Cetkovská Petra --Bartoli Marion
Pinnacle Sports 2.38 no kurzy už šli pěkně dolu no já ji mám ještě danou za 2.5
tip:1
Cetkovská Petra --Bartoli Marion 1
Nebudu to zbytečně rozepisovat hrál jsem Cetkovskou proti Radwanské budu ji hrát znova proti Bartoli , Petra předvedla proti Polce bezchybný výkon nedala na servisu vůbec šanci Radwanské kterou pak porazila, silná zbran Petry je servis což je hodně důležitý u bab , navíc měla včera Cetkovská volno o proti Bartoli která potila šmoulinku na kurtě .Bartoli hrála včera proti Zakopalové a nepředvedla nic světoborného ztratila 5krát servis dělala hodně chyb navíc v New Havenu se Bartoli nikdy moc nedařilo . Petra má tady formu proletěla kvaldou jako stroj , podle mě Bartoli udělá a navíc francouzka po Wimbledonu nepředvádí nic kvalitního a další věc Petra už Bartoli jednou porazila sice na trávě ale jak vezmu formu plus sebevědomí po výhře nad Polkou Radwanskou je to jasný plus odpočinutá a jak jsem psal už minule Petra tu v New Havenu předvádí TOP výkony , Petře tady věřím viděl jsem ji hrát jak prvním kole proti Moritě tak ve druhém kole proti Radwanské a viděl jsem hrát i Bartoli včera proti Zakopálové a můžu říct že Cetkovská tu hraje o hodně lépe než frantík Bartoli a to francouzka neměla žádné kvalitní soupeřky . A jak je známo u Bartoli servis není zrovna její silná stránka a Petra ji dokáže uběhat a bude sní hrát delší výměny což může být výhoda na straně Petry , proti polce to dokázala několikrát a dokázala ubránit i neskutečný míčky Petra má neskutečnou výhodu že měla den volna což ji hodně pomůže a bude připravená .
Petra Cetkovská : win 7-5 7-5 , Petra je opravdu krásná baba asi jsem se zamiloval