Slovenská extraliga - 15.10.2011
Tip - 1 (1,35 fortuna)
ONYX Levice : Doprastav Žilina : V tomto zápase ja osobne nevidím iné východisko ako víťaza tím z Levíc. Českú extraligu v sobotu nehrajú, čiže nastúpia aj hráči z Astrumu a Žilina zatiaľ nepredvádza vonku žiadne extra výkony a je cítiť, že američania nemajú úroveň ako mali minulý rok Carter s Mccoyom. Ja to vidím na čistú 1.
Tip - 1 (1,3 fortuna)
Banská Bystrica : Svit : Zaujímavý zápas sa hrá v Bystrici medzi domácimi a Svitom. Svit má celkom dobrú formu, vyhral na palubovke Komárna aj Levíc. Pozoruhodná je aj forma Lotyša Berkisa a samozrejme aj Američana Lamara Robertsona. Naopak Banská Bystrica ešte nevyhrala a nachádza sa na poslednom mieste tabuľky, aj keď doma potrápila Komárno a prehrala s nimi len o 1 bod. Napriek tomu si myslím že v dnešnom zápase zabodujú domáci naplno.
Tip - 1 (kurz neznámy)
MBK Rieker Komárno : BEMACO SPU Nitra : Malé regionálne derby medzi domácim Komárnom a Nitrou po minulé sezóny nemalo jasného víťaza, no v túto sezónu si myslím že tomu bude inak. Nitra posilnila prišiel Vaden z Oklahoma City Thunder a Majok z tréningového campu Lakers, ktorí sú určitou značkou kvality pre túto ligu. K nim sa pridal aj reprezentant Róbert Nuber, ktorý minulú sezónu obliekal dres Handlovej. K nim sa ešte pridá Denis Clemente, ktorý by údajne mal na tento zápas nastúpiť. Komárno tiež posilnilo, ale Jones mi nepripadá posila takej kvality ako pred rokom bol Burrows. V tomto zápase to vidím na jasnú dvojku, dúfam že dobrý kurz bude

Tip - 2 (1,9 fortna)
Všetky zápasy začínajú o 18.00