CD Itagüí Ditaires vs. AC Deportivo Cali

<<

Feedjo96

Příspěvek stř 14. zář 2011 14:50:54

CD Itagüí Ditaires vs. AC Deportivo Cali

ObrázekObrázek

KOLUMBIE: Liga Postobon - Finalización 14.09.2011 - 22:30

CD Itagüí Ditaires vs. AC Deportivo Cali - V kolumbii se po dokončené Aperture hraje ještě Finalización. V Apertuře skončil dnes domácí tým Itaguí na 11.místě, tudíž se neprobojoval do play off, jeho dnešní soupeři skončili lépe, tedy na místě sedmém, v play off ovšem hned vypadli s Nacionalem. V momentální "druhé půli" sezony je zatím Itaguii na místě 4 s bilancí 1-2-1. Cali je na tom úplně stejně.

Nominace obou týmů na toto utkání:

CD Itagüí Ditaires
( Domácím by měl chybět jen obránce Arizala, oproti minulému zápasu, který Itaguí vyhráli 2:0 )
Brankáři: Edigson Velásquez, Roberto Mosquera
Obránci: Joe Louis Ragua, Carlos Arboleda, Javier López, Felipe Correa, Samuel Vanegas
Záložníci: Emerson Chamorro, Mauricio Restrepo, Johnny Vásquez, David Córdoba, Robinson Aponzá
Útočníci: Lionard Pajoy, Johan Vonlanthen, Edwards Jimenez

AC Deportivo Cali ( Cali má problémy se sestavou a to se projevuje i na jejich posledních zápasech )
Brankáři: John Meneses, Jaiber Cardona
Obránci: Helibelton Palacios, Edgar Miguel Charrupí, Luis Antonio Calderón, Luis Miguel Payares, Jefferson Murillo.
Záložníci: Anthony Tapia, Gustavo Cuéllar, Daniel Giraldo, Yairo Yau, Gabriel Fernández, Cristian Higuita.
Útočníci: Brayan Perea, Junior Murillo, Cristian Lasso.

No, zde to vidím na výhru domácích, bohužel to píšu pozdě s ohledem an kursy, které již hodně spadly. Teď se koukám na Oddsportal.com a zjišťuju, že nejvyšší kurs nabízí sázkovka Bet770, ovšem než sem ho stihl napsat, tak spadl o 0.25. Začáteční kursy byli u hodně sázkovek přes 2 ( 2.00 - 2.20 ), momentálně nejvyšší kurs už je bohužel jen 1.90 u Sports Interaction, ovšem zde asi nikdo nesází, tak jsem vybral Ineterwetten, Bet-at-home a Expekt, kde je kurs 1.70. Pokud budete hrát, přeju hodně štěstí. Je už jen na Vás, zda budete hrát i přes takovej drop.

CD Itagüí Ditaires vs. AC Deportivo Cali = 1 @ 1.90 u sázkové kanceláře Sports Interaction Obrázek

( CD Itagüí Ditaires vs. AC Deportivo Cali = 1 @ 1.70 u sázkovek Obrázek , Obrázek a Interwetten )

Jinak čekám, že to ještě spadne.
<<

Feedjo96

Příspěvek stř 14. zář 2011 15:16:14

Re: CD Itagüí Ditaires vs. AC Deportivo Cali

Tak už to hodně klesá všude: http://www.oddsportal.com/soccer/colomb ... li-833751/
Expekt už taky povolil, Interwetten se zatím drží, já mám jednička a teď jsem si dal i AHCP -1 v kursu 2.150 u Bet365.
<<

Feedjo96

Příspěvek stř 14. zář 2011 19:12:20

Asi nikdo nedal co? No to už je jedno, snad to klapne alespoň mě.
<<

bojller

Příspěvek stř 14. zář 2011 23:29:21

Feedjo96 píše:Asi nikdo nedal co? No to už je jedno, snad to klapne alespoň mě.

Tak stihnul jsem to za stavu 1:0 (kurs 1.3 uz ...), sral jsem na to, pak 1:1 (krasne pod brevno Itaqui), vyrovnanej zapas v druhem polocase jsem videl a zaver v 90. min po breaku Itaqui prestreli branu a v 92. min vlastnak Deportiva Cali, po primem kopu hlavickou. Tip OK.

Loool.
Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
<<

Feedjo96

Příspěvek čtv 15. zář 2011 14:53:46

2:1, z prdele klika, ale OK ;)

Zpět na Fotbal