česko- španělsko

<<

Fimive

Příspěvek čtv 06. říj 2011 14:58:48

česko- španělsko

Stadión: Generali Arena, Praha
Výkop:07.10.2011 20:45

Špaňelsko team složenej ze skvělých invidualit,který dobře umí poskládat Vincete Del Bosque team hraje dlouho pohromadě .Jak bylo řečeno team přijede v plné síle i když má jistý postup.

Zranění: Fabregas,Iniesta

Česko když to řeknu bez zábran hrajeme hnusný fotbal.Rozestavení 4:5:1 je pro mně defenzivní.Svěřenci kouče bílka newí kolikrát čí jsou a neví co mají dělat na hřišti otázka
je na kolik procent je to zaviněno trenérem nebo hráči.Nejlepším naším článkem je golman,pak obrana a pak všechno hoří záloha se mi nelíbí a útok ani nemluvně,když vidím v útoku baroše jak je znechucenej a pořád padá nebojuje.Záloha neumí si přihrát ani na pár metrů.

Zranění nebo karetní trest: Plašil,rezek a další

Závěr:Radši bych udělal Repre z Plzně-Sparty-Jablonce tahle repre nám dělá ostudu ano je snadné kritizovat,ale pan Bílek neumí koučovat....Pořád říká jak se mu ta hra líbí copak to newidí..Jakej hnusnej fotbal provozuje....Dokážu ocenit team když hraje ofenzivně a dře,ale to u naší repre newidím......Španělsko každý zápas bere jako by hráli o postup a to se mi na nich líbí!trenér nikoho nešetří a bití nebo nebití Hraje Torres

Tip:2 za 1:70
Nebo výhra v Handicapu za 2:90 Obrázek
<<

k0udy

Příspěvek čtv 06. říj 2011 15:27:59

Re: česko- španělsko

Španělsko ještě nemá jistý postup
<<

Cirko

Příspěvek čtv 06. říj 2011 15:49:43

Na tenhle zápas jsem čekal lepší analýzu :-t
Obrázek Obrázek

Vanish - skvrn a špíny se zbavíš
<<

cyty

Příspěvek čtv 06. říj 2011 16:14:46

Možná večer zkusím taky analýzu na tento zajímavý zápas :) podle času :) :-bd
Oblíbené Fotbal týmy Obrázek Obrázek
Oblíbené Hokej týmy Obrázek Obrázek
<<

Hyndas

Příspěvek čtv 06. říj 2011 17:29:47

TAK TOHLE JE VYSMECH TAKOVA ANALYZA JDI NEKAM NEMAS TAM SESTAVY NIC STYD SE !!!!! =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) NECHAPU JAK TI MOHL DAT ADMIN 4 HVEZDY ASI BYL MIMO
<<

georgin

Příspěvek čtv 06. říj 2011 18:12:08

Ještě jednou bych chtěl upozornit na to, že mám tento zápas jako poslední na tiketu, kde už mi ostatní vyšly a případná výhra by bylo totálně boží. Tím pádem minimálně remizujeme.
Milovaný klub Obrázek
Sponzor Obrázek

Vysoká životní úroveň spočívá v tom, že vydáváme peníze, které ještě nemáme, za věci, které nepotřebujeme, abychom imponovali lidem, které nesnášíme.
<<

BuXo

Příspěvek čtv 06. říj 2011 18:25:59

k0udy píše:Španělsko ještě nemá jistý postup

Majú 18 bodov, Česko 10 a obidva tímy hrajú už len dva zápasy, tak mi to prosím ťa vysvetli :-\
<<

Oggy

Příspěvek čtv 06. říj 2011 18:45:28

Hyndas píše:TAK TOHLE JE VYSMECH TAKOVA ANALYZA JDI NEKAM NEMAS TAM SESTAVY NIC STYD SE !!!!! =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) NECHAPU JAK TI MOHL DAT ADMIN 4 HVEZDY ASI BYL MIMO

Ty mas co mluvit mr. Pictures ...
<<

k0udy

Příspěvek čtv 06. říj 2011 18:47:00

BuXo píše:
k0udy píše:Španělsko ještě nemá jistý postup

Majú 18 bodov, Česko 10 a obidva tímy hrajú už len dva zápasy, tak mi to prosím ťa vysvetli :-\

Spletl jsem si to, promiň. Ale stále mohou přímo postoupit :) http://fotbal.sport.cz/clanek/192062-na ... razit.html
<<

