Thun-Stoke

<<

Fimive

Příspěvek čtv 18. srp 2011 15:12:48

Thun-Stoke

Předpokládané sestavy
sestava Thun: DacostaMatić,Schindelholz,Reinmann,Andrist,Bättig,Demiri,Hediger,Lüthi,,Schneuwly, Lustrinelli

Stoke:Asmir Begović, Jonathan Woodgate, Ryan Shawcross, Marc Wilson, Robert Huth, Rory Delap , Glenn Whelan, Matthew Etherington , Jermaine Pennant, Kenwyne Jones , Jonathan Walters,

Něco málo a Thunu team thunu vstoupil do sezony 3.vítěztvými(SErvette,Grasshopper,lausanne) a dvěma remízama(Luzern,Xamax)
A v evropské lize vyřadilo palermo......

Stoke: Odehrál první ostrý zápas proti Chelsea a zrodila se remíza........

Něco ooo teamech.......
Thun sice vstoupil do sezony dobře a je na prvním místě ale nutno dodat že porazil 2 nováčky a 3 průměrné teamy......Výhra Thuna nad Palermem v Evropské lize není takové překvapení z několika důvodů.....v Palermu se konal výprodej hráču....A jako další Důvod vydím,jak jsem vloni díval Sparta palermo.....Pro italské kluby nejsou evropské poháry tak Atraktivní(proto nečekám v nejbližší době že zase budou mít 4 místa v Lize Mistrů s takovým přístupem......)dneska si Thun Připíše 1.prohru...a druhou prohru si připíše na Půdě Basileje.....

Stoke:V Evropské lize vyřadily Hajduk Split což pro některé muže být překvapení,ale pro mně ne....Myslím Si pokuď team hraje Anglickou Ligu musí Být O Level Výš než mnoho klubů z Evropy...... Začátek Sezony By se dalo říct že se Stoke náramně povedl....Remizoval s Chelsea.....

Závěr:Hráči v týmu jako Stoke:Upson,Woodgate,Huth,Pennant,Pennant nebo veterán Fuller Nedopustí zaváhání proti bezejmenýmu teamu(pro mně team,který nemá žádně známější jméno)a vyhraje.......

Tip: 2 za kurz 2:30 Obrázek
<<

Escobar

Příspěvek čtv 18. srp 2011 15:32:00

Re: Thun-Stoke

no v Anglii možná, ale ve Švýcarsku to podle mě bude vyrovnaný, spíš bych to viděl na X možná i překvapení
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

k0udy

Příspěvek čtv 18. srp 2011 17:18:27

Re: Thun-Stoke

under tutovka

Zpět na Fotbal