Finsko - Švédsko
Zápas se odehraje 7.10.2011 v 18:15, kvalifikace ME skupina E
Domácí Finsko už nemá žádnou šanci na postup ze skupiny a to proto, že na prvním místě se nachází suverénní Nizozemsko se 24 body na kontě a 100% bilanci a na druhém místě zatím je Švédsko, které má ale taktéž 18 bodů jako Maďarsko, které ale má odehraný zápas navíc. Finsko má doposud jen 9 bodů z 8 odehraných zápasů a skóre 15:14. Hostující Švédové v tomhle zápase prostě musí vyhrát, jestli chcou postoupit na Mistroství Evropy 2012. Kdyby v tomhle zápase ztratili, tak by dali poměrně velkou šancí Maďarům, což by určitě nechtěli. Švédové v této skupině zatím hrajou vážně dobře, jak jsem už psal tak mají 18 bodů z odehraných 8 zápasů a skóre 26:8. V posledním zápase vyhráli Švédové na půdě amatéru ze San Marína 0:5 ale dost se na to natrápili, protože první gól dali až více než hodině hry. Finové v posledním zápase nestačili na oslábené Nizozemsko a podlehli mu 0:2. V tomhle zápase jak jsem psal je pro mě jasným favoritem Švédsko a to také dost kvůli tomu, že první vzájemný zápas ve skupině vyhráli Švédové vysoko 5:0 a momentálně nemůžou zaváhat, protože budou hrát ještě z Nizozemskem.
Tip:
2 @ 1,60 = Betway