Arsenal - Tottenham
Věřím že Arsenal zápas zvládne,Fortuna:
- 1 / 1,65
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Arsenal - Tottenham
• Stránka 1 z 1
Arsenal - Tottenham
Dnes se na stadionu Emirates stadium odehraje velmi očekávané londýnské derby mezi Arsenalem a Tottenhamem.Tottenhamu se od posledního zápasu s Interem Milán vůbec nedařilo,v anglické lize ztrácel body se slabými soupeři a to se může stát klíčové na konci sezóny protože už nyní je mimo pohárové příčky.Oproti tomu Arsenal ztrácí na vedoucí Chelsea pouze 2 body,na hřišti může spoléhat např. na Samira Nasriho který odehrál fantastický přátelský zápas proti Anglii.Další hráče jako je Fabregas,Rosický a spousta mladých hráčů není třeba rozebírat,každý ví jak kvalitní tým Arsenal je.Ovšem z táboru Tottenhamu hlásí že už Defoe naplno trénuje,je jen otázkou času kdy ho trenér pošle na hřiště.Dále bych rád upozornil na stále nesehranou a dosti děravou obranu Tottenhamu.
Věřím že Arsenal zápas zvládne,Fortuna: - 1 / 1,65 Re: Arsenal - Tottenham
Má někdo vsazeno na tento zápas?
Re: Arsenal - Tottenham
Zatím ne, ale přemýšlím
![]() Poslední dobou ti to pěkně vychází. Re: Arsenal - Tottenham
No něco vyjde,něco ne,třeba včera zklamala ta Plzeň,příště dam na tebe.
![]() Re: Arsenal - Tottenham
Tůten zápas je jednoznačný a čekam výhru 2:0 pro domácí
Já myslim že vyhrajou pouze o gol a to 2:1
Re: Arsenal - Tottenham
tak sa mi zdá že tottenham na viac z hry ako arsenal
A mě se zdá, že jsem rád, že jsem Arsenalu nevěřil
No škoda ale tipnul jsem dobře ty dvě branky pro Arsenal
Navíc mi to vycházelo do prvního poločasu takže stačilo to vsadit na poločas myslim si že by na to byl velice slušnej kurz
Já dával +2,5
![]()
• Stránka 1 z 1