1. irská liga
Shamrock-B.Dublin
05.10.2011 20:05
V posledních 4 utkání padnul pouze jeden ( 1 ) gól !!

GL

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
1. irská liga
• Stránka 1 z 1
1. irská liga
1. irská liga
Shamrock-B.Dublin 05.10.2011 20:05 V posledních 4 utkání padnul pouze jeden ( 1 ) gól !! ![]() ![]() ![]() ![]() GL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: 1. irská liga
No, nelze hodnotit jen podle vzájemných zápasů, ale myslím si, že zas tak jesné to nebude, tipuju tak 2:0, ale Boh. klidně dát gol můžou, jinak analýza nic moc
![]() Re: 1. irská liga
Analýzy jak "pod ma jebat". To si radšej vytvor svoje vlákno a tam pridávaj tieto tipy.
Re: 1. irská liga
tip to je tak co !!! pokud se ti to nelibi nedavej to lamo ![]() Re: 1. irská liga
No popravdě, tahle analýza je fakt o hovně a s tím, že tam napíšeš 100% kvůli 4 vzájemným zápasům jsi asi taky úplně mimo
Analýza jako fík
![]() ![]() Re: 1. irská liga
To ne ![]() Re: 1. irská liga
nehlede na posl.vzájemné i tak je reálný uner , koukejte hlavně na současnou formu, motivaci a pod.
Re: 1. irská liga
Za to, že si mi tak ochotně odpověděl do SZ, tak jsem pro tebe napsal své důvody viewtopic.php?f=6&t=5488. Radši by si mi měl odepsat, než se srát s obrázkama ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1