Monaco-Amiens

<<

Fimive

Příspěvek čtv 18. srp 2011 19:57:05

Monaco-Amiens

Datum:Pátek: 19.8.
Čas Výkopu v 20 h..

Obrázek LIgue 2

Monaco:Upřímně je mi líto fanoušků jestli se monaco urychleně neposílí jsou pro mě
kandinátem č. 1 na sestup náhodou jsem se chtěl podívat na mužstvo,který mi kazí ticket
a pustil jsem si přenos na internetu a zhrozil jsem se z fotbalu,které Monaco Předvádělo..
Součastný team se mi zdá špatný,,,,i trenér mi připadá jako by neuměl určit taktiku
hráči lítají Po hřišti,ale tím to končí,,,,

Tabulka hodnocení max 10 b.......
Monaco
Přihrávky(1b/10) Team si neumí přihrát jediným,kdo jse na hřišti snaží je golman a Ludovic Giuly v minulém kole Giuly nabízel se přihrával přesně,ale 1 hráč monaco nespasí potřebuje takových hráču jako on alespoň 7,aby mněli šanci na postup.....

Střela (1/10) Jak už jsem tu psal viděl jsem minulý zápas Monaca na domácí
půdě a taky z něj vycházím hráči než jsem ten přenos vypnul mněli asi šanci dát nějakých
3-4 goaly,ale co mě zarazilo z malého vápna se nedokáží strefit mezi tyče.......

Amiens:team vstoupil do sezony ještě hůře než monaco alespoň dle výsledků
má na kontě jen 1.b ale ve všech zápasech nad teamem z Amiens vyhráli jen 1:0 nebo 0:1 což dokazuje že team má dobrou defenzívu a špatnou ofenzívu:

Závěr: Monaco mně velmi zklamalo věřil jsem že nebude mít jako velkoklub potíže s postupem mezi elitu na z5,ale jak je vidět tak Monaco,asi musí mít finační potíže,protože majitelé nejsou schopní přivést adekvátní náhradu leč mají spoustu hráčů,který snima trénují a hráli pravidelně Ligue 1,ale nejsou napsaný na soupisce pro utkání...Současný kádr,který je na hřišti bude mít problém s zachránou když jsem viděl rádoby talenty co jse pohybují na hřišti a neumí si přihrát tak mi vychází neprohra hostů

Tip 02 za 1:80 Obrázek
<<

Steve

Příspěvek čtv 18. srp 2011 20:02:20

Re: Monaco-Amiens

Fimive píše:Datum:Pátek: 19.8.
Čas Výkopu v 20 h..

Obrázek LIgue 2

Monaco:Upřímně je mi líto fanoušků jestli se monaco urychleně neposílí jsou pro mě
kandinátem č. 1 na sestup náhodou jsem se chtěl podívat na mužstvo,který mi kazí ticket
a pustil jsem si přenos na internetu a zhrozil jsem se z fotbalu,které Monaco Předvádělo..
Součastný team se mi zdá špatný,,,,i trenér mi připadá jako by neuměl určit taktiku
hráči lítají Po hřišti,ale tím to končí,,,,

Tabulka hodnocení max 10 b.......
Monaco
Přihrávky(1b/10) Team si neumí přihrát jediným,kdo jse na hřišti snaží je golman a Ludovic Giuly v minulém kole Giuly nabízel se přihrával přesně,ale 1 hráč monaco nespasí potřebuje takových hráču jako on alespoň 7,aby mněli šanci na postup.....

Střela (1/10) Jak už jsem tu psal viděl jsem minulý zápas Monaca na domácí
půdě a taky z něj vycházím hráči než jsem ten přenos vypnul mněli asi šanci dát nějakých
3-4 goaly,ale co mě zarazilo z malého vápna se nedokáží strefit mezi tyče.......

Amiens:team vstoupil do sezony ještě hůře než monaco alespoň dle výsledků
má na kontě jen 1.b ale ve všech zápasech nad teamem z Amiens vyhráli jen 1:0 nebo 0:1 což dokazuje že team má dobrou defenzívu a špatnou ofenzívu:

Závěr: Monaco mně velmi zklamalo věřil jsem že nebude mít jako velkoklub potíže s postupem mezi elitu na z5,ale jak je vidět tak Monaco,asi musí mít finační potíže,protože majitelé nejsou schopní přivést adekvátní náhradu leč mají spoustu hráčů,který snima trénují a hráli pravidelně Ligue 1,ale nejsou napsaný na soupisce pro utkání...Současný kádr,který je na hřišti bude mít problém s zachránou když jsem viděl rádoby talenty co jse pohybují na hřišti a neumí si přihrát tak mi vychází neprohra hostů

Tip 02 za 1:80 Obrázek

" jestli se monaco urychleně neposílí jsou pro měkandinátem č. 1" tady seš teda dost mimo... a s tipem možná taky, věřim Monacu, že už to utrhne a vyhraje doma proti slabýmu soupeři, kdy jindy by už měli vyhrát, když ne zejtra
<<

Fimive

Příspěvek čtv 18. srp 2011 20:06:03

tak to sorry teda ale Amiens je Abiciozní klub newím jesi si viděl minulý zápas,ale ty kluci na to nemají........co tam jsou jediný kdo umněl přihrát byl Giuly
<<

mariusSP

Příspěvek pát 19. srp 2011 13:13:21

tu si zahram under,predsa len monaco je v utoku bezzube a amiens je na tom podobne-v 3 zapasoch dali iba 1 gol,na druhu stranu ani moc neinkasuju-priemer 1 gol na zapas...
myslim,ze to bude vyrovnany match a tipujem skore 1:0,1:1
<<

DOMINGES

Příspěvek pát 19. srp 2011 13:15:56

Ja mam pre zmenu cistu X :)
<<

Rafa

Příspěvek pát 19. srp 2011 13:44:39

ono když soudít tým po 3 kolech je docela blbost,ten zápas se jim nepovedl,ale kolo předtím,sice Monaco nevyhrálo,ale soupeře tlačilo....

