PL: Fulham FC - Queens Park Rangers FC

<<

adiavy

Příspěvek ned 02. říj 2011 11:57:31

PL: Fulham FC - Queens Park Rangers FC

ObrázekFulham FC - Queens Park Rangers FC Obrázek

02. 10. 2011 o 16:00

Stretávajú sa dva tímy, ktoré majú menší problém so strieľaním gólov. Domáci Fulham sa celkovo tak trocha trápi, novému trénerovi sa nedarí úplne plniť očakávania. Fulham ako tím by si zaslúžil byť v strede tabuľky, no zatiaľ mu patrí len 18. miesto so 4 bodmi. Zo 6 zápasov nedokázal vyhrať ani raz, všetky štyri body získal v štyroch remízach. Remizoval s Aston Villa, Manchaster City, West Bromwich a Blackburnom. Vo štvrtok hral Európsku ligu, na pôde Odesne dokázal zvíťaziť 0:2 po dvoch zásahoch Andyho Johnsona z 36’ a 88’. V Carling Cupe prehral s Chelsea 4:3 po pokutových kopoch.
Zranený je stredopoliar Davies. Obranca Halliche nemôže nastúpiť.

Predpokladaná zostava: Schwarzer – Kelly, Hangeland, Hughes, Riise – Murphy, Sidwell, Duff, Dempsey – Johnson, Zamora

QPR postúpil do Premier League, no podľa hlavne nových hráčov, ktorí prišli nie sú nováčikovia. V tíme majú, z tých zvučnejších mien, hráčov ako A. Taarabt, A Traoré, K. Dyer, A. Ferdinand, J. Barton, D. Connolly, L. Young, J. Barton a snáď možno najznámejší S. Wright-Phillips.
Momentálne sa nachádza tím Neila Warnocka na 9. mieste s 8 bodmi. Zo 6 zápasov majú po dvoch - 2 výhry, 2 remízy a 2 prehry.
Tak ako Fulham, tak aj QPR majú čo doháňať v počte gólov oproti iným tímom. Zatiaľ dal len 5 gólov.
Nebude hrať A. Traoré, ktorý dostal červenú kartu a tiež si asi nezahraje ani Gabbidon, ktorého síce mám v predpokladaných zostavách. Informácie o zostavách a o tom, že nebude hrať Gabbidon mám z dvoch rôznych zdrojov, tak to treba brať troška z rezervou celé okolo Gabbidona.

Predpokladaná zostava: Kenny – Young, Ferdinand, Gabbidon, Connolly– Derry, Faurlin – Wright-Phillips, Taarabt, Barton – Bothroyd

Domáci celok hral vo štvrtok zápas s Odense, to by mohlo znamenať, že by mohli byť trocha unavení, no nemyslím si to. Títo hráči vedia ako sa v takomto niečom pohybovať, navyše Fulham hráva pravidelne v Európskej Lige. Obidva tímy určite chcú prelomiť tú streleckú "nemohúcnosť", no nemyslím si, že dnes sa im to nepodarí, možno každý po jednom, no žiadne dostihy netreba čakať.
"Bude to dobrý zápas, myslím, že Fulham má kvalitní tým," uznal sílu soupeře lodivod QPR Warnock. Vím, že jejich současná pozice neodpovídá síle jejich kádru a budou se snažit nás porazit a prolomit svou smůlu. Jsem si však jist, že naši fanoušci se na zápas velmi těší - tato lokální derby jsou vždy vzrušující," dodal.

Štadión s kapacitou 25 700.
Obrázek

Môj tip je remíza. Veľa šťastia ako vždy. %%-

DRAW @ 3,5 5Dimes
<<

adiavy

Příspěvek ned 02. říj 2011 16:33:28

Re: PL: Fulham FC - Queens Park Rangers FC

Môj tip dost vedla, naozaj som toto nečakal .. 6:0 v 75’ = KO

Zpět na Fotbal