Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
3 konici na podvecer
• Stránka 1 z 1
Re: 3 konici na podvecer
s davydenkem si to posral ![]() Tipy - viewtopic.php?f=36&t=9902
Ja davovi taky verim ,dokonce ho mam na 2:0 za 2,1
![]() Re: 3 konici na podvecer
ja to rikal ![]() ![]() ![]() Tipy - viewtopic.php?f=36&t=9902
no tak prodal na 2:1 ..to je DOST obvykly... na to se priste zeptej ![]() Re: 3 konici na podvecer
s davydenkem si to posral
![]() ja to rikal ![]() ![]() ![]() no tak prodal na 2:1 ..to je DOST obvykly... na to se priste zeptej ![]() promiň, ale si trapnej ![]() ![]() ![]() Tipy - viewtopic.php?f=36&t=9902
zdechni vyjebance Steve
Tak kdo to sledoval online tak uzna ze byl davi lepsi , proste se mu asi vyplatilo vyhrat.. :osud
![]() edit: nevyplatilo... Naposledy upravil Beldorek dne stř 24. srp 2011 19:02:37, celkově upraveno 1
umim taky naspat ze neco nevyjde ale vsadit to na to uz panacek koule nema.................
NJN sem zapomnel na ceskou zavist......... ![]() ![]() Re: 3 konici na podvecer
coze? prosim jeste jednou a cesky.... Re: 3 konici na podvecer
ehm, mel jsem to vsazeny, ale nevadi... a trochu ucty bych prosil nasránku ![]() Tipy - viewtopic.php?f=36&t=9902
hm vsazeny za 100kc to si nech na kofolu za to vzivote nic nevyhrajes ODBORNIKU
bez si vybijet vztek jinam, nejsem na tebe zvedavej, konec Tipy - viewtopic.php?f=36&t=9902
NAPODOBNE SRACI
Lepší vyhrát "nic" za stovku,než prohrát 2k ![]() Re: 3 konici na podvecer
Feedjo ukončil seriózně debatu ![]() ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1