Fimive

Příspěvek čtv 06. říj 2011 19:56:23

Hyndas píše:TAK TOHLE JE VYSMECH TAKOVA ANALYZA JDI NEKAM NEMAS TAM SESTAVY NIC STYD SE !!!!! =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) NECHAPU JAK TI MOHL DAT ADMIN 4 HVEZDY ASI BYL MIMO

já nevím kdo by jse mněl stydět jedná se o osobní názor. neřekl bych že tvé analýzi jsou nějak suprové na analýze je nejpodstatnější tip.Co je mi do sraček co píšeš okolo!a Ješťě jedna věc proč bych tam psal sestavu ty víš na 100% v jaký vyběhnou sestavě??? mám tam několi otazníku......Např bude hrát španělsko jen Villu nebo bude hrát na dva útočníky i s Torresem?a jestli vyloženě potřebuješ vidět jejich jména najdi si je na internetu třeba eurofotbal.
<<

PePe6

Příspěvek čtv 06. říj 2011 21:46:16

Chlapečku Fimive rozčiluj se je fakt že jsi to odflinkl ale více co mě dostalo je tvuj závěr který nema nic s analyzou společneho !!! Za prve ti nepřisluši říkat že by lepši kdyby repre byla z Plzně Sparty a jablonce ... rad by mě zajimlo co ti dáva pravo se upinat na tyto tři kluby a nepiš že jsou uspěšne na to nejsem zvědavý ... za dalši ...

"Dokážu ocenit team když hraje ofenzivně a dře,ale to u naší repre newidím......" Jako nevim vypada naše 11 repre na to že by na takový fotbal mělo ???? hmmm ???? jak sem četl už mě štvou furt jen ty kriticke komentaře ano hra je na prd i repre ale na nic lepšího momentalně neni tak je podpoříme ne a nebudu psat take pičoviny !!!! sry za slovo

A přiště až napíše tohle "Španělsko každý zápas bere jako by hráli o postup a to se mi na nich líbí!trenér nikoho nešetří a bití nebo nebití Hraje Torres
" tak taky si ověř co je na tom pravdy torres dostal duvěru jen proto protože o nic nejde a měl by se rostřílet a ne biti nebo nebiti .. hovadina a ESP nehraji o postup ale to že maji generaci jako my jsme měli poborsky nedvěd atd tak to maji oni se podivej bych řekl že průměr maji někde mezi 28/29 lety nej věk vrchol !!!
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

cyty

Příspěvek čtv 06. říj 2011 22:47:06

tak tak :-bd :D
<<

bojller

Příspěvek pát 07. říj 2011 0:51:08

PePe, nemyslim, ze by se Fimive rozciloval (jak pises) zbytecne, pouze se mu nelibila lacina kritika od Hyndase, kterej pise analyzy, kdyz ne stejne kratke a prazdne, tak minimalne horsi a jeste se mu smeje tady.

No a me se zas nelibi se zastavat trapnejch (nemotivovanejch, linejch a preplacenejch SAMPONU) hracu a treneru a celeho potazmo repre.
Pokud je budeme falesne podporovat a hajit tuhle traparnu, tak se nic v nasem fotbalu nezmeni...

"Dokážu ocenit team když hraje ofenzivně a dře,ale to u naší repre newidím......" Jako nevim vypada naše 11 repre na to že by na takový fotbal mělo ???? hmmm ???? jak sem četl už mě štvou furt jen ty kriticke komentaře ano hra je na prd i repre ale na nic lepšího momentalně neni tak je podpoříme ne a nebudu psat take pičoviny !!!! sry za slovo

[-x
Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
<<

trvi4

Příspěvek pát 07. říj 2011 6:26:09

Bez nějakých zbytečných komentářů s čistou 2 souhlasím..:-) :-) Španělsko sleduji a nemyslím si že to Coach zrovna s Českem nějak podcení
<<

PePe6

Příspěvek pát 07. říj 2011 10:33:08

bojller
JA sem analyzu ani tak nekritizoval spiše jeji závěr :) ale to je jina
Všichni mco dobře víme jak je to stou repre a sam víš že fanoušek neuděla nic !!! ja se jich nezastavam ale prostě nemam uš silu a naladu jen furt nadavat bilku ven atd už mě to nebavi radiš teĎ budu věřit a podporovat ty line zebry co sněma ? :(
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

k0udy

Příspěvek pát 07. říj 2011 11:14:44

bojller píše:PePe, nemyslim, ze by se Fimive rozciloval (jak pises) zbytecne, pouze se mu nelibila lacina kritika od Hyndase, kterej pise analyzy, kdyz ne stejne kratke a prazdne, tak minimalne horsi a jeste se mu smeje tady.

No a me se zas nelibi se zastavat trapnejch (nemotivovanejch, linejch a preplacenejch SAMPONU) hracu a treneru a celeho potazmo repre.
Pokud je budeme falesne podporovat a hajit tuhle traparnu, tak se nic v nasem fotbalu nezmeni...

