Berdych - Roddick
Fortuna- 1,33 pro Roddicka
Chance- 1,38
Tipsport- 1,37
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Berdych - Roddick
• Stránka 1 z 1
Berdych - Roddick
Ve středu 24.11. odehraje Tomáš Berdych své druhé skupinové utkání. V tomto utkání mu bude soupeřem Andy Roddick z USA, který momentálně okupuje osmou příčku v ATP žebříčku. Oba tito borci své první zápasy prohráli, ale z mého pohledu je největší zklamání na straně Berdycha. Do tohoto českého zástupce jsme vkládali velkou naději, ale jak to již bývá poslední dobou, Tomáš opět nestačil a prohrál s Djokovicem dvakrát 6:3 6:3, tedy 2:0 na sety. Andy Roddick si zahrál v prvním zápase s opoznání těžším soupeřem, kterým mu byla světová jednička Rafael Nadal. Přitom první set Roddick vyhrál 6:3 a já jsem pomaličku propadal panice, že mi můj tket za dva a půl tisíce nevyjde. Jenomže Nadal svou hru zlepšil a nakonec toto utkání vyhrál 2:1 na sety v poměru 6:3 6:7 4:6. V tomto utkání opět vyčníval Roddick se svými servisy a já si myslím, že na ně Berdych stačit s touto formou rozhodně nebude. Berdychovu formu nijak zvlášť snad představovat nemusím. Z posledních deseti utkání vyhrál pouhopouhá 3 utkání a padnul s výrazně slabšími soupeři. Zato Roddick z deseti utkání vyhrál hned 6 zápasů a v tom posledním sehrál výborný match s již zmiňovaným Nadalem. Pokud toto všechno sečtu, nemůže mi vyjít nic jiného, než jasné vítězství pro Andyho Roddicka.
Fortuna- 1,33 pro Roddicka Chance- 1,38 Tipsport- 1,37 Re: Berdych - Roddick
Tady nemám co vytknout.
Komu fandím je asi jasné. Ovšem to nesouvisí s tím, na koho si dnes vsadím a určitě se na mě nikdo nebude zlobit, když budu sázet podle rozumu a ne podle srdce. Přeloženo do češtiny: čistá dvojka Re: Berdych - Roddick
Snad bych jen řekl že je veliká škoda že neni Berdych v lepší formě,kurz na Roddicka by byl hned větší...
![]() Re: Berdych - Roddick
ale zatím Tomáš hraje docela dobře a drží se, já vsadil i na under 22,5 a tam mi to asi shoří
![]() Re: Berdych - Roddick
Jako to určitě ano,já osobně sem myslel že jeho první zápas bude propadák...
Re: Berdych - Roddick
nooo tak Tomáš má podání na vítězství
![]() ![]() Re: Berdych - Roddick
Tomáš fantasticky zahrál a zaslouženě zvítězil...
tak sice mi vyšlo under 22,5 gemů, ale myslel jsem, že to bude v opačným poměru, tedy že hladce zvítězí Roddick. Musím přiznat, že takovou hru od Berdycha jsem nečekal...
Tak to je paráda
Teď jsem usedl ke kompu a čumím, jak umím, lépe řečeno čumím, jak Tomáš umí k under 22,5 gratuluju ![]()
• Stránka 1 z 1