Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
LM + EL
• Stránka 1 z 1
Re: LM + EL
Postup Sparta, Plzen tak 30% šance, Bratislava i Trnava KO
Naprocento stejnej souhlas.! Ale musíme postoupit.! FCVP.! Re: LM + EL
myslim, že Sparta to má dobrý
Kodaň je silná, ale Plzeň bych hned neodepisoval, aspoň 40% bych jí dal Slováci končí no R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
Neakí ste múdri česi
![]() Re: LM + EL
No nevím jestli Sparta nemá šanci postoupit přes Vaslui ![]() ![]() ![]() ![]() Re: LM + EL
Plzen má EL už jasnou, tak co to prosímtě povídaš?
jj tu Spartu som prehliadol
![]() nasraný nie som, včera som bol na Spartaku a videl som dobrý futbal so všetkým ako má byť plus 13tisíc divákov a nezabudnuteľná atmosféra. je mi jasné, že to čo dosiahla Trnava je maximum čo dosiahnuť v EL mohla. teším sa na zápas Lokomotívou a verím, že uhrajú aspoň výsledok za ktorý sa nebudeme musieť hambiť. Re: LM + EL
to len ten prvotný amok :-D Re: LM + EL
Já bych Trnavu neodepisoval. Lokomotiv loni vyřach s Lausanne, proč by si nedal "repete"?
![]() ![]()
• Stránka 1 z 1