[-x

Přesně vystihnuté, zrovna Hyndas by měl držet hlavně hubu :ympeace:
<<

Fimive

Příspěvek pát 07. říj 2011 13:19:45

abych uzavřel diskuzi. Celkovou kritiku Beru ano analýza mněla být napsaná lépe,ale já sem jí bral s pohledu Fanouška Dobrýho fotbalu a jako fanda Viktorky Plzeň,který nepatří mezi ty skalní,ale podporuje plzeň na všech zápasech v Gabrinus lize a teď na lize mistrů......Nejsem žádnej odborník,ani trenér ale do Repre se bere za odměnu takže by jse ta mněli tahat kluci kterým se daří ......a hrají útočně.....Pokuď se některým hráčům nedaří tak je tam nedávám....Kdyby náš team dřel jako Dřel Petr Jiráček Odběhá to od maká.....
zezačátku jsem od něj nic nečekal a přiznám se řikal jsem co ten Vrba dělá....a jen nám trenér ukázal že přinesl neskutečného pracanta,který to z druhé ligy dopracoval za 2 roky do Repre!Abych to zkrátil Kdyby Repre Se snažila a hrála ofenzivně a přesto prohrála tak mi to nevadí jako když pořád poléhávají a hrají beton.......
<<

cyty

Příspěvek pát 07. říj 2011 14:28:04

Pouze doplním předpokládané sestavy :)
Česko: Čech - Gebre Selassie, Hubník, Sivok, Kadlec - Kolář, Rosický, Hübschman, Jiráček, Pudil - Baroš.
Španělsko: Casillas - Ramos, Albiol, Piqué, Arbeloa - Xavi, Busquets, Xabi Alonso - Villa, Torres, Mata.

Zdroj: http://fotbal.idnes.cz/fotbalistum-stoj ... reprez_pes

Jinak všem tipům GL %%- %%-
<<

Feedjo96

Příspěvek pát 07. říj 2011 15:24:29

Pepe a Hyndas = =))
<<

bojller

Příspěvek pát 07. říj 2011 15:48:07

PePe6 píše:bojller
JA sem analyzu ani tak nekritizoval spiše jeji závěr :) ale to je jina
Všichni mco dobře víme jak je to stou repre a sam víš že fanoušek neuděla nic !!! ja se jich nezastavam ale prostě nemam uš silu a naladu jen furt nadavat bilku ven atd už mě to nebavi radiš teĎ budu věřit a podporovat ty line zebry co sněma ? :(

v pohode ;)
Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
<<

Bery

Příspěvek pát 07. říj 2011 16:36:29

Tak jestli to nejlepsi co momentalne mame je Baros v utoku, tak no comment teda...traged nejvetsi...v turecku si musel kopnout penaltu, aby vubec dal 1.gola sezony....verim, ze jsou u nas lepsi utocnici s aktualni formou, skoda ze nedostavaji vetsi prilezitost a vsazi se na hrace, kteri jsou davno za zenitem...byval dobry, ale ty dny jsou pryc...v Galatasaray na to taky brzo prijdou...tohle je muj osobni nazor...berte neberte....doufam ze dnes nebudem hrat na 0:0 a uvidíme pár branek
<<

cyty

Příspěvek pát 07. říj 2011 16:40:18

také doufám :) baroš sám v útoku (nebo baroš v útoku :D ) je podle mě také o ničem :)
<<

El Diablo

Příspěvek pát 07. říj 2011 17:57:27

Tajně jsem doufal, že amatér na lavičce národního týmu dá důvěru přesně těmto šmatlalům a do útoku pošle to největší dřevo které má. Jeho "beton-beton" taktika bude pro španělské hráče jako červený hadr. Minimálně o gól španělé vyhrají a v klidu si pohlídají průběh zápasu, který zcela nečekaně bude hrou na jednu branku. Doufám, že pak českozlodějský svaz vyhodí trenéra a rozpustí to stádo přestárlých manekýnů. Je smutné vidět, že od dob Brücknera nebyl na lavičce nikdo, kdo se dá nazvat trenérem s vizí, schopný dát týmu tvář a hrát účelný a přitom líbivý fotbal. S momentem jmenování nervo-trenéra Rady jsem veškeré zápasy i dění kolem přestal sledovat a sázet. Hanbou repre je, že o nic podstatného jsem za tu dobu nepřišel - naopak jsem si ušetřil spoustu nervů a neviděl jsem pouze řadu nudně/tragických vystoupení...
Dneska ale za @ 1.8 nevsadit na Španělsko je hřích! Dokonce se na to možná budu i jedním okem dívat a doufám, že ty naše kopyta dostanou pořádně na prdel. Bílek tak konečně uvidí, jak vypadá moderní fotbal a pochopí, že na Euru nemá český fotbal v aktuální neformě co pohledávat...

Zpět na Fotbal