Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Jak vkládat obrázky?
• Stránka 1 z 1
Re: dotaz
ahoj
na vkládání malých znaků klubů můžeš použít v menu nad tím rámečkem kam píšeš "vložit znak" - najedeš na požadovaý sport, soutěž.... a klikneš - do editoru se ti vepíše něco takového výsledkem je pak tohle: ![]() pokud chceš vložit jiný obrázek, najdi si nějaký kdekoli na internetu, klikni na něj pravým tlačítkem, a vyber "kopírovat adresu URL obrázku" - pak se vrať sem do fóra a tam, kde chceš obrázek mít, tam stiskni CTRL+V (vložit) - vloží se sem např tohle tento kód označíš a nad editorem stiskneš tlačítko Img vypadat to pak bde nějak takhle: a výsledkem je ![]() Vypadá to složitě, ale není ![]() Jinak vítám tě na fóru Re: dotaz
Jsem taky rád, že jsi na něj narazil
![]() Mimochodem, já TipForum provozuju (je to takové moje vymazlené dítko ![]() Nebo napiš na hlavní stránce na online chatu - vždy se najde někdo, kdo ti rád poradí. Doufám, že se zapojiš do soutěží - soutěžíme o nejvíce hodnocení, na ostro běží soutěž Tipuj Ovárky a nově od včerejška Sólovky.
• Stránka 1 z 1