kvalifikace na ME 2012 - zápasy
02.09.2011 18:00
Toto vůbech nechápu co ze ja kurz na belgii je vypsany 1.42 a nebylo by hezek toho nevyužit ať jsou trpalsici čim dal nepřijemnějším soupeřem tak Azejrbajdžan patři k těm nejhoršim . Belgie vyhraje ! to je mi jasne jejich tým ma dost velkou kvalitu a pujdu velice nahoru neboĎ maji poměrně maldý a talentovaný kádr . Hráče jako Company Lukaku bych si přal mit v týmu a azerbajdžanu neznám nikoho

Výhra Belgie 1.42
Rusko-Makedonie
02.09.2011 18:00
Tohle je obdobný zápas ale jen trochu makedonie hraje ze zajištěne obrany a moc se dopředu necpe , Rusove hraji obdobný fotbal a jde to vidět oboum celku na skore ktere je si myslim ne moc lichotive . Zde je jako menši celek Makedonie která nemá už kam postoupit a děli se ve skupině souboj o postup a baraž mezi 3 celky Rusko, Slovensko a Irsko . Nej pozici má prvě rusko protože kvalifikaci hraje 3x doma a jednou venku . Dnes vyhraje max 1:0 nebo 2:0 vyděl bych to na under a vyhru domácich .
Výhra Rusko 1.23
Turecko-Kazachstán
02.09.2011 19:00
Další trpasliči zápas ve kterem jde o poměrně dost v teto skupině vevodi s luxusnim naskokem něměcko s 21 bdy před Belgii a turecekm které máji 11 a 10 bodu . Právě turnkum jde o baraž a chtěli by se dostat řed Belgii a to bude obtižne proto dnes by měli i zlepši jejich skore které je jen 9:7 a orpoti belgii je to horši . Belgie ma v + 5 branek ale věřim že dnes Turecko zapne a bude over jak vyšity a bude vést o několik branke tento na dalku sobouj . V závěru kvalifikace pujde i o skore takže se turci musi snažit !
Padne 3 a více gólů1.40
Norsko-Island
02.09.2011 20:00
Norove jsou teĎ uplně jinde než jak začla přestávka jejich tým opět budi respek je to takový černý kuň dle meho moc se o něm nenapíše ale měl by zaujmout nějakou tu pozici zatim to ma ve skupině hodně těžke kde je až na 3 pozici ale to jen díky skore protože všechny 3 týmy maji stejny počet bodu .
Jak jsem viděl norsko proti nam hralo velice dobře jejich obrana hodně dobře presovala a vubec jim šlo všechno a hrali velice efektivně a proto vyhrali vysoko 3:0 ale hlavně ze zabezpečne obrany ! Dnes musi vyhrat Isalnd neni v největši pohodě . Klidně bych vsadil že Island gol neda !
Výhra Norska 1.36
Bulharsko-Anglie
02.09.2011 20:15
tento zápasu budu sledovat protože si anglie smlsne a bude to bezva zápas pro ně ! Nechápu kurz 1.50 a je to stejně jako souboj belgie s azejrbajžanem . tady prostě nic než vyhra angle nejde . Vim jak hraje bulharsko a je to tragedie na kterou s nedá dívat pokuď si říkate že češi hrjaou špatně tak věřte že bulhaři jsou na tom ještě o něco huře dopředu bezzuby a dozadu chaotické . Žádne velke jméno nebo cokoliv všechno domáci liga akorat tam bude Martin petrov který ma ale svoje roky ! Anglie neprochazi buh vi jakou uspěšnsoti ale tady to bude jen o ni a koluik dá branek výhra je "tutovka " a věřim že i over 0:3 a hdc bych taky zahral 1:0
Výhra Angle 1.50 , Padne 2 a více gólů 1.34 , Bulharsko-Anglie 1:0 2 Výhra hostů 2.32
Skotsko-Česko
03.09.2011 16:00
nebyl bych to čech kdybych se nejvijadřil k těm našim hráčum. Upřimně si přeji abychom prohrali a bílek šel ven,ale jsem čech a našim fandim přesto si nedokažu tipnout kdo vyhraje toto utkani favoritem je určitě Skotsko ale zaleži sčim příjdou pry s ofenzivni hrou ale tomu absolutně nvěřim připadně pokuď ano to by mohla byt naš šance neboĎ na to nejsou jejich hráči stavěni a to by mohlo vyvolat nějake ty skulinky v jejich dobre obraně ! Přesto se budu mirnit vidim to na souboj 0:0 a naši nedaji zřejmě zase gola ! ikdyž kdyby přišel lafata a spasil nas nezlobyl bych se kdyby mi sazenka prohrala . Na tenot zápas se neda sázet max under že to škonči bídně pro oba celky a to 0:0 To by byl asi nejlepši výsledek po výhře protože skotsko ma 4 body ale 4 zápasu pouze a mi máme 5 zápasu a 9 bodu remiza by se šikla bo by měli 5 bodu a resp + 3 body ze z dalšiho zápasu a pořad bychom vedli o bot . Litva je si myslim ze hry ven a to ztratou s lotyši
Padne 0-2 gólů1.50