Extraliga dnes 23.9.
Zápas se odehraje 23.9.2011 v 17:30 na Městském zimním stadionu v Kladně
Rytíři z Kladna vstoupily do Extraligy skvěle po dvou zápasech mají na svém kontě 5bodů za výhru na Pražské Spartě a a výhřev prodloužení ve Zlíně. Mají výbornou fyzickou přípravu z léta, kdy sehráli i vyrovnaný hokej s lídrem KHL Ufou, ve kterém mohli vyhrát, ale pár minut před koncem padli. Do týmu se také dostali zkušení hráči jako Skrbek, Hořava a Hlaváč. Domácí se taky mohou spolehnout na výbornou domácí kulisu.
Hosté z karlových Varů mají oproti Rytířům vstup do Extraligy katastrofický v prvním kole vyhořeli na ledě Pražské Slávie 2:1 a ve druhém kole je deklasovali na domácím ledě Pardubice v poměru 3:7 kdy byl vystřídán i gólman Mensator.
Ale Energetikům se nevede už od přípravy kdy ze 4posledních zápasů uhráli jen jeden bod s Davosem po remíze 2:2.
Dnes se budou energetici určitě prát o body, ale myslím si, že Kladno si nenechá pokazit skvělou bilanci a hlavně před domácími fanoušky
Můj tip
Výhra Kladna @ 1,8

Střelecký tip
Jan Hlaváč @ 3,3

_________________________________________________________________________________________________
Litvínov : Kometa Brno
Utkání se hraje 23.9.2011 v 17:30 na Zimním stadionu Ivana Hlinky
Litvínov začal sezónu dobrým vstup a hned výhrou na domácím ledě proti Českým Budjějovicím, kdy vyhráli domácí 3:2, ve druhém kole proti Vítkovicím byli trochu horším týmem a stálo při Litvínovu štěstí sice skoro polovnu zápasu prohrávali, ale v 56minutě vyrovnali 1:1 a padli až v prodloužení a odvezli si tak bod ze silných Vítkovic.
Hráči Komety Brno měli také skvělý start do sezóny když ve venkovním utkání vyhráli na ledě Třince 1:3 a ve druhém utkání proti Plzni získali doma po tvrdém boji dva body za které je myslím ráda celá domácí kabina. Kometa se před sezónou zůčastnila prestižního European Trophy kde odehrála dobré a vyrovnané zápasy, takže příprava na extraligu byla výborná a otestovali si herní styly týmů z celé Evropy.
Toto utkání vidím jako hodně hodně vyrovnané oba týmy budou chtít vyhrát a připsat si do začátku sezony další 3 body, ale myslím si, že v tomto utkání se budou body spíše dělit, než že jeden z týmu posbírá všechny 3.
Můj tip
Vítěz Kometa Brno @ 1,8

Ostrý tip
Remíza @ 4,1

Střelecký tip
Hubl @ 3,2 Litvínov

Pospíšil @ 3,9 Kometa Brno

Kdo se sveze GL

_________________________________________________________________________________________________
Psal jsem to asi kolem hodiny, mám zlomený kloub a na ruce sádru, takže se mi nepíše zrovna skvěle

za případné chyby nebo překlepy se předem omlouvám