Amiens je tým,který bude bojovat někde možná ve středu ale ahoře nebude,maj nezkušený mužstvo i trenéra.

Monaco se chytit musí a tady mají velkou možnost.
<<

k0udy

Příspěvek pát 19. srp 2011 14:09:19

zato Monaco bude hrát o postup...
<<

Rafa

Příspěvek pát 19. srp 2011 14:11:43

Píšu někde,že bude hrát o postup ???? nepíšu,jen to co napsal je naprostá blbost,soudit tým,který má velké ambice...
A koudy myslím si,že o Francouzkém fotbalu toho vim teda víc než ty,takže až si zjistíš veci ze zakluisí,tak měj tyhle blbé připomínky,které máš z pravidla furt,když něco napíšu
<<

k0udy

Příspěvek pát 19. srp 2011 14:15:42

No jistě, ty máš vždy pravdu, napsal jsi, že Amiens bude hrát střed tabulky, Monaco bude za střed tabulky rádo až do ted bylo úplně tragické, že ty mu fandíš, tk z něj nedělej top klub L2..
<<

Rafa

Příspěvek pát 19. srp 2011 14:18:46

Nemám pravdu,nefandím Monacu(když už tak ve France mám koně ze Sedanu),jen řikám to co vím a hl. mi jde spíš o to,že v 99% když něco napíšu,tak ty napíšeš uplně přesnej opak,neřeším to,jen mi to přijde,že to děláš schválně nebo nevím,jest-li máš fakt opačné tipy furt :) ale možná si tím vynahrazuješ to,že jsem se do tebe kdysis s ostatním pustil za ten megapočet analýz a kop. pár analýz ;) ale v pohodě nechme to plavat,at se ti v těch tvých tipech daří
<<

k0udy

Příspěvek pát 19. srp 2011 14:24:18

Rafa píše:Nemám pravdu,nefandím Monacu(když už tak ve France mám koně ze Sedanu),jen řikám to co vím a hl. mi jde spíš o to,že v 99% když něco napíšu,tak ty napíšeš uplně přesnej opak,neřeším to,jen mi to přijde,že to děláš schválně nebo nevím,jest-li máš fakt opačné tipy furt :) ale možná si tím vynahrazuješ to,že jsem se do tebe kdysis s ostatním pustil za ten megapočet analýz a kop. pár analýz ;) ale v pohodě nechme to plavat,at se ti v těch tvých tipech daří

Ještě popři že Monacu nefandíš, když jsi mi to sám psal.. omg =))
<<

Rafa

Příspěvek pát 19. srp 2011 14:27:18

Já psal,že ho mám v oblibě(v oblibě to muže znamenat třeba na sázení pokud třeba nevíš),ale nepsal jsem,že jsem jejich fanouškem,že sleduju jejich vysledky a každý zapas apod.,čili to neznamená že mu fandím ..... a dal nedebatuji,zbytečný a nebudu mu spamovat topic
<<

BuXo

Příspěvek pát 19. srp 2011 14:57:56

V tomto zápase hrám čisté X a tipujem 1-1 :-bd
<<

Neuminho

Příspěvek pát 19. srp 2011 17:29:01

Dovolím si trošku nesouhlasit tedka s těmi posilami minulé kolo už se právě jedna z posil představil abyl to právě Ludovic Giuly , kterého jsi napsal že vidis ako jednoho z nejlepších a ještě přišla kavlitní posila tuším z Nice utočník Vahirua. Ovšem Monaco směrem dopředu nehraje špatně pokud jsi videl minulý zápas momenty s ohrožením brány 9:3 pro Monaco a rozhodně Giuly tam nebol jediný další skvělý výkon bych připsal hráčům Salli, Mendy či Eysseric, brankářovi nevim no ze 2 střel či 3 na bránu 2 pustil za svá záda, takže jeho bych nepozdvihoval, ale ani nijak by som mu nekřivdil, jelikopž všechny ty goly byli obrany Monaca, která je podle mě tím hlavním kamenem urazu první gol hráč Reims išiel centrovat balon zebhli sa mu do cesty 2 hráči AS ale už centr nestihli lokovat který šel tesne nad zemi prudce ani golman ho nemohl už zlikvidovat a na zadní tyči daval do prazdny utočník Reims v jehož blizkosti stáli další 2-3 hráči AS a druhý gol Utočník Reims se dostane do vápna a ještě zkouší přihravat jelikož am špatný uhel na střelu slitnou se na něj hned 3 hráči AS ale dokáže to medzi nimi propasirovat a na středu opet hráč Reaims u ktereho stojí sice ještě 1 obrance, ale mič se tam špatně odrazil nějako a toho hlidajícího hráče to chyba nebola ti 3 mali s tim centrem dačo udelat misto toho len mohli koukat ked nebranili na tělo.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal