AC Sparta Praha - nejlepší obrana 2011/2012

<<

Masacek

Příspěvek pát 24. čer 2011 22:02:55

AC Sparta Praha - nejlepší obrana 2011/2012

TIP JE MOŽNÉ UZAVÍRAT DO 30.7.2011 - 17:00

Obrázek

U SAZKY jsem si našel jednu speciální sázku, která mi hodně zaujala. Ověřil jsem si, zda Sazka vůbec vyplácí výhry a je to všechno ok. Jedná se o speciální sázku na to, kdo dostane v následující sezoně v Gambrinus Lize nejméně branek. Kursovým favoritem je sice Sparta, ale kurs je postaven až moc vysoko.

Ruku na srdce, jsem Plzeňák, ale Sparta prostě dlouhodobě kvalitou kádru a všelijakým zázemím apod. patří prostě k té absolutní špičce. I letos, kdy skončila na druhém místě za mistrovskou Plzní, tak dostali o sedm branek ménně. Haškův základ hry je naprosto propracovaná defenzíva, která je základem jejich úspěchu. Momentálně jsou tu hodně veliké spekulace o tom, zda bude hrát vůbec Řepka, jelikož Hašek řekl, že zdaleka není jeho místo v sestavě tak jisté jako dříve. Nicméně tim, že odešli někteří obránci, hlavně Hejda, tak lze vyčíst, že se s Řepkou stále počítá a on své kvality má stále na velikém levelu. Dokáže vzbudit v defenzívě ohromný respekt. Dále v bráně Blažek, který sice jde věkem nahoru, ovšem pořád patří nahoru a nic se na tom nezmění ani letos. Veliký přehle ve vzduchu, minimum chyb a hlavní ohromná důvěra od spoluhráčů.

Okem se koukneme na soupeře, které by teoreticky mohli Spartu v této statistice ohrozit:
Obrázek Viktoria Plzeň- kurs @ 4.00
Druhým největším kursovým favoritem od Sazky je Viktorka Plzeň. Ta jak jistě ví bude obhajovat titul, ale podle mého názoru se jim něco takového nepovede zopakovat. Určitě si nemyslím, že zrovna oni budou podporovat defenzivní taktiku, protože to jim není typické. V zadu jsou kvalitní hráči jako ke Bystroň, ale třeba pokud hraje takový Neuwirth, tak ten mi přijde nohama úplně mimo, kdyby neměl hlavu, tak je to hráč do krajského přeboru.

Obrázek FK Jablonec - kurs @ 5.00
Dalším na řadě je Jablonec. Ten patří s kursem k jedním z největších favoritů, ale už na konci sezony bylo vidět, že začal hrát hodně ofenzivně. A já si určitě myslím, že v nastavenm trendu budou pokračovat i počas další sezony. Všechno k tomu nasvědčuje, v týmu přibili útoční mladíci atd.

Bohemians 1905, Slavia, Olomouc kurs @ 8
Posledním triem, které by teoreticky mohli hrát s nižším počtem obdržených branek jsou celky Bohemky, Slavie a Olomouce. Podívejme se nejdřív na klokany. Ano, jejich styl je hodně založen na perfektní defenzívě. V minulé sezoně pouhých 33 obdržených, což je slušné na takový tým. Nicméně k té naprosté špičce prostě nemůžou zapadnout. Slavia bude další sezonu zapracovávat nové hráče, většinou mladíky a hrát takový střed, vůbec neočekávám, že by se mělo bojovat o poháry nebo třeba o titul. Olomouc dokáže hrát v zadu hodně od podlahy a především doma do vychází často třeba i s nulou, ale venku inkasovat prostě budou. Nicméně na nejlepší defenzívu to stačit nebude.

______________________________________________________________________________________

Je to sice dlouhodobá sázka, ale já do ní půjdu. Já si právě myslím, že určitá hodnota v tom kursu je. Jestli bych si měl zahrát na bookmakera, tak bych vypsal tak @ 1.50, víc asi ne. Když se podívám, že Sparta ač nevyhrála titul a dostala o sedm branek ménně než mistrovská Plzeň a připočtu k tomu fakt, že Hašek si prostě zakládá na defenzívě, tak to vychází na celkem slušný bet.

Je to taková zašitá sázka, nad kterou se většina lidí ani nezastaví nebo je odradí to čekání, ale když to člově prozkoumá trochu více do hloubky, tak může zjstit více a to je právě tento fakt.

A sázím to jako fanoušek Plzně, aby si někdo nemyslel, že to je nějaká fanouškovská FANTAS MAGORIA !!!

