvěra: 10/10
FC Barcelona - FK Viktoria Plzeň
Zápas mezi Bacelonou a Plzní se mi špatně tipuje, rád bych dal tip: padne 4 a víc gólů, ale jsem ovlivněn tím, že chci samozřejmě fandit Plzni a nepřeju jí, aby dostala tolik branek a ten kurz u toho taky není moc velký. Na druhou stranu se nechci nechat ovlivňovat a přemýšlím, že to na tiket dám.
Každopádně kurz 1.05 na výhru Barcelony, nemá ani cenu na tiket dávat i když je to asi velká tutovka.

Důvěra: 7/10

Marseille - Arsenal
Tohle je zápas mezi prvním a druhým týmem skupiny F. Dva útočně laděné týmy na hřišti papírově slabšíbo Marseille, ale prvního ve skupině to by mělo zaručovat hezký a útočný fotbal a hlavně góly. Marseille má skore 4:0 po tom co doma rozstřílela Dortmund 3:0 a Arsenal ma skore 3:2 a venku remízoval s Dortmundem 1:1.

Chelsea - Genk
Zápas mezi prvním a posledním týmem skupiny E má jasného favorita, kterým je Chelsea. Ta má na prvním místě 4. body za výhru nad Leverkusenem 2:0 a za remízu ve Valencii 1:1.
Genk zatím dokázal doma jen udržet remízu 0:0 s Valencii a tak má pouhý 1.bod.

Důvěra: 10/10

Důvěra: 9/10
Olympiakos - Dortmund
Zápas těchto dvou týmů, by mohl být velice zajímavý. Jsou to týmy, které zatím ve velice těžké skupině spíše ztrácejí a ani jeden nedokázal ještě vyhrát. Dortmund má 1.bod za remízu doma s Arsenalem a Olympiakos má na kontě dvě prohry. Proto mají oba týmy nůž na krku a budou jistě v tomto zápase chtít vyhrát. Výhodu domácího prostředí má Olympiakos a tak má větší šanci i když podle mého názoru je Dortmund kvalitnější tým.

FC Porto - APOEL Nicosia
Domácí Porto přivítá na svém stadionu APOEL, který zatím vede skupinu G. APOEL dokázal porazit doma Zenit 2:1 a po remíze v Šachtaru má na svém kontě 4.body. Zato Porto sice porazilo doma Šachtar 2:1, ale na půdě Zenitu prohrál 3:1 a tak je až na 3.místě skupiny se 3.body.
Přesto je v tomto zápase favoritem a to hlavně z toho důvodu, že má výhodu domácího prostředí a hlavně musí vyhrát. Přesto mám tušení, že to bude mít Porto velice obtížné a já osobně Tip 1 na svůj tiket nedám, protože jak je tušení tak pryč od toho.

Důvěra: 6/10

___________________________________________________________________________________________________________

Jaké jsou Vaše tipy a co říkáte na tyhle ?