stř 24. srp 2011 7:36:41 od Fimive
Serra mi přijde jako tenista,který má určité značné kvality,ale je tu je ho NEchuť hráč vypadá jako by ho to nebavilo ten tenis a tím taky vyhrává......je téměř jistě že když první set Prohraje.....už mužete vyhodit ticket u Serry nevidím Bojovnost:: co se týká součastného turnaje prošel přes Aguilar ale vypadá to podle skoré 2:0 na sety jako by mněl snadnou práci ale opak je pravdou.....1. set ačkoliv vyhrál trápil se zápas v prvním setu byl vyrovnaný...Serrovi nešli podání skoro každý gem došel do schody 40:40 Sera vedl už 4:2 ,ale soupeř mu sebral podání a bylo to 4:4 pak podával sera 5:4 vyrovnaný stav 40:40,ale Aguiar nevyužil 3 breaky za sebou a následně si Prohrál své podání....
Ungur: Je mi záhadou proč tenhle hráč není v top 100 má skkvělé podání a mezihru taky skvělou a hlavně se mi líbí jeho postřeh což dokázal První kolo s Greulem..
Greul skvěle Servíroval,mezihru neměl špatnou,ale Ungur byl prostě lepší:Ungur zahrál
několik Míčků(troufnu si říci že proti jiným,kterým by hrál Greul by vše co Ungur Vychytil bylo Eso Pro Greula)které byly přinejmenším od Greula Skvělé zahrané zejména Při podání při výměně byl Ungur tak sebe jistý že proháněl Soupeře silnými ranami ven z kurtů....
Tip : 2 za 2:00
Utkání začíná:12:30