TIP: SPARTA NEJLEPŠÍ DEFENZÍVA @ 2.0 Obrázek

Obrázek
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

Feedjo96

Příspěvek pát 24. čer 2011 22:09:31

Re: AC Sparta Praha - nejlepší obrana 2011/2012

Zajímavý, akorát nesouhlasim, že blažek má přehled ve vzduchu :D když letí centr do malýho vápna tak stojí a čumí. Jinak tip pěknej. Gl
<<

JuraDo

Příspěvek pát 24. čer 2011 22:10:35

Dobrý Sparta by mohla mít nejmíň branek v sezoně ale fakt to čekání neni to aspon i na polovinu sezony a ta Plzen by to mohla bejt taky ale přece jenom Plzen bude hrát Ligu Mistrů a pokut bude postupovat do dalších předkol možná i do skupiny ;) tak asi trošku ligu vypustí :-?
Sázím u Obrázek Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Sázení je cesta do pekel když jí podlehneš není cesty zpátky!

Analýzy 1 OK 1 KO
<<

Masacek

Příspěvek pát 24. čer 2011 22:11:07

Feedjo96 píše:Zajímavý, akorát nesouhlasim, že blažek má přehled ve vzduchu :D když letí centr do malýho vápna tak stojí a čumí. Jinak tip pěknej. Gl

jo to je fakt, že on občas tohle podcení, ale jistota to v bráně pořád je ... občas nějakou takovou melu udělá, ale tak časté to není
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

Feedjo96

Příspěvek pát 24. čer 2011 22:13:02

Masacek píše:
Feedjo96 píše:Zajímavý, akorát nesouhlasim, že blažek má přehled ve vzduchu :D když letí centr do malýho vápna tak stojí a čumí. Jinak tip pěknej. Gl

jo to je fakt, že on občas tohle podcení, ale jistota to v bráně pořád je ... občas nějakou takovou melu udělá, ale tak časté to není

JJ, třeba ten gol s Liverpoolem byl podle mě jeho... centr do malyho a on čumí... %%-
<<

k0udy

Příspěvek pát 24. čer 2011 22:22:08

Takový dlouhodobý sázky někdo taky hraje? :O Jinak s tipem souhlas :-bd
<<

Frick

Příspěvek pát 24. čer 2011 23:52:08

Já si v zimě zahrál sestup Ústí za 1,40. Trochu jsem měl obavy, když porazlili doma Jablonec (jako bych pochopitelně neměl na Jabka i vsazeno přímo na ten zápas. Měla to bejt tutovka tutovek), ale nakonec po domácí porážce od Příbrami bylo jasno.

No, jo Sparta se svejma upachtěnejma výhrama 1:0 skutečně může mít nejlepší obranu. Nicméně po dvouleté odstávce se opět rozjede mocný sešívaný válec!
Obrázek Obrázek
<<

Prachy

Příspěvek sob 25. čer 2011 16:31:15

Dvakrát po sobě měla Sparta nejméně inkasovaných branek v lize a obrana se zdá být velmi kvalitní.Za mistrovské sezony Sparta inkasovala za sezonu pouhých 14 branek to ještě hrávali skvělý zadáci Michal Kadlec a Hubník,ale přesto si myslím,že Sparta inkasuje v příští sezoně pod 25 branek za sezonu a na vítězství v této neobvyklé tipovačce to bude stačit :) Souhlasím je to dlouhodobé,ale vsadím si to taky :)
Rudá krev! Obrázek
<<

PePe6

Příspěvek stř 29. čer 2011 10:38:15

Nikdo z ligy nema tak kavlitni OBRANU !!! jsme Ostravak ale to co ma sparta prostě je mazec na naše poměri pamič řepka to je už nějaky pojem HL ten řepka to co udělal hašek že řekl ež řepka nema místo .. ja být trenerem tak bych brečel mít takového hráče v kádru a on řekne " žě skoro snim nepočíta " dle mého plzeň neni konkurence v tomhle plzeň je něco jak kdysi Brémy v německu ten týmu musi každého přestřílet aby vyhral proto nej obrana Spara nej Utok PLzeň ...
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

Escobar

Příspěvek ned 17. črc 2011 18:06:32

Frick píše:No, jo Sparta se svejma upachtěnejma výhrama 1:0 skutečně může mít nejlepší obranu. Nicméně po dvouleté odstávce se opět rozjede mocný sešívaný válec!

=)) =)) =)) pobavil si :ymapplause:
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

Frick

Příspěvek ned 17. črc 2011 23:43:07

Escobar píše:
Frick píše:No, jo Sparta se svejma upachtěnejma výhrama 1:0 skutečně může mít nejlepší obranu. Nicméně po dvouleté odstávce se opět rozjede mocný sešívaný válec!

=)) =)) =)) pobavil si :ymapplause:

ŽILINA
SOKOLOV
LOKO VLTAVÍN :-q :-bd
Obrázek Obrázek

Zpět na Fotbal