FC Zürich - St.Liége

<<

k0udy

Příspěvek úte 02. srp 2011 18:44:09

FC Zürich - St.Liége

Obrázek FC rich - St.Liége Obrázek

Zápas se odehraje 3.8. ve 20:15
3.Předkolo Ligy Mistrů

První zápas tohoto duelu skončil remízou 1:1 a to přitom Standart Lutych měl namále, že neprohrál protože vyrovnával až v 90.minutě. Po této remíze tak jak Curych tak Standart Lutych odehráli utkání ve svých ligách. Curych prohrál nečekaně na půdě nováčka soutěže Lausanne a Standart Lutych pouze uhrál remízu taktéž na půdě nováčka RAEC Mons. První zápas byl velice vyrovnaný ze spoustou nepřesností na obou stranách a bylo vidět, že ani jeden tým pořádně neví co hrát ale tentorkát by to už mělo byt jiné, protože oba týmy už vědí jak daný soupeř hraje. Standartu Lutych odešel záložník a hlavně opora týmu Witsel, díky kterému Standart až do posledního kola v minulé sezóny bojoval o titul. Curychu se ve Švýcarské lize totálně nedaří a nacházi se po třech kolech s 0 body na konce na předposledním místě a ví, že v lize mistrů to musí napravit. Lutych také příliž dobře neodstartoval Belgickou ligu, když v prvním kole pouze remizoval.

Já v tomto zápase očekávám hodně vyrovnaný souboj a před zápasem si myslím, že oby týmy mají stejnou šanci na to aby postoupili dále. Já osobně bych to spíše přál Standartu Lutych, ale výsledek si nedovedu tipnout. Já si v tomto zápase zahrají poločasovou remízu, protože věřím, že v prvním poločase žádný gól nepadne a oby týmy půjdou do šatny za stavu 0:0.

Tip

1.poločas - 0 @ 2,10

Obrázek

<<

Neuminho

Příspěvek stř 03. srp 2011 12:03:25

Re: FC Zürich - St.Liége

No pěkná analýza, já osobně jsem spíše pro over, ale neva no držím palce a jen trošku si rýpnu na tom obrázku to vyzerá, že by malo jít o jednoho z top hráčů "Standartu Lutych" - AXEL WITSEL, či je to on a já myslím že hej, jenže on nedávno přestoupil do Benficy, tak by mal být spíše jeho obrazok u Trabzonspor - Benfica a ted jsem zjistil, že máš analýzu i na ten trabzonspor a tam máš taky Witsela. :D

No to je len moj postřeh.
:-bd
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

k0udy

Příspěvek stř 03. srp 2011 13:53:53

"Standartu Lutych odešel záložník a hlavně opora týmu Witsel, díky kterému Standart až do posledního kola v minulé sezóny bojoval o titul." Ten obrázek jsem dal schválně ;) navíc odešel do Benficy ne Trabzonsporu ;)
<<

k0udy

Příspěvek stř 03. srp 2011 21:09:09

ok
<<

Neuminho

Příspěvek stř 03. srp 2011 21:56:10

Gratuluji :-bd Moj over je v trapu, take diky tomu, že Mehmedi ( Curych ) nedal ve 23. minutě pencli, ale aj tak 2:0 by bolo pre mna malo a tebe by ten gol zneškodnil ve 23 :D, k tomu obrázku však jsem psal, že odešel do Benficy, tak nechápem čo píšeš a k tomu či jse to hodí k tomu alebo nie mě přijde , že nie tobě že ano, no tak to je tvoja vec, já si to myslím proto, že Witsel jim v tomto duelu pomoci nemohl k postupu, tak tam mohol být nějaký iný striker Benficy :-)
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal