Vyhodnocení soutěí

<<

Petr Jeník

Příspěvek pon 01. srp 2011 10:32:52

Vyhodnocení soutěí

Tak to tady jen upravím

Není toho příliš moc k hodnocení

Toplist ovárků najdete v levém menu a toplist hvězdiček v menu nahoře.
Nejpozději do pátku obešlu výherce ovárků s žádostí o číslo smlouvy u Chance - můžete mi jej poslat klidně ale hned.

Co se hvězdiček týká, tady bych rád poprvé využil svého práva svěřeného mi TipFórem :D a změním pořadí.
Adiavyho, který je na tom tabulkově nejlépe, posouvám tímto na 3 pozici za Matěje a Mogmila.
Nechci, aby toto mé rozhodnutí někdo komentoval, (ani pozitivně, ani negativně) protože by to vyvolalo zbytečné emoce a hádky a já mám teď trochu moc starostí, než abych se zabýval takovouhle bejkárnou.
K rozhodnutí mám své důvody, které nebudu zveřejňovat, napíšu je pouze Adiavymu.
Díky za pochopení

Výplata odměn nejlepším osmi ve hvězdičkách proběhne nejpozději do 15.8.

Původní příspěvek

Ahoj všem

Omlouvám se, ale dnes soutěže vyhodnocovat nebudu
Chtěl jsem to udělat a spustit i Sólovky, ale měsíc mi začal krapátek divoce
Syn se mi vrátil z dovolené se zlomenou lýtkovou a holení kostí a navíc jsem byl od rána na policii řešit průsery, které někdo dělá s autem, které jsem v roce 2007 prodal :(
Soutěže vyhodnotím zítra
Díky všem za pochopení

Petr
<<

Milan61

Příspěvek pon 01. srp 2011 11:36:11

Re: Vyhodnocení soutěí

OK...at ti to dobře dopadne a pozdravuj mladýho at se brzy uzdraví
<<

k0udy

Příspěvek pon 01. srp 2011 13:26:43

Ať ti vše dobře dopadne ;)
<<

Bony22

Příspěvek pon 01. srp 2011 14:05:04

Copak vyváděl synátor? :-o Btw jaktože máš problémy s autem, který už není tvoje a je prodaný...nebo bylo jako prodaný a napsaný stále na tebe? :-o :-? To je pak docela blbé mno.., ale každopádně GL v řešení ;)
<<

Petr Jeník

Příspěvek úte 02. srp 2011 7:06:41

Synek uklouznul na terase a blbě si přisedl nohu :(
Jo a auto jsem blbec opravdu na sebe nepřepsal. Zmocnil jsem k tomu kupující, ale ta bohužel už mezi námi není. Auto je napsané pořád na mě a bůh ví jak, ale dostalo se do rukou nějakých snědočechů v ústí nad labem (jsem z Č.Lípy - cca 70 km od ústí), kteří v něm vesele jezdí bez technický a pojištění a za tyhle věci odpovídá majitel (papírově tedy já), tak mi pořád chodí pokuty. Je to veselý :D
Až tu pár dní v kuse nebudu, jsem nejspíš v base, protože jsem největší delikvent a recidivista :))
<<

Bony22

Příspěvek úte 02. srp 2011 10:11:17

Petr Jeník píše:Synek uklouznul na terase a blbě si přisedl nohu :(
Jo a auto jsem blbec opravdu na sebe nepřepsal. Zmocnil jsem k tomu kupující, ale ta bohužel už mezi námi není. Auto je napsané pořád na mě a bůh ví jak, ale dostalo se do rukou nějakých snědočechů v ústí nad labem (jsem z Č.Lípy - cca 70 km od ústí), kteří v něm vesele jezdí bez technický a pojištění a za tyhle věci odpovídá majitel (papírově tedy já), tak mi pořád chodí pokuty. Je to veselý :D
Až tu pár dní v kuse nebudu, jsem nejspíš v base, protože jsem největší delikvent a recidivista :))

Jéj, tak to je smůla..., co se týče synátora. Budeš nahánět cikány po ČR ne? :)) :)) :)) Njn, co bychom taky chtěli od pracovitých cikánů, uměj pouze dělat bordel a brát přídavky, toť vše... i-) i-) i-)

Zpět na Volný pokec