Bonyho superponuka na týden:D

Hledáte velký kurs a chcete ho mít na celý týden a mít krásnou sledovačku na pěkný sport-tenis? A přitom budete fandit 2x víc Čechovi než normálně? Tak si přečtěte moji krátkou jasnou analýzu na vítěze v tenise na turnaji v Sydney před Australian Open!!! Můj tip je ŠTĚPÁNEK, že si připíše už 5. triumf na ATP okruhu..., vybral jsem ho ze dvou důvodů, protože má famozní formu a tvrdý povrch v Austrálii mu sedí a druhý důvod, že obsazení turnaje není nijak kvalitní aspoň podle hráčů (nejsou tam hráči jako Federer,Nadal,Soderling,Roddick,Davyděnko apod)..., ale proč to nezkusit za menší peníz? Kurs 15 je docela lákavý(možná najdete i za víc)...Teď vám vypíšu favority podle bookmakerů+kursy na ně...a dodám pár slov na ně, proč by je měl Radek zdolat...
Juan Martin Del Potro 5.50=>je to velký hráč, a když byl zdráv hrál jeden z nej tenisů na tvrdým povrchu, ale minulou sezonu téměř vůbec nehrál kvůli zranění...určitě se bude spíš rozehrávat a nijak extra zasahovat o triumf by neměl, ale může překvapit

Ernests Gulbis 5.50 => nevyzpytatelná hráč, ale pokud by ho Štěpec měl potkat, tak až ve finále a pokud tam Štěpec fakt projde, tak ho rozdtí, protože druhá 1/2 pavouka je o dost vyrovnanější a kvalitnější hrači, kde i Štěpánek teda...logicky
Sam Querrey 6.00 => tento hráč mi moc neříká, ale myslím si, že by taktéž neměl by promluvit o triumf...jenom můžu zmínit, že se mu v Austrálii vůbec nedaří vloni vypadl v 1. kole se slabými hráči, jak v Brisbane, tak Sydney i Australian Open
Marcos Baghdatis 7.00 => Baghatis bude obhajovat loňský triumf v Sydney, ale jako favorita ho určitě neberu...stačí vzít v úvahu, jak se trápil v 1. kole se slaboučkým Serrou v Brisbane

Richard Gasquet 9.00=> ten určitě nemůže vyhrát, když neumí ani porazit challengerového hráče v Brisbane jako je Phau...

Viktor Troicki 9.00 =>tady se bojím asi ze všech soupeřů nejvíc, protože Troicki je šutér na úrovni a na Radka umí, ale pokud se kousne Radek jako na Davis cupu, tak Troicki nemá šanci, hlava vždy vítězí nad silou..., takže Radek ve svý formě snad ho dá, ale docela mě štvě ten turnajový pavou, že když Radek postoupí z 1. kola proti Chelovi, tak hned 2. kolo ho čeká Troicki, takže hned velký soupeř v 2. kole (pro mě snad největší+Del potro)....
Takže držte palce Radkovi a táhněte ho tím správným směrem k triumfu!!! Před Australian Open by se to šiklo...

(turnajovýho pavouka můžete vidět zde: http://www.atpworldtour.com/posting/2011/338/mds.pdf )