Rangers - Manchester Utd.
Od zápasu si slibuji hodně soubojů o míč,ze strany Rangers aktivní napadání a ze strany United útočení a ohrožování domácí branky zejména ze strany Naniho.
Fortuna:
- - 2,5 gólu / 1,73
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
V dnešním utkání stačí rudým ďáblům získat pouze bod aby si zajistili postup že skupiny,ovšem Rangers potřebují nutně získat 3 body.V základní sestavě United by se měl konečně ukázat Wayne Rooney,v obraně by měl nastoupit Smalling a Evans a v záloze by měl nastoupit místo Fletchera Gibson.Fletcher společně s Ferdinandem a Vidicem dostali volno kvůli zápasové vytíženosti z posledních dnů.Pozor si ďáblové musí dát na Kennyho Millera který dal v posledním kole hattrick.Dále i nad některými hráči Rangers visí otazníky.
Od zápasu si slibuji hodně soubojů o míč,ze strany Rangers aktivní napadání a ze strany United útočení a ohrožování domácí branky zejména ze strany Naniho. Fortuna: - - 2,5 gólu / 1,73 Re: Rangers - Manchester Utd.
Taty bych i možná zkusil dát výhru Manchesteru, ikdyž mu už v podstatě o nic nejde, u fortuny za 1,75...
Re: Rangers - Manchester Utd.
Já dost váhal,ale myslím ze výsledek bude 1:1 nebo 0:1 ,proto -2,5 gólu.
Konečný výsledek 0:1
hodně dobrej tip, za to palec nahoru ![]() Re: Rangers - Manchester Utd.
Díky moc,dneska se mi tip vyvedl,zápas splnil má očekávání,snad se mi i příští tipy povedou...
• Stránka 1 z 1