Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
RAFA - PLACENE TIPY
• Stránka 1 z 1
Všichni ti, kdo od Rafy kupujete tipy, napište mi do soukromých zpráv, něco se mi nezdá. Dík
Re: RAFA - PLACENE TIPY
proč by sme mali od neho kupovat tipy?
Rafa tu v žživote nič za svoje tipy nechcel... aspon čo viem ja... a určite aj mnoho z nás... neviem z čoho si si to vyprodukoval, túto blbosť
![]() Re: RAFA - PLACENE TIPY
Kdo o tom nic neví, raději sem nic ani nepřispívejte...
Ježiš tysi dobrej čů*ák
![]() ![]() Re: RAFA - PLACENE TIPY
tak nějak ![]() ![]() Tipy - viewtopic.php?f=36&t=9902
Hoši hoši.
Klídek. Chci vědět, zda Rafa opravdu prodává tady na TipFóru tipy. Re: RAFA - PLACENE TIPY
Podle mě jde o dalšího závistivého zbabělce který útočí na člověka který se tomu nemůže nijak bránit. Já nevím o tom že by někdo kupoval tipy a podle mě je to blbost jelikož takových tipů jako jsou tady je na netu strašná spousta a zadarmo tak nevím kdo by za to zbytečně platil.
Běžně na demenci nereaguji, ovšem ti seš extra dement. Napadlo tě třebas, že sem chodí spousta mých kámošů? Nebo že tu mám ještě jinej nick? Nebo že... Pokud o tom nic nevíš, drž hubu a nedělej ze sebe ještě většího blbce, než si. Re: RAFA - PLACENE TIPY
no vzhledem k tomu, ze si tu nedal krome toho "ze my nic nevime" zadnej rozumnej argument o tom, ze by mel rafa co delat s prodavanim tipu, tak je videt, ze je to peknej vymysl. No a dalsi vec, co me utvrzuje v tom, ze s tim rafa nema nic spolecnyho je to, ze kdyz jsem mu psal soukromou zpravu ohledne jeho tipu, tak mi ani neprisla odpoved. Kdyby ale opravdu tipy prodaval, tak dost pochybuju, ze by mi ani nenapsal co a jak
![]() Re: RAFA - PLACENE TIPY
Nezlob se taky jsem reglej chvilku, ale on opravdu prodává tipy na VIP sekci viewtopic.php?f=36&t=4705 Re: RAFA - PLACENE TIPY
http://rafabet.webnode.cz/tipy/ Re: RAFA - PLACENE TIPY
Šmarja ještě mu tady dělej reklamu omg ![]() Ta historie na webu je falešná, KO tipy maže Re: RAFA - PLACENE TIPY
nevím sice o jaké sekci VIP mluvíš, ale pokud máš důkaz tak ho sem dej. Jinak je to zbytečná debata a bude to pouze tvrzení proti tvrzení. Re: RAFA - PLACENE TIPY
Máš nahoře jeho web.. Re: RAFA - PLACENE TIPY
Pokud toto má být ten důkaz tak...
![]() ![]() Re: RAFA - PLACENE TIPY
jj než jsem to dopsal tak to tam bylo ![]() Re: RAFA - PLACENE TIPY
jinak stránka je již zrušená takže nejspíš byla někoho kdo sem chodí. Ale stejně si myslím, že je to jeho věc a nesouvisí s tipfórem
A kde je ten pravý Rafa? Ať se teda vyjádří, jak to je
Já jsem rafa
![]() proto jsem psal na webnode aby stránka byla zrušena,že je to imitace mého jména. Re: RAFA - PLACENE TIPY
Téma zamykám.
Běžte ven na sluníčko, dejte si někde na zahrádce pivko a pročistěte si hlavu ![]() Tohle dohadování nemá význam Já jdu taky na pivko ![]()
• Stránka 1 z 1