MLB: Milwaukee Brewers - St. Louis

01. 09. 2011 o 22:05

Zranení sú Carlos Gomez (OF), Brandon Kintzler (P), Manny Parra (P), Mitch Stetter (P) a Rickie Weeks (2B).

Zranení sú Lance Lynn (P), Nick Punto (2B), Eduardo Sanchez (P) a Adam Wainwright (P).
Do zápasu nastúpia od Milwaukee pitcher Yovani Gallardo, ktorý má 25 rokov, je pravák, Win-Loss má v tejto sezóne 51-32, zaznamenal 683 strikeouts. Dôležitý informácia je jeho ERA, ktorý je 3,59, čo je naozaj slušné. Ďalší fakt oproti jeho súperovi so St. Louis je, že prvý profesionálny debut mal 18. júla 2007, práve za Milwaukee Brewers.
Na druhej strane za St. Louis nastúpi pitcher Brandon Dickson, ktorý má 26 rokov, je pravák. Čo sa týka štatistík nemôžem k nemu napísať nič, ani akú má ERA, pretože jeho profesionálny štart je práve dnes. Nováčik. Nechápem ako dnes niekto mohol vsadiť práve ne St. Louis. Neviem ako vás, ale mňa by prvý profesionálny nástup dosť znervóznil, málokoho by neznervóznil. To je prvá jeho nevýhoda, ktorú on má a na druhej strane jeho sok nie. Ďalšia jeho nevýhoda je, že nemá ešte žiadne skúsenosti. Bude sa chcieť ukázať, ako každý by sa chcel. A práve preto to tak býva ako naschvál, že čím viac chcete, tým menej to ide. Nie je to pravidlo, ale často to tak býva. Tretia nevýhoda, ktorú som našiel je, že jeho súper je celkom dobrý nadhadzovač, ktorému sa túto sezónu celkom darí, hovorí za to aj jeho tohtoročná ERA.
Už som to raz spomínal, viewtopic.php?f=38&t=4851, že nadhadzovač má asi 60% podiel na výsledku, a tu si myslím, že je značný rozdiel medzi Brandonom a Yovanim.
Moj tip je jasný. Výhra Milwaukee @ 1,51 v

Pre viac odvážnych mám ešte druhý tip, ktorý je handicap -1,5 @ 2,12 v

Dôvera v tipy:
9/10
7/10