COPA AMERICA: Paraguay - Venezuela

Zápas se odehraje v noci 21.7. v 02:45
Letos se na Copa America zrodila mnoh překvapení, když vypadli už dva favoriti a to Brazílie a Argentína. Brazílii vyřadil právě dnešní soupeř Venezuely a to Paraguay. Brazilie byl v utkání o třidů lepší, ale nemohocnoust v útoku dát jediný gól je potom stál postup, protože na penalty postoupila Paraguay a to hlavně proto, že Brazilie neproměnila jedinou penaltu. Venezuela ve čtvrtfinále také nečekaně vyřadila favorizovaný Chile i když měla také obrovskou dávku štěstí a to hlavně proto, že vstřelila dvě branky ze standartních situací a Chilsti hráči potom několikrát trefili pouze konstrukcí brány. Paraguay se z Venezuelou už potkala v základní skupině a zápas skončil remízou 3:3. Paraguay přitom ještě v 89.minutě vedla 3:1, jenže potom nastal absolutní skrat Paraguayské obrany a Venezuela dvěma brankami v nastavení vyrovnala a mě připravila o výhru. Dnes jako první do finále postoupila Uruguay která si z přehledem poradila z Peru když ve druhém poločase vstřelil dvě branky Luis Suárez. Mírným favoritem v dnešním duelu je nejspíš Paraguay, já si ale myslím, že tento zápas skonči remízou a rozhodne se až v prodloužení nebo na penalty. Já v tomto případě budu hrát poločasovou remízu a to z důvodu, že většína zápasu na CA zatím v poločase skončila remízou.
Tip:
1.poločas - 0 @ 2,1 / střední vklad