Kashima Antlers - Gamba Osaka

Zápas sa odohraje 27. júla/června 2011 o 12:00 na National Olympic Stadium v Tokyo
Preview:
Dnes sa stretnú tímy z dolnej a hornej časti tabuľky. Domáci sú na tom horšie, pretože sa nachádzajú na 14. mieste, aj keď majú
dva zápasy k dobru. Zo 16 zápasov vyhrali 5, 4 remizovali a 7x prehrali. Skóre úplne vyrovnané 23:23. Práve len o toto skóre
sú lepším ako 15. tím Kobe. Chýbať by nemal domácim žiadny hráč, nič o tomto som nenašiel. Doma hrajú ako tak dobre,
čo sa o zápasoch na trávnikoch súperov nedá povedať. Bilancia z domáceho trávnika je po posledných 6 zápasov V-P-R-V-P-V.
Všimol som si, že zo 16 zápasov hrali až 11 nad 2.5 gólov.
Hostia sú na tom lepšie ako domáci celok. Tím z Osaky sa nachádza na 5. mieste a len horšie skóre ich delí od Kawasaki, ktorý sú
na 4. mieste. Tiež ako domáci majú dva zápasy k dobru. Zo 16 zápasov vyhrali 9, 3 remizovali a 4 prehrali. Skóre celkom vyrovnané 38:33.
Všetci hráči by mali byť pre trénera Nishinho dostupní. Formu vonku majú len o niečo horšiu ako majú formu domáci na svojom štadióne.
Forma hostí vonku je P-V-R-V-P-P. Pri tomto tíme som si tiež všimol, že zo 16 odohraných zápasov až 15 hrali nad 2.5 gólov v zápase.
Štadión s kapacitou 57 363 z toho 48 000 na sedenie

Zhrnutie:
Na dnes mám niekoľko tipov. Prvý tip bude remíza, pretože sú pre mňa tieto tímy vyrovnané. Kebyže hrá Osaka doma, tak by som túto stávku
nevolil, ale hrajú vonku a domáci, aj keď sú o niečo slabším tímom, pomôžu domáci fanúšikovia.
Druhá bude pre nie toľko odvážnych a bude to dvojitá šanca 0-0.
Tretia bude over 2.5, kvôli tomu, že Japonská liga je overová liga a tieto dva tímy to určite dokazujú.
Štvrtý a posledný tip bude tip na presný výsledok a bude to 2:2.
TIPY:
- remíza pri kurze 3,2 vo

- dvojitá šanca 0-0 pri kurze 1,6 vo

- over 2.5 pri kurze 1,53 v

- presný výsledok 2:2 pri kurze 12 vo

Naposledy upravil adiavy dne stř 27. črc 2011 12:53:45, celkově upraveno 5